Çölyak hastalığı

  • İyi günler hocam biorezonans ile çölyak tedavi edilebilirmi öğrenebilirmiyim ? Bazı yerlerde gördüm ne kadar doğru?

  • Doktor Cevabı:

    Iyi gunler biorezonans metodu ile çöliak hastalığında çok ciddi düzelmeler sağlanabilmektedir. elbette kişilerin tedaviye cevabı değişkendir. bir uzmanla birebir görüşerek daha net bilgi alabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

Sakarya Biorezonans Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Demir eksikligi

    İyi akşamlar. nice mutlu bayramlara hocam. size danışmak istedigim bi konu var.ben 5 yıldır çölyak hastasıyım diyetime uyuyorum.fakat son yaptıgm tahlillerimde ferritin 2.94,demir 38 demir baglama 347,folat 1.9 ve hgb 13 çıktı.ferritinim hep düşüktü ama en fazla 13 olmuştur tahlillerimde.dr.um fera...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ikiz bebek endoskopi. bağışıklık. çölyak.

    Selamun aleyküm 2 yaşında ikiz bebelerimizin gelişim geriliği ve kilo almadıkları için ilimizde bulunan araştırma hastanesi çocuk doktoru ve çocuk gastrolojisine götürdük. bütün tetkik tahlil ve kan sonuçları mevcut. bütün sonuçlara çocuk doktoru gayet iyi dedi. sadece çölyak kan sonucunu gastroloji...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Reha Artan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikligi önemli bir hastalik belirtisimi

    Tesekkurler hocam emilim bozukluğuna ne yapiliyor ilac tedavisimi

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Sinan Demircioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boy sorunu

    Hocam merhabalar bu aralar kafama taktığım bir sorun var boy meselesi babam 1.83 annem 1.64 abim 1.80 ben dayım 1.78 16 yaşında 1.70 60-65 kilo civarında laktoz intoleransı var ayrıca çölyak olmamasına rağmen belirtileri var örn ishal 20 yaşıma kadar 8 cm uzar mıyım

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Huzursuz bağırsak

    Hocam merhaba... benim 2-3 aydır bağırsaklarımda çok sesli olmayan guruldama şikayetim var. 2 tane ayrı doktora gittim. safra kesesi, pankreas, gaita, tüm vitamin testleri, kansızlk, çölyak testlerim hepsi temiz çıktı. gastro uzmanı hocamız senin yaşındaki gençlerde çok görülüyor ilaca dahi gerek y...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv ile alakalı

    Merhaba hocam, ilişkiden 1-2 hafta sonra kolda egzama sivilceler kaşıntı gibi birşey oldu, ve ishal ama ateş başağrısı vs yoktu, bu biraz bana araştırma sonucu buğday alerjisi ve çölyak gibi geldi ekmek vs kestim çünkü ekmek yediğimde karın ağrısı gibi birşey oluyordu ama birazda stres kaynaklı y...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yönlendirme

    Merhaba hocam size sormak istediğim bir durum var kısaca beni aydınlatmanızı rica ederim eğer size yük olmayacak ise türlü test kolonoskopi endoskopi mr entrografi bt entrografi kan iga testleri fmf testi çölyak vs 2 şer kez yapıldı ve organik bir neden yok sadece kabızlıktan bazı yerler de genişli...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. H. Hakan Keküllüoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Köprücük kemiğinde reaktif lenf nodu

    Hocam ben size daha öncede tiroitle ilgili soru sormuştum cevaplarınız için teşekkür ederim .fakat aklıma takılan bir konu var tiroit ultrasonunda ben köprücük kemiği üzerinde olan şişliği söyledim bakıldı sonuçta reaktif denildi . ama bu şişlik bende yaklaşık 6 aydır var hiç küçülmedi araştırdığımd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonoskopi endoskopi

    Merhabalar hocam bana 13 şubat 2020 tarihinde endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. endoskopi sonucum. mide fundus kardiya korpus ve antrum gözlendi. antrumda daha belirgin olmak üzere tüm nide mukozası genel olarak hiperemik ödemlidir. duodenum : pilor açık bulbus forme. bulbus normal postbulber bölged...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Guruldama sorunu

    Hocam merhaba, size geçen hafta yazmıştım karın guruldaması ve gaz şikayeti için. probiyotiği kestikten sonra gaz çıkarma sayısı azaldı. bu süreçte gastro uzmanına göründüm. bütün vitamin testlerim temiz çıktı. çölyak testi yapıldı 4 adet 4’ü de negatif çıktı. zaten geçen ayda gaita, safra kesesi,...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp krizi mi?

    İyi günler hocam. yaklaşık 3 ay önce göğsümde ve sırtımda kalp atışlarını hissediyordum.daha önce hiç olmadığı için ilk defa böyle birşey oldu.bu arada hastaneye gittim ekg ve eko temiz çıktı.yaklaşık 15-20 gün böyle sürdü.sonra nefes geceleri uyuyunca nefes darlığı yaşamaya başladım.gece uyuyordu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ekrem Yeter

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu ve yol gösterim...

    Hocam bugün kan tahlil tekrar yapıldı romatoloji görünmek için crp 0 çölyak 0 mch 25.8 düşük çıktı normali referans değeri 27.00-35 olmalı yazıyor mcv 76.2 düşük çıktı normali referans 80-102 olmalı yazıyor son olarak lenfosit 59.7 yüksek çıktı 20.5-45.5 referans değer yazıyor nötrofil ise 31.5 düş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bilgi verebilir misiniz

    Merhaba hocam size sormak istediğim bir durum var organik bir bagırsak hastalığı tehşisi için ne yapılabilir. ibs oldugum söylendi plastrone apandist diyen oldu ama 1 yıldır net bir tedavi alamadım apandist opere oldu 9 ay geçti kiplastrone da değilmiş akutmuş 3 ay agrı ile gezip antibiyotik kullanm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın şişliği

    Merhaba. benim 4 yaşında kızım var. göbeği sürekli şiş. çok fazla yemek yemiyor. ama şu içse göbeği davul gibi oluyor. kilosu 16 kg. yaşına göre kilosu çok değil zayıf bir çocuk. bebekken kasik fıtığı ameliyatı oldu. bunu da belirtmek istiyorum.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tufan Kutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikliği ve gluten hassasiyeti.

    Özlem hanım merhaba.. 37 yaşındaki kız kardeşimin sık sık kabızlık ve mide şişmesi problemi oluyordu. bu şikayetlere üşüme ve halsizlik de eşlik ediyordu. bir süredir glutensiz beslenmeye başladı ve kabızlık ile şişkinlik problemi büyük ölçüde düzeldi. muayene olduğu doktor bu şikayetlerin gluten ha...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özlem Mutluay Soyer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x