Cocugum surekli hasta oluyor

  • iyi gunler doktor bey 3bucukbyasinda kizim var. bu sene krese basladi . Surekli hastalaniyor. cogu zamn ates cikmiyo ciksada en fazla 37.5 oluyor. balgamli oksuruk(geceleri kriz gibi) cok az burun akintisi oluyor. O kadar cok aniybiyotik ictiki. Artik ne yaoacagimi sasirdim. Okula baslayan cocukta normalmidir takviye olarak verebilecegim birseyler önerebilir misiniz


Ankara Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ast alt amilaz yuksekligi mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt ast amilaz yüksekliği kontrastlı mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradadn biraz zamn geçti hocam al...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bir karışık durum

    Merhaba hocam annem 63 yaşında. çocukluğundan beri ellerinde hafif titreme vardi(psikolojik) daha sonra sağ elinde titremeleri arttı. durur pozisyonda titreme olunca geçen yıl noroloji doktoruna götürdük ve parkinson teshisi konuldu. baska doktora teyit ettirdik ve tedavisi basladi. daha sonra pa...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Antibiyotik tsh etkisi

    Hocam öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum.29 yaşında erkek bireyim. 3 gün önce tsh testim 5.27 çıkmıştı. bugün tekrardan yaptırdım test ve tsh 3.03 çıktı.t4 ise 1.11 çıktı. doktorum sorun olmadığını söyledi.benim size soracağım asıl soru şu 1. testimden sonra diş apsesi nedeniyle antibiyotik teda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs.hastalığı hakkında

    Hocam merhaba, ibs.de sadece sert ve zorlu dışkılama ile birlikte mevcut gazı çıkarmada zorlanmaya barsakta hangi durumlar neden olmaktadır.(yeterli gevşememenin olmamasımı?barsak katmanları,beyin-barsak arasındaki bozukluklarmı?tam olarak nedenleri bilgi amaçlı sizcede uygunsa öğrene bilirmiyiz.ko...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal kuruluk

    Merhabalar hocam 3 gündür vajinal akıntım yok önceden cok fazlaydı şimdi ise yok gunde bir kere oluyo lavaboda baktigimda sonrasında yok ama idrarımı yaptigimda aşırı derecede yanma sık idrara cikma idrar koyulasmasi var acaba idrar yolu enfeksiyonundan dolayimi vajinada kuruluk var gecen bi iliski...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajinal akıntı

    Merhaba geçen hafta halsizlik, ateş ve karnımda şişlik vardı. idrar gibi renksiz kokusuz çok yoğun bıraktığımda gelen akıntım var doktora gittim ultrasonla baktı bir şey yok dedi hap verdi akıntı hariç diğer şikayetlerim geçti gibi ama akıntım hala çok yoğun acaba geçer mi haplarım bu hafta bitecek...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Akkoyunlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yüksekliği

    Hocam merhabalar crp değerim son bir yılda yapılan üç kan testinde 18-21 arasında seyrediyor ve her seferinde buna nefes darlığı eşlik ediyor. ekg,ultrason,akciğer bt temiz görünüyor.ek olarak panik bozukluğu rahatsızlığım var. crp yüksekliği enfeksiyon ve nefes darlığıyla ilişkili midir kosaca görü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımmm edin lütfen yardımmm

    Hocam aralık ayının sonunda mast yaptım banyodan falan bulaşan spermle hamile kalinir mi acaba dedim korktum sonra bu olayın üstüne 3 kere regl oldum ama az az koyu renkte geldi sağlık ocağında bir doğum uzmanına sordum stresten idrar yolu enfeksiyonundan bide daha 1 yıl oldu ben regl olali yaş14...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar yapamama

    Hocam lütfen yardım edin 2.5 yaçındaki oğlum ateş ve karın ağrısı ile hastaneye götürdüm. idrar tatlili istediler ama bir türlü yapmadı. sonda ile almaya uğtaştılar ama defalarca uğraştılar hocam çok tahriş oldu orası sonunda aldılar. ama oğlum o saaatten beri idrar yapamıyor. idrarı geliyor ama acı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal akıntı

    Hocam merhabalar yaklaşık bir ay once smear testi yaptırdım ve tricomonas enfk. çıktı internetten okuduklarım beni çok korkuttu ama doktorum ilaçla tedavi olunan bsey olduğunu söyledi ve bana fitil ve ilaç verdi fitilden 5 gün sonra sarı akıntı oldu bunun sebebi fitilden ve ilaçlardan sonra mıdır yo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücutta kaşıntı

    Hocam merhaba vücudumda aniden kolum veya başka bölgemde kızarıklık oluyor kaşınıyor kabarıyor sonra geçiyor. bacak ve kolda daha çok oluyor. kabardıktan 2 3 dkka sonra hiçbişey olmamış gibi vücudum normale dönüyor. sebebi ne olabilir ? teşekkür ederim..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Seval Doğruk Kaçar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Enfeksiyon

    Hocam iyi günler babam çalışma izni icin kan tahlili yaptırdı enfeksiyon oranı yuksek çıkmış nedeni nedir babamda hiçbir belirti yok neden olabilir yani benden daha saglam nie enfeksiyon çıktı bilgilendirme yaparmsınız kktcden yazıyorum bize bir gun verdiler hastaneden 12 gün sonrasına yani korkuyor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ikinci kez covid

    Hocam merhabalar hocam yaklaşık 4 buçuk ay önce ben ile annem covid 19 yakalanıp çok şükür atlattık. şimdi ise ablam covid 19 belirtileri yaşamakta test sonucunu bekliyoruz muhtemelen pozitif tüm belirtileri mecvut . hocam ben ile annem tekrar covid yakalanma riskimiz yüksek mi benim başım ağrıyor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sudan mikrop bulasmasi

    Merhaba, okb hastasiyim, bugun sular kesildi ve akabinde muslukyan sari ve siyahimsi su geldi, ve temizlikci hanim sanirim farketmeden odalari esyalari bu su ile sildi, sudaki mikroplar esyalar uzerinde ne kadar sure yaşar, ellerim cok kotu ve tekrar temizlemeye takatim yok, lutfen bana bir cevap...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x