Detayli tahli̇l sonuçlarim

  • MERHABA HOCAM KAN DEĞERLERİMİ İNCELEYİP NELER YAPMAM GEREKTİĞİNİ YAZARMISINIZ SAYGILAR YAŞ 31 KİLO 95 ERKEK Tarih İşlem Adı Sonuç Sonuç Birimi Referans Değeri Rapor Hata Bildir 19.02.2018 Alanin aminotransferaz (ALT) 46 U/L 0-50 19.02.2018 Aspartat transaminaz (AST) 25 IU/L 0-50 19.02.2018 Demir (serum) 106 ug/dL 59-158 19.02.2018 Demir bağlama kapasitesi 243 ug/dL 155-355 19.02.2018 Ferritin 86.8 ng/mL 23.9-336.2 19.02.2018 Glukoz 116 mg/dL 74-106 19.02.2018 HDL kolesterol 46 mg/dL 30-60 19.02.2018 WBC 19.02.2018 WBC 5.73 K/µ 4.06-10.6 19.02.2018 NE% 53.2 % 34-71.1 19.02.2018 NE# 3.04 K/µ 1.78-8.89 19.02.2018 LYM% 36.8 % 21.8-53.1 19.02.2018 LYM# 2.11 K/µ 1.32-3.57 19.02.2018 MONO% 6.6 % 5.3-12.2 19.02.2018 MONO# 0.38 K/µ 0.3-1 19.02.2018 EOS% 3.1 % 0-5 19.02.2018 EOS# 0.18 K/µ 0-0.56 19.02.2018 BASO% 0.3 % 0.1-2.0 19.02.2018 BASO# 0.02 K/µ 0.01-0.3 19.02.2018 RBC 4.9 M/uL 4.3-5.9 19.02.2018 HGB 15.2 g/dL 13.2-17.3 19.02.2018 HCT 44.7 % 39-52 19.02.2018 MCV 90.5 fL 80.0-99 19.02.2018 MCH 30.8 pg 25.4-34 19.02.2018 MCHC 34 g/dL 27-36 19.02.2018 RDW 12.5 % 11.9-15.5 19.02.2018 PLT 205 K/µ 142-424 19.02.2018 MPV 12.4 fL 6.8-12.5 19.02.2018 Kan üre azotu (BUN) 12.53 mg/dL 7.94-20.09 19.02.2018 Kolesterol 221 mg/dL 0-200 19.02.2018 Kreatinin 0.82 mg/dL 0.67-1.17 19.02.2018 LDL kolestrol 133 mg/dL 0-130 19.02.2018 Serbest T3 3.6 pg/mL 2.28-4.00 19.02.2018 Serbest T4 0.82 ng/dL 0.60-1.25 19.02.2018 Trigliserid 212 mg/dL 0-150 19.02.2018 TSH 2.25 mU/mL 0.38-5.33 19.02.2018 Vitamin B12 172 pg/mL 126.5-505


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kasinma hissi

    Kaşıntı sorunum dr bey size vücudumda bocek dolaşir gibi hisler var tam kasinti diyemem ama rahatsiz ediyor demistim.tam kan ve biyokimya testleri yapildi .hgb hafif dusuk onun disinda tam kan degerleri karaciğer ve seker degerlerim normal.d vitamini eksikligi yada b12 eksikligi buna neden olur mu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sürekli ateşim varmış gibi hisseteme ve halsizlik

    Hocam sizlerden allah razı olsun. değerli vakitlerinizi aldım. en kısa sürede endoskopi yaptıracağım. saygılar sunarım.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yüksekliği

    Hocam böbrekler icin ultrason ve ilacli mr cekildi ikisi de normaldi, cevabiniz icin cok tesekkurler hocam, kronik akc enfeksiyonu hocam yok mudur bir tedavisi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kist, myom

    Hocam merhabalar, annem yaklaşık 1 yıldır sürekli mide bulantısı karin ağrısı oluyor 5 ay önce gittiğinde myom ve kist olduğu söylendi yine artınca tekrar gitti ve büyüdüğü söylendi aşağıdaki sonucu yorumlayabilir misiniz? tüm batın us i̇ncelemesinde: karaciğer grade 1 yağlıdır. karaciğe...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser miyim

    Pet bt yapıldı hocam 25.06.2021 bu tarihde yapıldı bu da raporu bulgular : serebral ve serebellar, kortikal ve subkortikal yapılarda fdg tutulum ve dağılımı fizyolojik sınırlarda izlenmiştir. her iki palatin düzeyinde sağda belirginleşen artmış fdg tutulumları izlenmiştir (enflamatuar proses?)....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yüksekliği

    Hocam selamlar. 25 yaşındayım. yaklaşık 9-10 aydır her kan tahlilimde crp sınırın üzerinde çıkıyor. (0-5 mg/l sınır ise genelde 6-14 mg/l arası değişiyor). en son dünkü kan testimde 12.1 mg/l çıktı. 4 gün önce 12.8 mg/l idi. hocam benim farklı farklı şikayetlerim yüzünden farklı testler yapıldı. 10...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sürekli ateşim varmış gibi hissdiyorum ve yorgunluk

    Hocam sizden allah razı olsun. en kısa sürede kolonoskopyi fazlasıyla korkmama rağmen yaptıracağım. selam ve saygılarımla efendim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aknetrent ve nemlendirici

    Merhaba, aknetrent tedavisi görüyorum. başlayalı 5 gün oldu. yüzüm için bi nemlendirici önermedi doktorum ama çene bölgemde soyulmalar başladı. nemlendirici kullanmalıyım ve sizin önerdiğiniz bir nemlendirici var mı? simdiden teşekkürler cevabınız için..

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser miyim

    Toraks simetriktir. kardiotorasik indeks fizyolojik sınırlardadır. perikardial ve plevral effüzyon izlenmedi. solda hiler bölgede büyüğü yaklaşık 30x17 mm boyutunda birkaç adet bir kısmı konglomere lap izlendi. sol akciğer alt lob antero-laterobazal segmentte santral yerleşimli bronşta pbstrüksi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sürekli ateşim varmış gibi hissdiyorum ve yorgunluk

    Saygıdeğer hocam, 27.12.2020 günü korona geçridim. ancak o zaman öncesi ve bulunduğumuz bugün itibariyle uzun zamandır geçmeyen halsizlik ve yorgunluk şikayetlerim var. ( yaklaşık 3-4 senedir) sürekli kendimi ateşim varmış gibi hissediyor ve bacak ağrılarından yakınıyorum. bir gün iyi, iki gün...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sürekli ateşim varmış gibi hisseteme ve halsizlik

    Saygıdeğer hocam, 27.12.2020 günü korona geçridim. ancak o zaman öncesi ve bulunduğumuz bugün itibariyle uzun zamandır geçmeyen halsizlik ve yorgunluk şikayetlerim var. ( yaklaşık 3 senedir) sürekli kendimi ateşim varmış gibi hissediyor ve bacak ağrılarından yakınıyorum. 9 sene önce safra kese...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı halsizlik

    Hocam merhaba size bı konuda danıscam hocam 3 ay önce önceden halsizligim ve karaciğer enzimlerim yüksekti ezonofil de yüksekti ezonofil için hematolojiye gttim kan incelendi bişey yok dedi doktor karaciğer için gastronteloji tüm tahliller yapıldı ilaçlı mr çekildi endoskopi temiz kolonoskopi nonspe...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kötü bir şey olabilir mi

    Hocam merhaba bende 2 aydır gaz sancısı oluyordu. karnım inanılmaz sert ve gaz dolu oluyordu gaz ve dışkı ile rahatlıyordum. ve dışkı rengim normal olmasına rağmen dışkıda yediğim bazı şeyler direkt olarak çıkıyordu. bu şikayetler ile doktora gittim. tüm batın ultrason, gaita, bilirubin, amilaz, kar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı halsizlik

    Hocam merhaba size farklı hesaptan yazidm ama dier hesabjn şifresini unuttum bı konuda danıscam hocam 3 ay önce önceden halsizligim ve karaciğer enzimlerim yüksekti ezonofil de yüksekti ezonofil için hematolojiye gttim kan incelendi bişey yok dedi doktor karaciğer için gastronteloji tüm tahliller...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı halsizlik

    Hocam merhaba size bı konuda danıscam hocam 3 ay önce önceden halsizligim ve karaciğer enzimlerim yüksekti ezonofil de yüksekti ezonofil için hematolojiye gttim kan incelendi bişey yok dedi doktor karaciğer için gastronteloji tüm tahliller yapıldı ilaçlı mr çekildi endoskopi temiz kolonoskopi nonsp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x