Çok değerli hocamdan nasihat (paf)

  • Glukoz, Açlık'' 93 70 - 100 mg/dl çok sevgili hocam tekrar merhaba.kardiyologum son muainemde aritmi tespit edemedi kalp ekoma bizzat kendı baktı maşallah super dedi.ekg mi çekti heyecan dısında bir şey yok dedi.beloc 25 mg devam dedı coraspin ihtiyacımız yok bırakıyoruz dedı.beloc neden devam demıs olabılır.kan tahlıllerımı ıstedı asagıdakı gıbı.yorum beklıyorum hocam.iyiki varsınız sevgiler saygılar. Ürik Asit'' 5.1 3.4 - 7.0 mg/dL Kreatinin, Serum* 0.91 0.70 - 1.20 mg/dl eGFR 115.09 mL/min/1.73m2 CKD-EPI formülü kullanılarak hesaplanmıştır Trigliserid'' 94 50 - 150 mg/dL Kolesterol, Total'' 179 82 - 200 mg/dL Kolesterol, HDL'' 47 >40 mg/dl Kolesterol, LDL (Direkt)'' 120 50 - 130 mg/dl Alanin Aminotransferaz (ALT)* 20 10 - 40 U/L Aspartat Aminotransferaz (AST)'' 19 15 - 40 U/L

  • Doktor Cevabı:

    Çarpıntı tekrar olmasn veya olsa bile hafif geçsin diye beloc'un devamı önerilmiştir. tahlilleri tek tek irdelemeye ise zamanım yok alper bey, bunları sizi izleyen dr ile görüşmeniz lazım. saygılar..

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Çok değerli hocamdan nasihat (paf)

    Çok sevdiğim değerli hocam. sizinle en son yazışmamızdan altı ay geçmiş. hiç paf atagımız yok çok şukur. haftada ıkı duble rakı yada yarım şişe kaleclikkarası şarabımıda keyıfle yudumluyorum. 25 mg beloc harıcı ılac kullanmıyorum. zaman zaman yarım xanax. kendimi hayvanlara verdım çiftlik kurd...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Değerli hocamdan nasihat

    Lutfen engın tecrube dolu fıkırlerınızı esırgemeyın.1 ay önce ufak atımlarla başladı akşam kendi kendimi acile goturdum.ekg alındı hemen goruntuya bağlandım.nabız 180 i gördu.2 gun cardrona lu serum yedım ve 2.gün sonunda paroksismal atriyal fibrilasyon sona erdı ritmlerim duzeldi.teşhis konuldu (pa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Serdar Fak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çok değerli hocamdan nasihat (paf)

    Hocam oncelıkle ıcten samımı ılgı ve alaka dolu cevaplarınız ıcın cok tesekkur edıyorum.iyiki varsınız. hocam coraspin zaten her normal ınsanın alması gereken bır ılac dıye bılıyorum.zaten coraspınımı alıyorum hergun.beloc 25mg mımıda alıyorum.cipramımı alıyorum her gun.gecelerı huzursuzlugum oluy...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Muharrem Arslandağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çok değerli hocamdan nasihat (paf)

    Hocam çok teşekkur ederım ılgı alakanız ıcın. pekı bır kere geçirilmiş bir paf atagı benı paf hastası mı yapmış oluyor? tetkıklerıde sıze yazdım hepsı temız çıktı. acıkcası ben ıkı doktorumada guvenemıyorum zaten ınsanlara guvenmıyorumkı guven problemım var :) ama ıst da kı prof.cardrano u...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Muharrem Arslandağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çok değerli hocamdan nasihat (paf)

    Hocam verdiğiniz cevaplar ilgi ve alaka dolu içten verilen cevaplar bunun ıcın ayrıca teşekkür ediyorum. son olarak bunu zaman gösterecek demişsiniz. su an 25 lik beloc 100 luk coraspın kullanıyorum. size gore ben vermem demiştiniz. 2 ay sonra kontrolum var.zaman göstericek dediniz kontrolden so...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


.
x