Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi

  • cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi sonuçları: **** ***70-110 lh:3.2 ***1.7-8.6 **** ***1.5-12.4 **** ***4-15 pr**** **** ***7.63-42.6 te**** ***2.18-9.05 **** ***0-7- 2 sene önce de penil doopler yaptırdım sonuç normal çıktı ,penil dopleri tekrarına gerek var mı?bu sonuçlara göre testesteron takviyesi almam gerek mi? sonuçlar,pskolojik etkili oldugunun belirtisi mi? teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Testler normal gözüküyor. urolog ve psikiyatrinin ortak değerlendirmesi gerekebilir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Isteksizlik

    Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi sonuçları: gulukoz:114 ***70-110 lh:3.2 ***1.7-8.6 fsh:3.58 ***1.5-12.4 prolaktin:4.47 ***4-15 progesteron:0.487 estradiol:16.82 ***7.63-42.6 testesteron:3.55 ***2.18-9.05 afp:2.97 ***0-7- 2 sene önce de penil doopl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Selahattin Çalışkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel isteksizlik

    Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi sonuçları: gulukoz:114 ***70-110 lh:3.2 ***1.7-8.6 fsh:3.58 ***1.5-12.4 prolaktin:4.47 ***4-15 progesteron:0.487 estradiol:16.82 ***7.63-42.6 testesteron:3.55 ***2.18-9.05 afp:2.97 ***0-7- 2 sene önce de penil doopl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Selahattin Çalışkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi

    Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi sonuçları: gulukoz:114 ***70-110 lh:3.2 ***1.7-8.6 fsh:3.58 ***1.5-12.4 prolaktin:4.47 ***4-15 progesteron:0.487 estradiol:16.82 ***7.63-42.6 testesteron:3.55 ***2.18-9.05 afp:2.97 ***0-7- 2 sene önce de penil doopl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Benli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi

    Cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu nedeniyle yeni yaptırdıgım kan testi sonuçları: gulukoz:114 ***70-110 lh:3.2 ***1.7-8.6 fsh:3.58 ***1.5-12.4 prolaktin:4.47 ***4-15 progesteron:0.487 estradiol:16.82 ***7.63-42.6 testesteron:3.55 ***2.18-9.05 afp:2.97 ***0-7- 2 sene önce de penil doopl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mustafa Burak Hoşcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


.
x