Diş ağrısı :(

  • hocam meraba. benim kardeşim 6 yaşıda ve süt dişi çürük dişi o kadar çok ağrıyorki özellikle yemek yiyince. doktor antibiyotik verdi kullandık ama nafile kendi çabalarımızla ağrıyı geçirmeye çalışıyoruz ne yapmalıyız ?

  • Doktor Cevabı:

    İyi günler, ağrıyan süt dişi çekilmeli ya da amputasyon dediğimiz yöntemle sinir dokusu alınmalı.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Koagülasyon testi

    Hocam merhabalar . baş ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdum ve bir takım tetikler yapıldı . yapılan koagülasyon testinde sonuçlar : aptt : 99.4 ptz(yüzde):69 inr : 1.3 ptz : 16.7 fibrinojen : 186 olarak çıktı . referans değerlerine baktığımda hicbir değerin normal sınırlarda olmadığını gördü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Romatizma mıyım ? tanı nedir ?

    Merhabalar, romatizma tahlili yaptırmıştım sonuçları değerlendirmede yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. cyclic citrullinated peptide (ccp) alegria : 8.8 u/ml çıktı, referans değeri gösterilmemiş. anti hbs: 32,71 reaktif , referans değeri -

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüzde uyuşma

    Merhaba cevap için teşekkürler migrenim yok hatta benim asla başım ağrımaz aynı şekilde kulak ve diş ağrısı da çekmem. baş bölgemde ağrı şikayetim hayatımda hiç olmadı.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ebru Ergin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rahim hasari

    İyi günler eralp hocam, ben spontan gebe kalmayı başararak, 39 haftalık gebe iken ve normal doğum beklerken, karın ağrısı ile acile gittim. bebeğin kalp atımlarının olmadığı görüldü, sezaryen ile doğuma alındım. sezaryen esnasında rahmin fundusunun 10-15 cm kadar yırtıldığı ve 4 kg bebeğin karnım...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram anormalliği

    Merhabalar hocam 8 yaşında bir kızım var rutin doktor muayenesi için kan alındı. hemogram tahlilinde referans dışı olan değerler hgb-148 , hct-42 , rdw-11 , pdw-14.5 , lym%-49.9 , lym#3.57 , bunlar referans dışı çıkmış ferritin 21 kızımda boy ve kilo sorunu var ufak tefek bir çocuk genel durum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim yırtılması

    İyi günler hocam, şpontan olarak gebe kalarak, 39 haftalık gebe iken ve normal doğum beklerken, karın ağrısı ile acile gittim. bebeğin kalp atımlarının olmadığı görüldü, sezaryen ile doğuma alındım. sezaryen esnasında rahmin fundusunun 10-15 cm kadar yırtıldığı ve 4 kg bebeğin karnıma plasentası...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Mete İtil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Belde şişlik

    Hocam merhaba. yaklaşık bir ay önce belimde bir şişlik fark ettim. enine uzuyor anlayacağınız yuvarlak sert ve küçük değil ve onun dışında bir şikayetim yok, ağrısı sızısı yok yani. kalın bir damar gibi. ne olabilir sizce? henüz doktora gitmeye vaktim yok, yorumunuzu öğrenebilir miyim?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aybars Akkor

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Riskli gebelik

    Hocam, ben 32 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2017’de spontan olarak gebe kaldım. dış gebelik tanısı konuldu. 2 doz ilaç tedavisi aldım. betahcg düşmeince ameliyat olmayı kabul ettim. ameliyat esnasında sağ tüpün tamamen kapalı olduğu söylendi. sağ tüpüm açık olsaymış sol tüpümün alınacak seviyede ol...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Merhaba doktor bey kolay gelsin. benim göğüslerimde ağrı oluyor bekarım ve adet dönemlerim dışında da ağrıyla karşılaşıyorum hatta adet dönemlerinde ağrım olmuyor benim normalde dokununca veya dokunmadan ağrıyor sertleşiyor gibi sanki bazen nedeni ne olabilir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Riskli gebelik

    Hocam, ben 32 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2017’de spontan olarak gebe kaldım. dış gebelik tanısı konuldu. 2 doz ilaç tedavisi aldım. betahcg düşmeince ameliyat olmayı kabul ettim. ameliyat esnasında sağ tüpün tamamen kapalı olduğu söylendi. sağ tüpüm açık olsaymış sol tüpümün alınacak seviyede ol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nermin Köşüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uterus rüptürü

    Hocam, ben 32 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2017’de spontan olarak gebe kaldım. dış gebelik tanısı konuldu. 2 doz ilaç tedavisi aldım. betahcg düşmeince ameliyat olmayı kabul ettim. ameliyat esnasında sağ tüpün tamamen kapalı olduğu söylendi. sağ tüpüm açık olsaymış sol tüpümün alınacak seviyede ol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sinir sistemi ile ilgili

    Hocam iyi günler dilerim. açlıktan oluşan şiddetli mide ağrısı ve baş ağrısı gibi ağrılar için merkezi sinir sistemi gerekli midir? merkezi sinir sistemi olmayan bi canlı bu ağrıları hissedebilir mi? bilimsel konularda doğru bilgilenmemizi sağladığınız için teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nezih Oktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Böbrek ağrısı

    Hocam 2 3 gün önce hem sag hem sol bobrek tarafında ağrı vardı şimdi sadece solda var bulantı kusma ateş halsizlik yorgunluk hiç bisey yok sadece agrım var sol tarafta acaba sebebi ne olabilir benim 9 ay önceki ultrason sonuçlarında renal pelvis ap çapı iki tarafta da 16 yazıyordu ama o zaman doktor...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özkan Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diş eti hakkında

    Merhaba hocam öncelikle diş hekimler gününüz kutlu olsun nice yıllara diyorum bende diş eti çekilmesi var hocam doktorların tarif ettiği gibi dişlerimi fırçalıyorum ama diş eti çekilmesi bende çok oluyor hocam ne tavsiyeniz olur nasıl bir önlem almam lazım hocam

    Doktor Cevabı:

    Dr. Dt. Gökalp Turan Karaman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaval kemiğinde şişlik

    Merhaba hocam, 10 gün önce sol kaval kemiğimin orta sağ tarafına doğru 1 cm çapında yayvan yarı sert ve hareketli, bastırınca dokununca orta derece ağrı yapan ve ciltte bir renk değişikliği olmayan şişlik fark ettim. çarptığımı hatırlamıyorum. erkek 39 yaşında 1.85 boy. 83 kg. biriyim. 6 gün önce öz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hasan Dermesin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x