Çok sağolun

  • İyi geceler hocam 1 ayda 2 defa hatırlatma kuduz aşısı çok mu olmuş? Aşıyı bozan bir şey olur mu? Yani fazla yapılan kuduz aşısı bir zararı olur mu? Hocam 2020 de 4 doz aşım var Dı son bir ayda olduğum 2 kere hatırlatma aşısı çok mu olmuş olumsuz etki olur mu çok teşekkür ederim


İzmir Enfeksiyon Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gözde ağrı ve leke

    Merhaba hocam yaklaşık 1 hafta önce grip geçirdim ardında gözlerim şiddetli bi şekilde ağırmaya başladı. gripi atlatim ama halen gözlerim ağrıyor kanlama oluştu sağ gözümün sert tabakasınin üstünde sarı bir eke oluştu 1 haftadır daha geçmedi sizlere sormak istedim şimdiden teşekür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Esin İlhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ilişki sırasında ve sonrasında kısa sureli yanma

    Hocam bu durum bende yeni başladı eşimle ilişki sırasında eşim git gel yaptığı sırada vajinamın iç kenarlarında tahriş olmuş gibi acıma sizi oluyor git gel yaptığı zaman ve ilişki bittikten sonra 1 saat yanma oluyor otururken sonra kendiliğinden geçiyor

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemanjom tüm usg

    Hocam çok teşekkür ederim. şimdi daha geçmiş usg işlemlerine de baktım. 17.05.2018 normal sonuc.27.05.2020 deki usg de yine normal .en son yapılan kan tahlillerinde alt 34 normal ast 56.41 referans (0 - 41 ) .total kolesterol 189 (50-200) hdl 40 dldl 135 (130-159 sinir deger) trigliserid 164 ( 30 -...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Oğuz YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kuduz bulaşması

    Hocam arkadaşımın köpeği beni ısırdı aşısı falan var ama daha önce sokakta kediler çok çizmiş köpeği yani ev köpeği ama dışarıdaki hayvanlar la teması var bir sorun olur mu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetanoz riski

    Hocam merhaba ben 21 yaşımdayım 13-14 yaşımda 6 doz tetanoz aşısı vuruldu ve bu günden sonra daha aşı olmadım. bugün elimi hafif paslı demir sıyırdı. çok az kanadı ve durdu. siz tetanoz olma riskim var mıdır

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Teşekkürler

    İyi geceler hocam, kuduz aşısını 6, gün yaptırmak geç mi kalmış oluruz, diğer sorum virüz hemen sinir sistemine girer mi, yoksa kasda çoğalması için geçen sürede mi aşı etkili oluyor virüz sinir sisteminde hareketi hızlı mı beyne ulaşması, sorum şu kuluçka süresi neden değişken kuluçka süresi 6 ay v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Menisküs tedavisi

    Hüseyin hocam cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle.cevabınız üzerine bugüne almış olduğum ortopedi randevusundan az önce döndüm.hocam sizinle paylaşıp bilgi almak istediğim yeni bir durum ortaya çıktı.hocam birinci nokta maalesef fiziki bir muayene yapılmadı.ben daha önce size de ilettiğim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Güray Alın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik ishal

    Saygılar hocam... 15/03/2018 de gebeliğimin 3.cü ayında üst solunum yolu enfeksiyonu ile 10 gün içinde 2 ayrı antibiyotik verildi bana. hayatım karardı iş hayatım sosyal hayatım bitti. 07/04/2021 hala günde 7.8 kez bazen aşırı sulu ama genel olarak sıvı şeklinde ishal durumum var. kolonoskopi ve baz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mitral kapak yetersizliği

    Merhabalar hocam, bana 1-2. derece mitral yetmezlik teşhisi konuldu ve küçükken geçirilmiş bir enfeksiyondan kaynaklı olabileceği söylendi ve kan tahliline göre lökosit çok yüksekti ileriki zamanlarda tekrar ölçtürmemi ve ateş, öksürük olursa gelmemi istedi.şu an için bir ilaç vermiyorum dedi. be...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fuat Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Covid19 aşı

    Hocam babam bypass ameliyatı geçirmiş birisi ve aşı sırası geldi sizce biontech aşısı mı olmalı sinovac mı? hangisi daha güvenilirdir? biontech in koruma yüzdesinin yüksek olduğunu ancak ileri dönem etkisinin bilinmediğini okudum o yüzden kararsız kaldık . cevabınız için teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Toksoplazma gondii

    Hocam merhaba birinden kedi sahiplendim ,kedi 45 günlük aşısı iç dış parazitleri yapılmamış ben kediyi sahipleneli 7 gün oldu götürdüm ve iç paraziti yapıldı ama korkum şu ;kedinin dışkısında parazit varsa tüyü ciğere yapışıp kist edebilir mi ? ya da kedide toksoplazma var ise kör ediyormuş endişele...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bulaşıcı hastalık

    Hocam aktif herpes ile kontamine olmuş bir havluya biz dokunduğumuz parmaklarla bir süre sonra gözlere dokunursak o ellerden göze bulaşı söz konusu olur mu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aids antikor

    İyi günler ben 10 yıl once supheli bir iliskim oldu ancak yeni sehir hastanesinde hiv testi yaptirdim negatif cıktı ancak 2 sene once bilinmeyen bir enfeksiyon gecirdim gogusumde bir alan siyahlastı iki koltuk altim sisti bunlar gecince aortumda anevrizma cikti. goz arkasinda sinirler deforma olmus...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımcı olurmusunuz lütfen hocam

    Hocam merhaba benim annem 50 yaşında hepatip c var 6 ayda veya 1 senede kan testi yapılıyor yeni yaptırdi hcv sonucu 13.38 pozitif diyor nedemek risklimi acaba

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımcı olurmusunuz lütfen hocam

    Hocam merhaba benim annem 50 yaşında hepatip c var 6 ayda veya 1 senede kan testi yapılıyor yeni yaptırdi hcv sonucu 13.38 pozitif diyor nedemek risklimi acaba

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Bolukçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x