Dilde diş izleri

  • Merhaba ben 27yaşındayım yaklaşık bir yıl önce dilimin kenarlarında diş izleri çıktı mideme bakıldı reflü çıkmıştı ama hamile olduğumu öğrenmiştim iki gün sonra birşey yapılmadı doğumdan iki hafta sonra safrakesesi taşı teşisi konuldu ve ondan iki hafta sonra ameliyat olmak zorunda kaldım ama dilimin etrafındaki izler hala duruyor. Neden kaynaklanıyor acaba?


Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • İlaçlar hakkında

    Hocam peki karşı ilgi duymam vs proviron sayesinde midir yani ilacın bana zarar veya faydalı kalıcı etkisi var midir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hymen ve mast.

    Ben adetimin 5.gününde yastıkla sürtünme ile kıyafet üzerinden mast yaptım.ondan önce kan falan yoktu fakat hemen arkasından kan geldi rengi açıktı.daha sonra yaklaşık bir hafta boyunca ağrı hissettim o bölgede.içeriye herhangi bir şey sokmadım tek ihtimal var eğer mümkünse tabii böyle bir şey o esn...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hatice Karabay Berber

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz içi lens tedavisi

    Hocam iyi günler kızım 2000 doğumlu doğuştan göz tembelliği var kızımın şu an göz numaraları sol göz -15,50 sağ göz -5,50 (bunlar lens numaraları) lens kullanımından dolayı artık oldukça rahatsız gözleri ancak lens ile görebiliyor lensten kurtulma şansı göz içi mercek tedavisi ile mümkün...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Levent Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun ameliyatı

    Hocam merhaba ben 15 yaşındayım burnumda eğrilik var ve sadece 1 tarafından nefes alabiliyorum ve görünüşü hic hoşuma gitmiyor illa 18 yaşımda mi ameliyat olmam gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muhammet Uraloğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lateral ventrikül asimetri

    Hocam merhaba lateral ventriküllerde asimetrik olup sok 5.3 sağ 3.8 mm izlenmiştir yazıyor beyim usg de bu kötü birşey mi acaba yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Doktor bey yalnız ben öğrenmek istediğim soruların cevabını alamadım sizden

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Serdaroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yumurtalama

    Hocam iyi günler ben adet takvimime göre yumurtalama dönemindeyim lavaboda peçete ile sildiğim zaman şeffaf akıntı içinde damar gibi ince kan geliyor sizce bu normal midir teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonlu spiral

    Hocam bitmeyen adet sebebi olarak hormonal bozukluk gösterildi ve rahim duvarı kalındı. hormonlu spiral takıldı ancak 5. gün kanamam yoğun olmasa da devam ediyor normal mi? aynı zamanda çok şiddetli kasık ve bacak ağrım var spiralle ilgisi olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Helicobacter pylori

    Hocam şikayetlerim yine arttı. sabahları fazla olmak üzere tüm gün midem de şişkinlik var. çok rahatsız ediyor, yemek yiyemiyorum. üstelik dışkım ilk zaman ki gibi iltihaplı lapa gibi. tuvalete gittikten sonra bile bağırsaklarım çalışıyor ses çıkarıyor. hp tekrar nüksetmiş gibi ne yapmalıyım hocam t...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamile olabilir miyim

    Hocam merhaba,ben bir konuda size danışmak istiyorum. 16 ağustos 2020 tarihinde, prezervatif ile ilk kez cinsel ilişkiye girdim. normalde adet döngüm 28-30 gün sürerdi. 24 temmuz 2020 de adet oldum ve normal döngüye göre ağustos ayının 22-24 ü civarlarında adet olmam gerekiyordu. ancak 16 ağustos'ta...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonkanseri

    Kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanserı saygılar evvelki cevapşarınız için teşekkürler eşim kolon kanseri ameliyat ve 6aylık koruyucu kemoyu 15 gün evvel bitirdi gınasırı dr önerisiyle gunasırı 100mg cotaspın alıyor ayrıca bağışıklığı güçlendirmek için gunadırı yoğurtla bir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Özet

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bakire miyim

    Merhaba doktor hanım görmeden yorum yapmanız zor ama tahmini de olsa bir cevap verirseniz sevinirim , kızlık zarım yuvarlak şekilde sonradan olma kaideye tam inmeyen 3 mm ilk bir açıklık var delik küçük sizce ilk gece kanamam olur mu bakire miyim ? sadece tek yönde sonradan oluşan bir çentikten bah...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Hocam vajina penis teması olmadı. sadece belki eldeki zevk suyu bulunduysa kuruyup el vajinama değmiş olabilir. kan dünden beri parlak renkte bildiğimiz adet kanı gibi geliyor. ama adetime daha 11 gün var ve 3 ay önce ella hap kullanmıştım onun etkisi olabilir mi ? çok korkuyorum elle hamilelik olur...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Risk varmıdır

    Hocam merhaba kız arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim içine boşalmadım ve 3 gün sonra normal adet oldu ve 6 gün sürdü fakat adet dönemi bittikten sonra ara ara kaverengi akıntısı olmaya başladı ve bizde şüphenip 12 gün sonra gebelik testi yaptık tek çizgi negatif çıktı bundan sonraki adetini 4 gü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x