Çocuk onkoloji tanı ve tedavi

  • Hocam merhabalar çocuk onkoloji hastalarının tanı, muayene ve tedavilerini bizzat yapmaktamısınız?Konu ile ilgili dönüş yaparmısınız.


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sırt fıtığı

    Merhabalar doktor bey,daha 19 yaşındayım ve 3 hafta önce çekildiğim mr sonucu şöyle: torakal spi̇nal mr i̇ncelemesi̇nde ; torakal kifoz doğaldır. posterior vertebral hat düzgün ve kesintisiz olarak izlenmektedir. torakal vertebraların korpus yükseklikleri ve sinyal intensiteleri normaldir. spinal k...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Zırh

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ömür boyu prozac kullanmak

    Hocam aynı doz kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. 20 mg şeklinde hep bunu kastetmiştim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdullah Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam benim sorunum günde 2 duble sek raki içiyorum bunu sabahtan başlıyorum akşama kadar azar azar alıyorum beni rahatlattı huzursuzluğunu gideriyo ama ne olur yardım edin bu miktar çok mu fazla kimseye anlatamıyorum hocam 36 yaşında bayanım ve bunu yıllardır böyle yapıyorum kan tahlillerini sürekl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dizlerimde ağrı ve şişlik

    İyi günler doktor bey ben 36 yaşında bayan hastayım detaylı mr sonucunu yazamıyorum ama sağ dizimde lateral reses düzeyinde 40x12 mm boyutlarında t2 yağ baskılı sekanslarda heterojen giperintens t1a sekanslarda hipointens net sınır vermeyen yumuşak doku lezyon mevcuttur. sinovyal hipertrofi? renkli...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Güray Alın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over sendromu

    Merhaba, 27 yaşındayım herhangi bir sistemik rahatsızlığım yok düzenli olarak adet görmekteyim. boyum 1.78 kilom 59. rutin kontrolleri yılda bir yaptırmaktayım, henüz nişanlıyım ve evlenmeyi düşüşünüyorum. pkoslarım vardı, bugün doktor kontrolümde birinin 2.5 mmveya cm(tam emin değilim) olduğunu öğr...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Omurga hastalıkları

    Torakal aks düzleşmiştir. t6,t10 ve t11 vertebra korpuslarında süperior end platoyu etkileyen minimal yükseklik kayıpları izlenmektedir. vertebra korpuslarında t1w hipointens, t2w hiperintens kemik iliği ödemi izlenmektedir(akut kompresyon fraktürü?). bu düzeylerde vertebra posterior konturları i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Daneyemez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ömür boyu prozac kullanmak

    Hocam öncelikle merhabalar ve saygılar, yaşadığım anksiyete ve stres sonucu ne yazık ki i̇bs (sinirsel kolit) oldum. 1.5 yıl antidepresan kullandım biraz rahatlattı ancak bırakınca yine şişkinlik, bağırsak düzensizliği gibi problemler yaşadım, en ufak stres veya kaygıda, hatta duygu durumunda değişi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdullah Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanda yükseklik ve düşüklük

    Merhaba sayın hocam, geçen hafta işyerimin yıllık sağlık kontrolü amacıyla kan tahlili yapıldı. bu gün sonucunu aldım. bazı değerlerim yüksek yada düşük çıkmış rica etsem kontrol edermisiniz. mcv ortalama eritrosit hacmi:98.9 ref:80 - 93.6 mchc ort. eritrosit hgb.kons 30.6 ref: 31.9 - 34.8 rdw-s...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsellik sorunu

    Hocam selamlar ben yeni evliyim eşimle ilişkiye giremedim ereksiyon sertleşme olmuyor oluncada anında ilişkiye girmeden başlangıçta boşalma oluyor yani baslamadan bitiyor viagra istettim oda işe yaramadı psikolojik olabilir mi sorunum öyleyse ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sıtkı KARACA

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücutta pütürlük

    Hocam merhabalar 23 yaşında kadının üç ay önce roaccutane kullanımımı bitirdim fakat son bir aydır koluda pütürlü kızarıklıklar var bugün alnımda da çok az bir şekilde mevcut i̇nternetten araştırdım da aslında tavuk derisi görünümüne benziyor ama sanırım o çocukluktan itibaren olan bir hastalıkmış s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mesut Öndeş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücutta pütürlük

    Hocam merhabalar 23 yaşında kadının üç ay önce roaccutane kullanımımı bitirdim fakat son bir aydır koluda pütürlü kızarıklıklar var bugün alnımda da çok az bir şekilde mevcut i̇nternetten araştırdım da aslında tavuk derisi görünümüne benziyor ama sanırım o çocukluktan itibaren olan bir hastalıkmış s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücutta pütürlük

    Hocam merhabalar 23 yaşında kadının üç ay önce roaccutane kullanımımı bitirdim fakat son bir aydır koluda pütürlü kızarıklıklar var bugün alnımda da çok az bir şekilde mevcut i̇nternetten araştırdım da aslında tavuk derisi görünümüne benziyor ama sanırım o çocukluktan itibaren olan bir hastalıkmış s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gülümseyemiyorum hocam

    Https://i.hizliresim.com/brvtc5h.jpg hocam istenmeyen düşüncelerimden kurtulmak amaçlı emdr diye bir şey yaptım. i̇stenmeyen düşünceler gülümserken de aklıma geldiği için emdr'yi o sırada sol tarafımla gülümseme hareketi yaparak denedim, denemez olaymışım. emdr'yi yaptığım gibi yüzümün sol tarafıyl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Melih Vural

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Genç yaşta varis

    Merhaba hocam.ben 17 yaşında varisten muzdarip genç bir kadınım.bacaklarımda,kollarımda ve yüzümde damarların belirginleşmesinin yanı sıra bacağımda kılcal varisler oluştuğunu gözlemledim.doktorum ultrasonda damarlarımda ufak genişlemerin olduğunu aktardı.şuan için üstünde durulacak kadar önem teşki...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özgür Çokünlü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sık idrara çıkma

    Bu sorunun kesin ve net şekilde kalıcı bir tedavi planlaması var mıdır?çünkü internetten yaptığım araştırmalar neticesinde bu konudan muzdarip olan pek çok kişinin konuyla alakalı kesin bir tedavisinin olmadığını bununla yaşamayı öğrenmek gerektiğini öğrendim.sizce bu bilgiler ne kadar doğrudur?kesi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Temuçin Şenkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x