Değerler normal midir ?

  • Merhaba iyi günler, roaccutane kullandığım için düzenli olarak kan testi veriyorum. Bu ayki tahlillerimde hemogram testlerinde LYM %45.1 çıktı. Bu değer normal midir yoksa takip edilmesi gerekiyor mu ? Teşekkürler.


Kayseri Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kanser riski

    Hocam öncelikle kolay gelsin. 20 yaşındayım 1 yıldır panik atak hastasıyım ve inanılmaz fazla röntgen ve tomografi çekildim yaklaşık. 50 - 60 adet röntgen ve 30 - 35 adet ilaçlı ilaçsız tomografim mevcut. bu rakamlara nasıl ulaşıldı hiçbir fikrim yok. şuan çok pişmanım fakat iş işten geçti. hayatım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek nrbc

    Hocam iyi akşamlar 12 aylık oglumun rutin kontrollerinde yapılan tam kan sayım testlerinde bir iki değeri yüksek çıktı sonuçları doktorumuza gösteremedik izinde olduğu icin bizim için yorumlayabilir misiniz lütfen. tedirgin olduk bir hayli. plt 485 (206-459) pct 0.46% (0.17-0.32) nrbc% 0.10 (0.00-0....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lokosit yuksekligini

    Sayın değerli hocam 20.01.2020de hemogram yaptırdım lokosit 15.46 hemogram 12.4 hemotokrit36.6 trombosit 334 neut#8.46 monosit#0.86 normali 0.086 hocam eritrosit 4.09 normali 4.1 5.1 hocam 24.01.2020 tekrar yaptırdım burdada lokosit 11.08 normali 4.10 hocam hemogram 12.5 hematokrit 38.8 trombosit 33...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 8 yaşındaki oğlumunkan tahlili sonuçları

    8 yaşındaki oğlumun kollarında ve bacaklarında neden olduğuna emin olamadığım 10 veya 5 kuruş büyüklüğünde morarma oluyordu.boğaz enfeksiyonu geçirdi ve boynunda toplu iğne ucu kadar kırmızı noktacıklar çıktı.iki gün ateşlendi.antibiyotik kullandık ateşi düştü ve boğaz ağrısı geçti.kirmizi noktacikl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sorunu rahat vermiyor

    Sayın hocam merhaba. 38 yaşında, 164 cm boyunda 53 kilodaki akrabamın tiroid usg sonucunda üç adet boyları 1 cm'den küçük solid nodül tespit edildi. ancak kan tahlilinde bütün tiroid hormonları, tsh, t3 ve t4 normal seviyede çıktı.rutin biyokimya ve hemogram da normal. sadece kolesterol seviye...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    İyi günler hocam. çocuğum 21 aylık su fıtığı ameliyatı olacak. tahlil yaptırdık sonuçlarımız (koagülometre) - ptz% 98 70 - 120 - ptz 13.6 12 - 16 - inr 1.01 0.8 - 1.2 anti hcv (mikropartikül immün assay-meia veya benzeri) 0.03 0 - 0.99 hbsag (kemoluminesans veya benzeri) 0.18 0 - 0.99 hemog...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lösemi hastalığı

    Hocam kolay gelsin 33 yaşındayım 2,5 sene önce ishal şikayetiyle doktora gittim wbc 17 çıktı daha sonra kontrol için gitmedim o günden beri korkudan hemogram yaptıramıyorum lösemimi oldum acaba diye lösemi olsaydım bu zamana kadar daha ciddi belirtiler yaşarmıydım çok ağır ilerleyen lösemi türleri v...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyin ve kan degerleri

    Selamlar: bazı şikayetler dogrultusunda doktorlar hemogram testi istiyorlar hıv pozitif şuphesi olan bir bireyde hıv pozitif olduğunun (farkında değilse eğer) tam kan sayımı hemogram vb değerlerinde bariz bir şekilde değerlerde yükselmeler veya düşüşler meydana gelirmi ? iyi calismalar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mücahit Yemişen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Viral enfeksiyon

    Hocam merhaba salı günü size yazmıştım 8 yaşındaki kızım viral enfeksiyon geçiriyor plt 175 wbc 2.38 gelmişti diye sizde viral enfeksiyon bunu yapar zamanla düzelir demiştiniz, peki hocam salı günü hemogram yaptırdık bu şekil çıktı şuan da augmentin 600 es içiyor birdaha ne zaman hemogram yaptırsak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Wbc düşüklüğü ve viral enfeksiyon

    Çok teşekkür ederim hocam yüreğimize su serptiniz, kızım hayırlısınla bir iyileşsin ondan sonra size de bir muayene olmak isteriz, size ulaşıp randevu alabileceğimiz bir telefon varsa çok sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc düşüklüğü ve viral enfeksiyon

    Hocam merhaba benim kızım 8 yaşında çoçuk doktoruna gittik viral bir enfeksiyon var dedi şuan çok dolaşan bir salgın var dedi ama test yapmadı enfluvir ve klamer verdi 3 gün kullandık 3.gün akşamı çoçuk iyice kötü oldu dahada, acile başvurduk orada hemogram biyokomya yapıldı çıkan sonuçta wbc 2.44 g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Netrofil dusuklügü

    Hocam kızım 25 günlükken hastalandı 6 gun yogun bakimda kaldi neu öncesi 1.9 iken hastanede700 dustu 2 aylıkken 800 3 aylıkken 1300 4 aylıkken 1300 suan 1 yasinda beyaz kan 7.5 neu 1200 çıktı yayma ve b12 'sinde bişey çıkmadı ama yukselmiyor normalmi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • B12 yüksekliği

    Merhaba dr hanım 6 yasında kızımın ayda 1 kere önce baş ağrısı daha sonra mide bulantısı kusma oluyor en fazla 2 kez kusma oluyor sonra hastalık hali kalmıyor rahatlıyor bunun için dr muz beyin mr ve kan istedi mr da hiç bir şey yok şükür kanda normal dedi dr muz tekrar aynısı olursa görüşelim dedi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram değerlendirmesi

    Yurt dışından geldik eylulde türkiyeye yerleştik...benim oğlum 11yaşında küçüklükten beri demir eksikliği, d vitamin eksikliği gibi sorunu var, yüzü soluk, göz altları mor kilo almıyor, buraya geleli kontrol sırasında miyopi teshis konuldu -2.5 halbuki belçikada oyle bir sorun yoktu...yatağındaki ca...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hgm değeri

    Çok sağolun hocam dr bu değer çok yüksek hemen kan ilaci kullanıyorsunuz kesin dedi diye endişelendim. öksürük ve terleme şikayetiyle gittik dr ciğerleri temiz ama geniz akıntısı var dedi şuan da muhtemelen grip burnu tıkalı uyurken, sabahları da durmadan burnu akıyor ve öksürüğü devam ediyor.anorm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x