Crp wbc yüksekliği

  • İyi akşamlar hocam. Annemde halsizlik ve ara ara çarpıntı vardı. Bugün kan testinde crp değeri 5.96 çıktı. Wbc değeri 11.77 , Neut değeri ise 7.5 referans aralığından biraz yüksek çıktı üç değerde. Internette çok kötü şeyler yazıyor, hep kanser gibi şeyler, içim hiç rahat değil hocam. Korkulacak değerler mi sizce? Annem 45 yaşında.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 3 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Hemolitik anemi

    Hocam merhabalar size bi fikir danışacaktım bende 2001 den beri otoimmun hemolitik anemi var ayrıca immun yetmezlikte var yıllarca steroid ile kontrol altında tutuluyordu hastaligim ama şimdi steroid kemik erimesi yaptı ve şimdi de doktorlar dalak ameliyati önerdi ama ameliyattan öncede rituximab d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ömür boyu deposilin

    Merhaba, ben 17 yaşındayım. dalağımda 8cm boyutunda basit kist vardı. bir hafta önce ameliyat oldum kistim alınacaktı fakat kan kaybettiğim için dalağım tümüyle çıkartıldı. ameliyattan önce de dalağımın alınması durumunda olmam gereken üç aşıyı oldum ve beş yıl arayla olacağım. hastaneden taburcu ol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hematoloji

    Merhaba hocam hayırlı günler ben hepatit hastasıyım viread kullanıyorum ne zaman tahlil yapsam hepsi temiz çimiyordu kaç yıldır geçenler tahlil yaptım plt 139 çıktı diğer değeler hepsi çok temiz sadece plt 139 lösemi belirtileri ola bilir mi hocam yorumlarsanız sevinirim endişeleniyorum hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer ve dalak büyümesi

    İyi günler hocam.31 yaşındayım ve ben de sağlık personeliyim.size bir konuda birşey danışmak istiyorum.yaklaşık 2 ay önce normal bir muayene için abdomen usg çekimi istendi ve usg raporuna göre; karaciğer büyüklüğü üst fizyolojik sınırda olduğu ve dalak büyümesinin de 137 cm olduğu hafif büyüdüğü te...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatih Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer ve dalak büyümesi

    İyi günler hocam.31 yaşındayım ve ben de sağlık personeliyim.size bir konuda birşey danışmak istiyorum.yaklaşık 2 ay önce normal bir muayene için abdomen usg çekimi istendi ve usg raporuna göre; karaciğer büyüklüğü üst fizyolojik sınırda olduğu ve dalak büyümesinin de 137 cm olduğu hafif büyüdüğü te...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak büyümesi

    İyi günler hocam.31 yaşındayım ve ben de sağlık personeliyim.size bir konuda birşey danışmak istiyorum.yaklaşık 2 ay önce normal bir muayene için abdomen usg çekimi istendi ve usg raporuna göre; karaciğer büyüklüğü üst fizyolojik sınırda olduğu ve dalak büyümesinin de 137 cm olduğu hafif büyüdüğü te...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dalak büyümesi

    İyi günler hocam.30 yaşındayım ve sağlık personeliyim.dün çekilen abdomen usg raporuma göre biraz tedirgin oldum.yardımcı olursanız sevinirim.rapora göre;karaciğer büyüklüğü üst fizyolojik sınırda olup parankim ekosu doğaldır.safra kesesi normaldir.i̇ntra ve ekstrahepatik yolları doğal görünümdedir....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatih Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak büyümesi

    İyi günler hocam.30 yaşındayım ve sağlık personeliyim.dün çekilen abdomen usg raporuma göre biraz tedirgin oldum.yardımcı olursanız sevinirim.rapora göre;karaciğer büyüklüğü üst fizyolojik sınırda olup parankim ekosu doğaldır.safra kesesi normaldir.i̇ntra ve ekstrahepatik yolları doğal görünümdedir....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak buyumesi

    Iyi akşamlar hocam. ya hocam size bi sorum olcak daha önce erkek arkadaşım karın ağrısı sikayetiyle acile gitti dalak büyümesi dediler işte daha sonra hematoloji doktoruna gitti kan tahlilleri falan yaptı daha sonra tekrar istedi tahlil ultrason falan işte ultrason sonucu böyle çıktı: karaciğer boyu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarkan Karakan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dalak büyümesi

    Dalağımın boyutu 135 mm olarak ölcüldü ultrasonda.nasıl beslenmeliyim,neler yapmaliyim ki normal seviyesine dönsün? bir de ne kadar bir sürede normal bir hale geri gelir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Splenogali

    Hocam 25 yaşındayım talasemi minor taşıyısıyım bir yıl önce hastanede başka sevebten ötürü tesadüfi olarak dalağım büyük oluşu tespit edildi (223mum) bunun üzerine eğitim araştırma hastanesinde yaklaşık sekiz dokuz ay süresince bütün tetlitler araştırmalar yapıldı gerek hemotoloji gerekse gastroenro...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emrah Barışan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak büyümewi

    Hocam bende böbrek yetmezliği var vücudum sürekli şişiyor kandaki yağ oranım 3000 dalağım 2 kat büyükmüş dalak neden büyür ve tedavisi nedir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dalak büyümesi

    Hocam bende böbrek yetmezliği var vücudum şişiyor kandaki yağ oranım 3000 birde dalak 2 kat büyük tedavisi nedir ve neden dalak 2 kat olur

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak buyuklugu

    Hocam dalak büyüklüğüne ek boyu usg yapıldı büyüğü sağ level 2'de 26*10 mm kalın kortesksli hiler kanlanan yağlı hilusu seçilen öncelikle reaktif lenf nodu izlenmiştir. dalak boyutu 104 mm ölçülmüştür. dna analiz sonucu r202q/ m680i (g>c) compound heterozigot kan değerleri plt 681(202-403), mch...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak buyuklugu

    Iyi gunler bes yasindaki oglumun dalak boyutu 2016 yilinda 86 cm idi iki gun once 100 cm cikti sikinti olur mu acaba akdeniz atesi var kan degeri dusuk ve yuz rengi cok sarariyor buna bagli olabilir mi tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x