Cevaplarsanız sevinirim

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Merhabalar hocam.4.5 yaşında bir oğlum var,karın ağrısı ve kusma sonucu tüm batın ultrasonu çektirdik.sonucunda dalak büyümesi(normalde 70,oğlumda 84),böbreklerde kum,mesane duvar kalınlığında artış (kronik inf'e sekonder?) ve idrarın tamamının boşaltılamaması (pmr 28 ml olarak ölçülmüş olup nor...

    Doktor Cevabı:
     İlker Akyol

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    5 yaşındayken geçirdiğim bir kaza sonucu görme sinirlerimde ezilme meydana geldi.sol gözümde görme kaybı var. tabii buna bağlı olarak da dışa doğru şaşılık mevcut.7-8 yıl önce ameliyat olmuştum.kısmen de olsa başarılıydı.şimdi tekrar olma şansım var mı ya da sadece estetik açıdan tedavisini merak ed...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Tatlıpınar

    Prof. Dr. Sinan Tatlıpınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsaniz sevi̇ni̇ri̇m

    İyi̇ günler hocam si̇zden bi̇ konuda bi̇lgi̇ almak i̇steri̇m kasik bölgemi̇n bi̇raz aşağisinda geni̇tal bölgemde uzun zamandir kil dönmesi̇ şekli̇nde bi̇r şi̇şli̇k var ve ayni zamanda i̇ntahap akmakta ve tüm bölgemde kaşinma var hangi̇ doktora başvurmam gerekmekte ve tehli̇kesi̇ varmidir beni̇ bi̇...

    Doktor Cevabı:
     Kutlugül Yüksel

    Op. Dr. Kutlugül Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Mrb türkiyenin en doğusunda sözleşmeli hemodiyaliz hemşiresiyim 27 aralık2011 tarihinde elime hcv + hastanın iğnesi battı (fistül iğnesi: kelebek iğnenin büyüğü gibi içi boşluklu) hastaya aralığın başında eliza bakmıştık anti hcv 2,98 sonra 2gün sonra anti hcv 3 cıkmıştı çok endişeliyim bana bulaşmı...

    Doktor Cevabı:
     Hüseyin Tarakçı

    Uzm. Dr. Hüseyin Tarakçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    glukoz (kan) açlık 93 mg/dl 70 - 100 üre 36 mg/dl 10 - 50 kreatinin (kan) 1.0 mg/dl 0.4 - 1.6 kolesterol (kan) 272 mg/dl 120 - 200 trigliserid 188 mg/dl 50 - 150 hdl kolesterol 50 mg/dl 35 - 60 ldl kolesterol 184 mg/dl 95.0 - 130.0 aspartat transaminaz (ast) (kan) 33 u/l 10 - 40 alanin ami...

    Doktor Cevabı:
     Yaşam Laboratuarı

    Uzm. Dr. Yaşam Laboratuarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Merhaba hocam mr 'da *minimal artiküler effüzyon*ön çapraz bağda kronik total yırtık ve buna bağlı arka çapraz bağda buckling.*tibia platosu posterior bölümünde subkortikal medüller kemikte yaygın ödem kontüzyon ile uyumlu sinyaller*femur lateral kondil artiküler yüzde küçük osteokondral lezyon*...

    Doktor Cevabı:
     Hasan Tatari

    Prof. Dr. Hasan Tatari

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Doktor hanım güneş kremi olarak cooppertoneyi mi kullanma mızı önerirsiniz.yoksa amway'in ürünleri çok doğal diyorlar.onu mu kullanmalıyım.bir de cildim hassas.kaç faktör kullanmalıyım.herhangi bir cilt hastalığım yok.

    Doktor Cevabı:
     Dilek Üstünsoy

    Uzm. Dr. Dilek Üstünsoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam ben istanbul'da oturuyorum izmir'e gelmem mümkün değil istanbul da iki doktora muayene oldum ameliyat dediler 2006 da aynı dize menüsküs tamiri yapıldı bu nedenle tekrar ameliyat olmak istemiyorum size mr sonuçlarımı yazdım mr sonuçlarına göre...

    Doktor Cevabı:
     Hasan Tatari

    Prof. Dr. Hasan Tatari

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Merhaba doktor bey ben 28 yasındayım ve 2 cocuk annnesiyim adetim 30-32 gunluk periyodlarla gelirken 2aydır gecikmem var ilk ay 13 gun 2 ay 17 gun gunluk bir gecikme soz konusu ayrıca 4 yıldırda spıral takılıbir sorun olmadıgı soylendi teku ay aynısı oldu ve doktorum adetiminin 3 gunu hormon testi...

    Doktor Cevabı:
     Murat Erdemir

    Op. Dr. Murat Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevaplarsanız sevinirim

    Merhaba ben leyla benim sorum kızımla ilgili kızım 15 yaşında ve kalbi ara sıra ağrı oluyodu doktora gittik ekg sı çekildi birşey çıkmadı birde ultrason çekildi çeken kişi çökme var demiş kalp kapakçıkta ultrason isteyen doktora gösterdik oda esneme var dedi kalp kapakçığında ilaç vermedi tedavisi y...

    Doktor Cevabı:
     Gülendam Koçak

    Prof. Dr. Gülendam Koçak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/13 | Toplam 125 kayıt bulundu.

Cevaplarsanız sevinirimile ilgili uzmanlar

.
x