Çocuk tedavisi

  • mrb.ben 3 yıllık evliyim ve çocuk tedavisi görüyorum.sol yumurtalığımda çikolata kisti var.1 yıl önce hsg çekimi esnasında kapalı olan tüplerim açıldı.4 aydır da klomen+ovitrelle tedavisi uygulandı.2 ay ara verilip aşılama denenecek.acaba aşılamada şansım ne kadardır ve açılmış olan tüplerimin tekrar kapanma ihtimali nedir?şimdiden teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Çıkolata cysti ameliyatı olmadan gebelik şansın çok az ilaçlar cysti büyütür tıkalı olan cystin tarafımı cyst büyüklüğü ne kadar

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Çiş kaçırma

    Doktor bey merhaba. kızım 5 yaşında. bezi bırakma sürecini sorunsuz atlatmıştık. geceleri de çişini tutabiliyordu. ama 1 senedir her gece altına kaçırıyor, bazen çişe kaldırdığım halde gece 2-3 defa kaçırdığı bile oluyor. yatmadan 2 saat önce sıvı vermeyi kesiyorum buna rağmen bu şekilde çiş kaçırma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ultrason raporu

    Mrb hocam sol overde dominant folikul 23 mm görünüm izlenmiştir hocam bu ne demek ecdk 8.5 mm cikti sanırım rahim kalinlasmasi ecdk normal aralikdami hocam dominant folikul ne demek 30 yasindayim cevabiniz için teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Amh sonucu ile ilgili

    Hocam merhaba bekarım ve yaşım 32 amh sonucum 2.66 çıktı bu değer normal midir? çocuk sahibi olmak için endişelenmeme gerek var mı ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Randevu alamıyoruz

    İyi günler mehmet bey. 5 yaşında bir yeğenim var boyu yaşıtlarından çok geride.boyu 94 cm..kilosu 14 gr.siteden randevu alamıyoruz.uzun süreden beri uğraşıyoruz.size nasıl ulaşabiliriz acaba ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Amh ve cikolata kisti

    Merhaba hocam, 35 yaşındayım hasimatom ve insulin direnci var evliyim 7 ay önce sol tarafta 11cm kist nedeniyle ameliyat oldum, çok ağrım oluyordu ve bu şekilde gebe kalırsam sıkıntılı geçeceği soylendi, ameliyatta cikolata kisti olduğu ve sol tupumu tamamen sisirdigi görülüp, sol tüpüm alınmış, dok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis tümörü ve testesteron

    Merhabalar sayın hocam. eşim 12 sene önce sol testis kanser nedeniyle alındı ve kemoterapi gördü kendisi 45 yaşında. 12 sene sonra rutin kontrolde sağ testi iki adet 4, 5 mm tümör tespit edildi. haftaya kontrolümüz var büyük ihtimal sağ testiste alınacak. zaten çocuktan vazgeçtik olmuyordu azosperm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil yardım

    Hocam bende 7-8 aydır isteksizlik var e böyle oluncada ereksiyon olamıyorum de gittim lh 2.41 fsh 1.23 prolaktın 19.87 testosteron 4.30 serbest testosteron 113 kortizol 19.87 değerler böyle ne yapmalıyım önceden çok iyiydim günde bilmem kaç defa ereksiyon olurdum ama gece ereksiyonu bile yok libido...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinusmusu nasıl yenebilirim bir hekimden yardım almalımıyım

    Iyi günler vajinusmus oldugumu düşünüyorum henüz üc aylık.evliyim ve eşimle henüz bir birlikteliğim olmadı bu durumu nasıl asabilirim bilmiyorum bazen.hic bu korkuyu yenemicekmis gibi hissediyorum erken olmasına ragmen eşim çocuk istiyor son bir aydır sürtünme yoluyla eşim bir kac kez özel bölgeme b...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Korona yüzünden idrar yolu sertleşmemesi

    Hocam bu problemim zamanla geçer mi geçmezse tedavisi varmı teşekür ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerjik rinit tedavisi

    Çok teşekkür ederim cevabınız için evimi o şekilde kullanıyorum uzun zamandır ama kızımın hırıltısı ve horlaması devam etti ateş kusma oldu boğazları iltihaplandı ciğerlerde yeni başlayan balgam gördüler 6 günlük antibiyotik iğne ve evde ventosol buharla vericez aynı zamanda kortizonlu bir serum dah...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyinmr sonucu

    Hocam bir de şunu söylemeyi unuttum. 1.5 yıldan beridir limunatten kullanıyoruz. ama sadece bir defa eeg bozuk çıktı . bu arada bir gözünde tembellik göz kapama tedavisi uygulanıyor. göz dışında ilerde kalıcı bir durum gözüküyor mu mr sonucunda

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Canan Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biyotinidaz eksikliği

    Hocam merhabalar. kızımın topuk kanındaki biyotinidaz eksikliği şüphesiyle bizi genetik testine gönderdiler. genetik testimiz çıktı. heterozigot c.1330g>c (p.asp444his) mutasyonu saptanmıştır. yapılan analizle sadece ekzonlarda ve ekzon-intron bileşkelerinde yer alan mutasyonlar değerlendirilmiştir....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alopesi universal

    Hocam merhabalar oğlum 3,5 yaşında yaklaşık 1 yıldır alopesi universal hastalığına muzdarip.yaklaşık 4 aydır fonksiyonel besleniyoruz.yazdığınız ilaç bu yaştaki çocuklara uygulanabilirmi?ya da başka bir tedavisi varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Burhan Engin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olmama

    Hocam merhabalar 2 aydır adet olmuyorum sürekli boyle gec adet oluyorum 2 ayda 1 adet oluyorum bu ay oda olmadı 3 .aya girdim neredeyse ama hala adet olmadım .25 yaşnda bekar bir bayanım .daha once bir çok ilaç tedavisi gordum fakat sonuc alamadım .en son gittğim doktor sut hormunumun yukseldigind...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikliği

    Hocam iyi günler 14 aylık oğlumun rutin kan değerlerine baktırdım demir eksikliği tedavisi görüyor 6 ay oldu yükselmedi halen anne sütü alıyor pek iştahlı bi bebek değil 8800 kg 73 cm boyu referans dışı çıkan şeyler serum demiri 32 (37-145) b12 vitamin 170 (197-771) ferittin 9.4( 30-400) urik asit 3...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x