Cocugumun kan grubu

  • Hocam acil lutfen yardimci olursaniz sevinirim eşim arh + bense 0rh + cocugumuz hangi kan grubu olur teşekürler

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kimyasal gebelik

    Evlendgim ilk ay gebe kaldim sağlikli bi sekilde normal dogum yaptim 2.ci cocugu istiyoruz esimle korunmasiz iliskiye girdik 3 hafta sknra test yaptim pozitif cikti 1 hafta sonra kanamam basladi doktor dedk kimyas gebelik 5 gun kanamam geldi ve bitti sonraki ay yime ikiskiden 4 hafta sonra test yapt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lustral kullanı mı gebeliği n 4. ayı

    Hocam ıyı günler. ablam 4 aylık hamile 1 aydır lustral 100 mg kullanıyor. psıkıyatr her gttgnde ilacım dozunu yukseltıyor. anksiyete depresyon dedi doktor. hamilelikten sonra oldu bu 5 senedt hamile kalmıyordu. kadın dogum doktor u lustral kullanmann zararınyok bebege bşsey olmaz dedi. ablam cok süp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atila Karaalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan uyusmazligi

    Methaba. gebeligin 29. haftasindayim. esimle aramizda kan uyusmazilgi var. ilk cocugumda kan uyusmazlik ignesi yapildi. bu hamileliginde 28. hafta kan uyusmazligi ignesi yaptirmam şart mi.27. haftada yaptirdigim indirect coombs test sonucum negatif çikti. hamileligimi ögrendigimden beri ayda bir...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ömer Demirtaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan grupları

    Sayın op.dr.melek büyükkinaci merhaba babanın kan gurubu 0rh pozıtıf annenın kan gurubu arh pozıtıf cocugun kan gurubu arh negatif bu sekılde olabilirmi vereceginiz cevap için tesekkurler.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uclu tarama ve barsak parlaklığı

    Hocam merhabalar. 24 yasindayim ivf ile gebe kaldim. ikili testim 10000/1 di. üçlü testte doğumda risk 320/1 görüldü. perinatolojiye yönlendirildim. perinatolojideki hekim bebegimin bagirsaginda parlaklik olduğunu söyledi fakat herhangi bir rapor vermedi. amniyosentez yaptirmami önerdi. riski oldugu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Özgür Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek taşı

    Merhaba saygıdeğer hocam. 22 aylık oğlumun sol böbrek alt polde taş var. üç aylıkken öğrendiğimizde 3 mm boyutlarındaydı. üç ayda bir ultrason çekiliyor ancak ilk birkaç ultrason haricinde her defasında farklı sonuçlar çıkıyor. son iki çekiminde sadece 22 gün arayla çekildiği halde ilk çekim 3mm taş...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Durmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenfosit alt gruplari

    Baris bey merhaba, 3 yas 8 aylik cocugumun kirpik diplerinde agiz ve burun cevresinde iltihaplanmalar oluyor.yapilan lenfosit alt grubu tahlilini yorumlarmisiniz? teşekkürler. monoklonal antikor sonuc referans cd45-sonuc 97 referans % 80 - 99 cd3-sonuc 67 referans % 50- 75 cd4 - 39 referans % 25...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Basagrısı yada dönmesi ve kusma

    Doktor hanım 4 yasında oğlum var.basının ağrıdığını yada dmndugunu söylüyor.3 dakıka sürüyor.gecıyor.çocuk norolojıye götürdüm.fizik muayene ve kan testı apıldı.sorun yok ddiler.dun ilk kez agrı yada dönmeyle beraber kusma oldu.fakat cocugumda çocuk reflusude var.zaman zaman sebepsız durup dudurken...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ebru Kolsal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 5 yasinda ki çocuğumda 1 cm tiroid nodulu var

    Merhabalar mehmet bey. benim kardesim bu yıl bes yasına yeni girdi ve tiroid nodulu var. bi ay boyunca euthrox kullandı. kan degerleri düştü fakat nodulde bi değişme fark etmedi. hatta doktorumuz bir cm oldugunu ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi. size son üç ultrasongrafi raporunu yazayım; 2...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Durum

    Merhaba hocam erşim o rh - bende ise arh + kan gurubum bugun doktora gıttık kontrole hocamız bize kan uyuşmazlık ıgnesi verdi eşim tedirgin oldu bu hocamızla konuştuk dogumdan sonra 72 saat içindede yapabilirnsiz dedi bilmiyorum eşim korktu cocuga bişey olur diye bende kokrktum acıkcası dogumdan son...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filiz Ak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik

    Hocam iyi gunler 1. cocugunda kan uyusmazligi olmayan birinin 2. cocugunda kan uyusmazligi cikmasi normal bidurummudur

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Paranoid şizofreni ve bipolar bozukluk

    Merhaba,7yıllık evliydim.3yıl önce eşime paranoya ve bipolar teşhisi konuldu.benim onu aldattığıma inanarak eve dinleme cihazları alıp yerleştirme,takip etmeler,olmayan sesler duyma,aşırı kıskançlık ve şüpheler..hayatım çekilmez bir hal almıştı.eşimle üniversiteden tanışıyoruz.hastalığı 3 yıl önce o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özgür Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan uyusmazlıgı

    Iyı aksamlar doktor bey ben ve esımde kan uyusmazlıgı var ılk cocugumu dunyaya getırdıgımde kan ıgnesı vurulmam gerekıyorrdu fakat dogum yaptıgım hastane ıgne vurmadı 6sene gectı hamıle kalmak ıstıyorum ama ıgne vurulmadıgım ıcın ıkıncı hamılelıkte sorun olur dedıler ne gıbı tedavı gormem gerekıyor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cemal Tamer Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan gurubu

    Merhabalar doktor bey, benim sorum size söyle olacakti,benim ve esimin kan gurubu a rh-.esim teyze oglu oluyor.almanya da ki doktorlar ,eger farkli olursa kan guruplari ozaman olabilir cocuklarda sorun dedi bana.ama ilk cocugum karnimda öldü,4.hamileligimde de doguma 2 gün kala öldü yavrum karnim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Recai Pabuçcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuğumun aptt değeri hk.

    Merhaba hocam.3,5 yaşında bir kızım var.bir gece kanamalı ishal ve ateş şikayetleriyle acile götürdük.vücudunda enfeksiyon olduğu söylendi.sabaha kadar gözetim aldtında tutuldu.sabah taburcu edildik.3 gün sonra şikayetler tekrar daha ağır şekilde nüksetti ve tekrar acile götürdük.yatışı yapıldı.tahl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x