Dis absesi

  • merhab kanal tedavili bir dişin once ust dolgusu kırıldı sonra abse yapti dr gittim.kovid nedeni ile antibiyotik verdi simdi dis cekimi riskli bu antibiyotik etkisi geçince tekrar sislik olur diye düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım

  • Doktor Cevabı:

    Uygun korunma şartları sağlanıp antibiyotik baskısı altında dişin çekilmesi varolan enfeksiyonun uzaklaştırılması için en uygun yoldur tekrardan geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Aydın Diş Hekimi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • H pylori bakterisi

    Meraba hocam midemde h pylori teşhisi konuldu tedavi için tetra 500 flagl 500 bizmut ve panocer yazıldı bu ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Zafer Gören

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanal tedavisi

    Kanallı diş iyi günler hocam sol üst azı dişlerimin olduğu yerde ağrı var doktora gittim panoromik film çekti dişlerinin biri kanallı diğeride dolgulu bi sıkıntı gözükmüyor dedi ama benim gecede dişimde ağrı oluyor filmi size atsam bakarmısınız filmi size nasıl ulaşrıcağım adres.

    Doktor Cevabı:

    Dt. Rukiye Buğra

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide küçültme

    Mrb hocam ben 38 yasında 120 kiloyum mide küçültme ameliyatı olmak istiyorum yol yürümekte nefes almakta zorlanıyorum ne yapmam gerek bu konuda

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boy uzaması

    Hocam merhaba ben 17 yaşındayım boyum 188 fakat son 1 yıl içerisinde 1santim uzadı annem 156 babam 170 ama dayım dedem 195civarı sizce ne kadar uzayabilirim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Retreatment ve sonrası

    Hocam iyi günler, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim dişlerim küçüklükten beri biraz zayıftır birçok diş tedavisi gördüm(başka bir sağlık sorunum yok). küçüklükten yapılmış iki kanal tedavili dişim bundan 1 sene önce iltihaplandı, fistül dediğiniz oluşumdan vardı diş etimde, ağzımda sağda ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Dt. Abdulkadir Özşahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Toplu fiyat

    Hocam merhaba. ben mide ameliyatı oldum karın, kol, bacak,germe ve göğüs büyütmek istiyorum bunun için fiyat verebilirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Naci Karaçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lösemi belirtileri

    Murat hocam iyi günler. 21 yaşında erkeğim hocam ben yapım ve okuduğum bölüm geereğiyle çok sitresliyim (tıp öğrncisiyim)zaten anksiyete+okb hastasyıım. hocam benim geenel olarak böyle halim yok ama tabiki yataktan çıkamcıak işe gidemicek gibi değil sadece öyle hissediyorum yani enerjim yok gibi. h...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam 45 yaşındayım, sigara içiyorum erkeğim.ürolojiye gittim eritrosit ve lökosit 1 pozitif çıktı.çok su içtim usg çekildi ama nereye baktılar hatırlamıyorum.1 hafta sonra eritrosit + - geldi.hem artı hem eksi var.lökosit negatif protein negatif ürobilino normal keton negatif.kontrole çağırmadı dok...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Benli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sebepsiz morluklar devamı

    Hocam, hayır herhangi bir sebep yok. kendini kilolu görme gibi bir durumum yok. yeme bozukluğundan tam olarak kastınız nedir? 3 öğün yemek yemiyorum çünkü acıkmıyorum hocam. sabah kalktığımda da aç olmuyorum. kahvaltı için biraz beklemem gerekiyor. yani 2 öğün yiyorum aralarda da meyve, yoğurt ve ku...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cene genisletilmesi

    Hocam merhaba iyi günler ben bitlis/ tatvandan yazıyorum. benim ust ceneme dar dediler genişletilip tel takılmasi lazimmis ama kac sehire gittim üniversite hastanesinde genişletilebilr dediler. ozeldede bulamadım. universite hastaneleridede 2-3 yıl sıra varmış.yaşım 21 sizin alanınıza giriyorsa ilgi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dt. Selin Öğreten Tunçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide reflü

    Doktorum merhaba ben de 6 ay önce gastrit ve reflu tanısı kondu yemek borunda zarar yokmuş sadece antrumdan biyopsi alındı o da hafif kronik gastirt bakterisiz çıktı doktor bana başlangıcın başlangıcıdır dedi doktorum.sorum şu ben de reflü sıkıntıları yok yaşamıyorum ama kapak mekanizması açık olduğ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide reflu

    Hocam merhaba ben de 6 ay önce gastrit ve reflu şikayeti kondu antrumdan biyopsi alındı hafif kronik gastrit çıktı kötü birşey yok yemek borusunda da aşınma çıkmadı hocam ben 2 ay ilaç kullandım ve bıraktım sıkıntılarım yok hiç reflü ye dair sorum şu özefagus gevşekliği olduğu icin bu asit sessiz şe...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murat Üstün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ampuller kanser

    Hocam yaşım 20. halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,,total bilurubin 1.47(0.1-1.20) yüksek ldh 262 ( 109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.16(5.2-20) düşük birde pct 2.91(1.08-2.82) yüksek . tam bir ay sonra tahlil yapıldı onda alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) ldh 20...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kakadan çıkarmı

    Hocam kardeşim muzurluk olsum diye çayımın içine vida atmış.kakadan çıkar mı benim ne yapmam lazım kana geçip damarları yırtar diye korkuyorum teşekkür ederimçok

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x