Çocukluk çağı lösemi

  • Merhaba hocam.Öncelikle 3aylık bir oğlum var.Hocam eşim 15 yaşında çocukluk çağı lösemi hastalığını atlattı, çocuğumun şuan saçları dökülüyor, iştahsız ve anne sütü değil mama alıyor ve yaklaşık Bir aydır iştahsız,kan tahlilleri normal,fakat içim Bir türlü rahat etmiyor çocuğum da kanser olur mu diye çok korkuyorum.hocam Allah rızası için sorunu cevaplayan.simdiden çok teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Lösemi kalıtsal bir hastalık değildir. hiç korkmayın bebeğiniz lösemi olmaz. sizin endişeniz bebeğinize yansır. huysuz olabilir. anne sütü gelmese bile bebeğinize meme verin. daha sonra gelebilir. hekiminizle konuşun. o size yardımcı olacaktır.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Lösemi kan testi

    Hocam merhabalar 10 gün önce kan testi yaptırdım bütün değerlerim normal çıktı ama şimdi halsizliğim başladı benim sorum şu hocam insan 10 günde lösemi olabilir mi yani şimdi kan testi yaptırsam bozuk çıkma ihtimali var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir bağlama kapasitesi düşüklüğü

    Hocam merhabalar hashimato hastasıyım ve geçen sene demir eksikliğine bağlı kansızlık tedavisi gördüm ferinject serum tedavisi uygulandı son yaptırdığım tahlillerde demirin 247 demir baplama kapasitem 101 ferritin:12,29çıktı hgb normal mcv:94,4- rbc:4,27 plt:423-mpv:8,4-pdw:8,6 macrocytic rbc:3,6 mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacaklarda kızarıklık

    Hocam öncelikle cevapladığınız için tşk ederim zaten dizaltı morluklar içim çocuk doktoru bu tahlilleri istemişti ama yinede çocuk hemoloji gorsün dedi hocam momo degeri nırmalse kotu hastalık ihtimali yoktur dimi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bacaklarda kızarıklık

    Merhsba 5 yaşındaki kızımın dizaltlarında kızarıklık var 2 aydır 2 gundur kollarındada nohut buyuklugunde 2 tane gordum kollarında yoktu kan testi yaptırdım mono degeri 9.6 cıktı ama daha farklı tahliller gerekiyormuş çok endişeleniyorum bu kızarıklardan korkmalımıyım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Genel rutin kan testi

    Hocam merhaba benim arada halsizliğim oluyodu hafif seviyede. ve genelde kontrol için doktora gittim rutin kan testleri yapıldı hemogram biyokimya tsh b12 d vitamini crp yani genel check up yapıldı. hocam bütün testlerim normal sadece d vit dusuk çıkmış damla verdi. hocam birde benim wbc 2 yıdlıt he...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan hastalikları

    Hocam öncelikle merhabalar.benim sorum şu şekilde olucak 3 ay önce bacagimda koyu mor buyuk morluklarla kalp damara gittim dopplor rontgeni cektiler kilcaldamarlarda bir sorun vardi ve kanın pihtilasmasini engelleyici ilac verdi kullandim gecti doktorum onemli bir sey olmadigini söyledi ayrici kan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lösemi belirtileri

    Murat hocam iyi günler. 21 yaşında erkeğim hocam ben yapım ve okuduğum bölüm geereğiyle çok sitresliyim (tıp öğrncisiyim)zaten anksiyete+okb hastasyıım. hocam benim geenel olarak böyle halim yok ama tabiki yataktan çıkamcıak işe gidemicek gibi değil sadece öyle hissediyorum yani enerjim yok gibi. h...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sebepsiz morluklar

    Hocam, merhabalar 25 yaşında bayanım. vücudumda özellikle bacaklarımda sürekli sebepsiz morluklar oluşuyor. son 1 aydır da sağ bacağımın bütününde, sol bacağımda sadece alt arka kaslarımda çok ağrı var. ayağa kalkarken yürürken zorlanıyorum. birazcık yürüsem kaslarımda titreşimler oluyor, yoruluyoru...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lösemi korkusu

    Hocam merhabalar hocam ben çok halsizim halsizlikle birlikte gün içerisinde kısa süren mide bulantıları ama bir kaç defa yataktan kalkmak istemiyorum sanki hocam, son zamanlarda 6 kilo verdim belki daha fazla 3 ay önce kan testleri ve idrar testi yaptım normal dendi. 28 yaşındayım lösemi den çok kor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lösemi aml m3

    Çok teşekkür ederim tedavi sonrası epikriz raporunu almıştım onuda iletebilirsem size orda sanırım tedavi şeması dediğiniz hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lösemi aml m3

    Merhaba hocam lösemi aml m3 hastasıyım 1 ay hastanede kemoterapi tedavisi gördüm biyopsi sonuçları ve kan tahlilim iyi çıkınca çıkış yaptılar 1 ay sonra tekrar tedavi için yatış yapılacak dendi 3 kür alınıyormuş kemoterapi bu hastalıkta tekrar kemoterapi almam gerekiyormu yada bu hastalığın tedavisi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen lenf şişkinlikleri

    İyi akşamlar. 2 ay önce çene altı lenf bezim de bir şişkinlik hissettim ve doktora gittim. boyutu küçüktü sorun yok denildi. yaklaşık olarak 3 haftadır boynumun farklı yerlerinde lenf bezlerinde şişkinliklerim artınca tekrardan bir boyun ultrasonu çekildim ve enfeksiyon kaynaklı olduğu söylenildi ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan tahlili

    Hocam tıp öğrencisiyim annem 42 yaşında.halsizliği vardı ve haşimato tiroiditi rutin kontrolü sırasında tahlil yapıldı gfr 65 plcc değeri 99 yüksek (30-90) plcr 33(11-45)ve plt(301) değeri normal rdw cv 14 yüksek (12-13) fakat rdw sd normal 41 (39-45) hgb 12.8 mcv 80.8 mch 26.7 mchc 33(32-36) ferrit...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Rahman Köseoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lösemi lenfoma

    Hocam merhabalar tam kan sayımı yapıldı lösemiden şüphelendiğim için yaptırdım anksiyete tedavisi görüyorum ayrıca hastalık hastası bir insanım kan tahlilim şu şekilde hocam lym# 4.10 mchc 35.5 mcv: 80.9 mono# 1.08 wbc 12.68 neu# 7.35 lym%32.3 plt 284 rbc 5.44 rdw 13.0 pct 0.27 pdw 10.4 mono% 8.5...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • B12 yüksekliği

    Merhaba benim 5 yaşında oğlum var b12 yüksek geldi 1250 kanser olunca yükseliyormuş doğrumudur çok korkuyorum kan testi normal ama çok endişeliyim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x