Dilde renk değişimi

  • HOCAM 7 aylık bir erkek çocuğum var.Atopik dermatit tanısıyla hacetepe tıp fakültesinde alerji testi oldu.Süt ürünlerine,çereze ve yumurta sarısına alerji cıktı.emolium emülsüyon ve hipokort krem kullanmaktayız.ayrıca diyet verildi anneye.sütten kesmedik ve ayrıca ek gıda vermekteyiz.Mama kullanmıyoruz.KİLO VE BOYU NORMAL SINIRLARDA.1 yaşından sonra hastalığı düzelir denildi.yüz ve boyunda kızarıklığı mevcut ve kaşıntılı durumda.hocam sorum şu şu anda dil kısmında kahverengi ve sarımsı yeşillenme var.Annesi pekmez vermektedir diyetine ek olarak.Acaba bu renk değişimi hastalığından mı,yeni bir hastalık mı hocam sizin tavsiyeniz nedir.Hocam sizin tavsiyenize göre davranıçaz .teşekkürler hocam(hastalığı hakkında hocam sizin tavsiyeniz nedir.bu alerji durumu için)


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kronik mide bulantısı kabızlık ve ishal

    Hocam ortalama iki yıldır beslenme sonrası dahada artan kronik mide bulantısı şikayetim var aynı zamanda yine kronik kabızlığım ve bu kabızlığı ara ara bölen ishallerim var ishal süreçlerinde karın ağrıları sancılarda oluyor yani dışkım neredeyse hiç normal olmuyor kabız yada ishal, bulantılarım sa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen şişkinlik

    Selamlar 78 yaşındaki babaannem 20 yıldır kalsiyum hapı kullanıyor 15 gün önce zatüre geçirdi ve şuan crp si düşmediğinden dolayı bir antibiyotik tedavisi uygulandı crp düştü yan etki olarak midede rahatsızlık oldu.  endoskopi sonucu sürekli şişkinlik meydana geldi.  sonrasında gaz giderici i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy kısalığı

    İyi günler hocam boy kısalığı için dahiliye ye gitsek bakarlarmı endokronoloji bölümü yakınlarda yok plaklar kapanmışmı diye önce tespit edip sonra gitmeyi düşünüorumda hangi bölüme gitsek dahiliyemi ortopedimi bakar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi haşimoto tiroid

    Hocam oğullarım 14ve 15yaşında ikisininde sac dökülmesi var dermatologa goturdum test yapildi sonra bir de endokrin gorsun dedi goturdum yapilan tahlillerde prolaktin 9, (b12 225)d vitamini 18, ve haşimoto tiroid dedi endokrin dr tsh t3 ve t4 degerleri normal antikor testi yüksek ilac kullanmasına g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan değerleri

    Hocam merhaba kan değerlerim hgb 15 hematokrit 43’6 lökosit 9,26. eritrosit 5,11 monosit 6,4 mcv 85’3 rdw 12,1 pdw 10’8 trombosit 499. hocam değerlerim normal mi ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüzüstü yatamama

    Hocam merhaba. benim karnımın sağ tarafı özellikle üst kısmı sol tarafa göre daha şiş. yakın zamanda huzursuz bağırsak sendromu teşhisi kondu ayrıca idrarda kum gözlendi. midemde de sürekli gaz ve şişkinlik hissi var. yüzüstü yattığımda rahatsız oluyorum. bunun nedeni nedir?karnımda dolgunluk hissi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yusuf Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diyabet olasılığı

    Hocam iyi günler.31 yaşındayım 183 boy ve 85 kilodayım.yaklaşık 9 ay önce yemeklerden hemen sonra baş dönmesi,sersemlik, koordinasyon bozuklukları gibi şikayetlerle muayene oldum.yapılan kan tetkiklerinde açlık kan şekeri 96 tokluk kan şekerim 84 ve hba1c 4,4 çıktı.dahiliye doktorum reaktif hipoglis...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabet olasılığı

    Hocam iyi günler.31 yaşındayım 183 boy ve 85 kilodayım.yaklaşık 9 ay önce yemeklerden hemen sonra baş dönmesi,sersemlik, koordinasyon bozuklukları gibi şikayetlerle muayene oldum.yapılan kan tetkiklerinde açlık kan şekeri 96 tokluk kan şekerim 84 ve hba1c 4,4 çıktı.dahiliye doktorum reaktif hipoglis...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mert alyakut

    Hocam merhaba,ben mert alyakutun annesi belkıs alyakut. ayın 13’nde sizinle bir görüşmemiz olmuştu. mert’in otizm tanısı ve ergenlikle ilgili sıkıntılarından bahsetmiştim.ergenlikle ilgili tedavi için bir iğneden bahsetmiştiniz, ankara’ya yazı yazmıştınız. acaba tarafınıza dönüş oldu mu? merakla bek...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gelişim bozukluğu

    Telefon numarası alsam hocam bilgi almak icin

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hursitizim ilaç tedavi süreci

    Merhaba ben hursitizim(hormonal bozukluktan ve birazda genetik gelen) tüylenmeden dolayı tedavi görüyorum. doktorum 6aylık ilaçlı bir tedavi başlattı sırasıyla : ilk 3ay sadece trisequens kullanacağım 4-5-6. ay da aldactone flutamid ve diane35 i üç ilacıda birlikte kullanacağım. birinci soru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gelişim bozukluğu

    Hocam 4 yaşında kızımı gelişimi geride yaşam hastaneden sizi tavsiye ettiler hatta ordakı doktorumuz size gönderdi kızımı en kısa sürede getirmek isdiyırum size fiziksel olarak baya gerideyiz iştahsız bişey yemıyor 4 yaşında 13 kg boy 97 😔yardımız olursanız sevınırım nasıl ulaşabilirim size

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon bozukluğu

    İyi günler ayşe hanım. sol yumurtalığımda kist varmış. hormon testleri estradiol 209.00, fsh 4.92, testesteron 0.28, serbest t4 1.61, tsh 2.250, bhcg 0.2, prolaktin 23.90 çıktı. yüzümde tüylenmeler başladı. kilo vermediğim halde göğüslerim küçüldü. cildim eskisi gibi parlak ve canlı değil. hormon d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diabet mellustus hastaligini

    Sayın değerli hicam ben diabet 2hadtasiyim hocam 2018 yılında sedimantasyon 75. cıktı ve crp 22.5cikti bana pet.cd yapıldı yanlız solsurrenal 1cm altında hipodensnodulcikti adenom lehine yazılmış hocam 2019 yılında konuşma bozukluğunu oldu şekerim 610 cıktı hastaneye yattım orda sedim80 crp 22.5 cık...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyumun 20yaşından sonra uzamasını istiyorum

    Merhaba 10yaşındayken ilk regl mi oldum ve hormon bozukluğu olduğu için vücut gelişimimden memnun değilim ailemde herkesi uzun olmasına rağmen boyum 1.55kaldı. şuan 20yaşındayım ilaçlarla hormon tedavisi görüyorum (hursitzm). boyumun uzamasını imkanı var mı?boy uzaması i. nasılsın hormon ilacı vs v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x