Ck yüksekliği

  • Hocam kolay gelsin oglum için rutin tahlil yaptığımızda ck değeri 252 ast 40.3 ldh değeri ise 379 cikti referans aralığına göre yüksek cok endişelendik sizce ne yapmaliyiz nasil bir yol izlemeliyiz

  • Doktor Cevabı:

    Genetik testler yapmak gerekebilir geçmiş olsun iyi günler uygun bir zamanda randevu alıp gelirseniz bakalım inşallah geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Kayseri Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Molloscum contagiosum

    Onda olan sivilce benzeri olusumlar var bende yok kasıntı sislik kızarıklık huylanma vs yok ikimizde birbirimizden baska kimseyle beraber olmadık en son benim onun dısında olan ilişkim 9.5 ay önce onunsa 1 yıl önce nasıl birden böyle bi şey cıkmıs olabilir aklım almıyor ki suana kadar kaç kez iliski...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüz bölgesinde yanma kaşıntı

    Hocam, hızlı bilgilendirme için teşekkür ederim.dermotolog bir devlet hastanesinde ona sormayı unuttum.bende evre 2 böbrek yetmezliği var.kreatin 1.29 egfr 59 diğer böbrek kan-i̇drar testlerim normal fucidin h %2 roza %0,75 cleocin t%1 böbreklerime olumsuz etkisi olabilirmi? tansiyon için tensinor 5...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Türsen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Titreme seğirme atma istemsiz hareketler

    Hocam merhaba ben 21 yaşındayım bende ani kas kasılması ve parmak atması vücutta ani istemsiz hareketler (saniyelik) titreme ve sabahları yorgun uyanma aşırı seğirme (kol bacak ayak omuz )sık rüya görme şikayeti ile kan testi ve mr verdim doktorum ile görüşemedim eeg çıkmadığı için e nabızdan baktım...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adenom akciger zarı karın zarı sjogren

    Sjogren belirtilerim var.ama ana sorunum gogus kafesim karnım zamkla yapısık gibi uzun suredir boyleyim akciger dr una gittim bir dolu testler parcalar aldı bi fısfıs verdi ama benim bu yapısıklıgım kaldı gitmedi.agzım burnum da kuru.sjogren aradılar yok dendi zorlarsam kendimi gogus kafesimi karnım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Gebitekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ağrısı

    İyi günler uzun zamandır kalbimde bir ağrı var ara ara oluyor ama düzenli olarak hergun oluyor ayrıca nabzim da hızlı atıyor uzun vadede bir hastalık belirtisi olabilir mi kaç kez kardiyolaga da başvurdum bir şey çıkmadi

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Adnan Kaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gogus kafesi karın genislemiyor zamkla yapısmıs gibi tukuruk hicyok

    Hocam bende sjogren belirtileri var.gogus kafesim genislemiyor.nefes darlıgım coktu .karnım da oyle yapısık kaldım.özürlü gibiyim 3 yıl dır.akciger dr a gittim bir dolu testler yapıldı bana ama cozum bulamadı teshis konamadı. bu testleri sizin gormenizi istiyorum bir arkadasım sizi onerdi.yolla gors...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mantar ilaçı

    Merhaba hocam benim vajina içimde mantar var yanu aynala baktığım zaman iç kısımda pamukcuklar var doktor bana gyno-lomexin kremi bir ay felan kullanmamı söyledi . fakat ben bakireyim iç kısma uygulayacağım herhangi bir zarar verir mi .

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas segirmesi

    Sayın hocam merhaba, 20 yaşındayım ve tıp fakültesine hazırlanıyorum hazırlanıyorum. tıp fakültesine hazırlandığım için tıbbi paylaşımlar içeren sayfaları yakından takip ediyorum. deneme çözerken sol bacakta kas seğirmesi başladı ve gün geçtikçe diğer kaslarıma yayıldı. als hakkında onlarca makale o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fethi İdiman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aşırı derecede kaşıntı

    Hocam merhaba kolay gelsin yaklaşık olarak 1sene kadar oldu benim tesislerimin hemen alt köşesi öyle bir kaşınıyor ki kaşımadan duramıyorum artık çok rasız etmeye başladı hastaneye gitmeye çekiniyorum açıkcası kaşıdıktan sonra da acıyor hele su falan değerse yani kaşıyıp duşa girersem yanıyor ne yap...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sarı akıntı

    Hocam merhaba, 28 yaşındayım, adetime 15-16 gün var, bu ayki periyodumun başında yani adetimin tam bittiği gün (kc çamaşırımda ufak lekelenme vardı) eşimle ilişkiye girdik korunmadan, en son ilişkimiz bu oldu. son 4-5 gündür ağrı acı vb his olmadan ic camaşirimda sarı, kokusuz, mukus kıvamında bir l...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal kaşıntı

    Merhaba hocam, 20 yaşındayım adet bitimimden bir gün önce vajinamda kaşıntı hissediyorum bu kaşıntı vajina girişinde iç kısımda da oluyor üst kısımlarda da oluyor. bu kaşıntı 2-3 gün devam edıyor ama rahatsız edıcı bir şekilde.farklı şekilde bir akıntımda olmuyor koku veya görüntü olarak. bunun sebe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırt böbrek taraflarda ağrı ateş

    Hocam merhaba, bir kaç aydır sırt tarafım böbreklerin olduğu bölgeler ağrıyor. kreatinin değeri 0.80 çıkıyor. bir sorum olacak böbrek yetmezliğinde 1. evrede kreatinin değerininden belli oluyormu ? hangi testi yaptırmalıyız. birde bi ara kreatının kınaz(ck) 4300 çıkmıstı suan düştü spor yapmama rag...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalbim göbeğimde atıyor

    Hocam merhabalar ben 22 yasindayim yaklasik 1 aydan beridir göbeğimin üst kışmında nabzımı hissediyorum fakat bugün seyirme gibi oldu yine göbeğimin üstünde bazen de sırtımda kalbim atıyormuş gibi oluyo bunun nedeni nedir acaba?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sakroliyak mr

    Merhaba hocam, sakroliyak mr sonuçlarımı değerlendirebilir misiniz rica etsem? 24 yaşındayım, crp ve sedim tahlillerim normal çıktı. sürekli bacaklarımda, belimde, kalçamda ağırlar yaşıyorum. uzandığım zaman belimin ağrısını daha çok hissediyorum, ayakta kaldıkça da dizlerimin ağrısı artıyor. dik ba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen yardım

    Hocam merhabalar yaşım 20. hocam biraz uzun olacak vaktinizi çaldıysam affola. yaklaşık 1 ay önce yatarken aniden sağ bacağımda bir kasılma gibi garip bir his oluştu ve o günden sonra bacaklarımda halsizlik ve yorgunluk tarzı bişey vardı ama istediğim her şeyi yapabiliyordum (parmak ucunda yükselme...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cem Atabey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x