Ca 15-3

  • merhabalar öncelikle kolay gelsin meme ca nedeniyle kt goruyorum 2.kür cef kt aldım .kt oncesi ca15-3 25.94 referans aralıgı 25 den kucuk verılmiş 1. kt sonrası ca 15-3 36.39 ref aralıgı 0-31 matematıksel olarak kt sonrası ca 15-3 um artmıs gozukuyor bunun ne ifade ettiğni benimle paylasırsanız sevinirim tesekkurler


Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yumuşak doku kanseri

    Merhaba hocam 2017 yılında dfsp dermatofibrosarkam teşhisi ile sırtımdan kitle alındı. ardından 2021 ocak ayında aynı yerine tekrar çıktı. şu anda yakın yerde iki kek daha oluştu. i̇kincisinde biyopsi sonucu olumlu çıktı denildi ve geniş eksizyon yapılmadı. şu anda aynı bölgeye yakın yerde iki oluşu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide gist mide

    Özlem hocam merhabalar daha önce gistle ilgili sorumu cevaplamışstınız.hocam eusla iaab biyopsisi yapılması yayılıma ya da nükse sebeb olur mu bu beni çok düşündürüyor dönerseniz çok mutlu olurum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yüksek

    Hocam iyi günler bana yardımcı olursanız sevinirim benim senelerdir yapılan kan tahlilinde ldh hep yüksek çıkıyor son üç tahlilinde 353-353 ve 376 çıktı ben 58 yaşındayım. karaciğer tahlillerin normal .eklem agrilarim var .çok çabuk yoruluyorum kardiyoloji ve göğüs doktoruna gittim bişey çıkmadı 3...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tremor tanısı nasıl konulur

    Merhaba saygı değer hocam iyi akşamlar. benim sorum baş titremesi ile ilgili. cevaplarsanız çok memnun olurum. bende baş titremesi mevcut şiddetli değil ama kafam ağır geliyormuş gibi hissediyorum kafamı sağa sola çevirirken hafif titrediğini hissediyorum. sonra sabit bakınca da ileri geri titrediği...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fehim Arman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam merhaba, aniden baş dönmesi, el ayak titremesi, nefes alıp verişin hızlanıyor. sürekli başıma geliyor bunlar. bunun için kan tahlili yaptıracağım. regl ilken kan tahlili yaptırmak yanlış mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak tabanında kitle

    Merhabalar mustafa bey..eşimin (32) ayak tabanında agrılı bir kitle meydana geldi yaklaşık 2hafta kadar önce..i̇yilesme gostermeyip hareket kisitlamaya baslayinca bir ortopedi uzmanina gorundu. sadece fiziki muayene edip bir de dermatolojiye görünmesini soylemis. dermatolog da,enfeksiyon gibi gorunu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Teşekkürlerimi iletiyorum

    Özlem hanım'a gece sıkıntılı biçimde soru sordum buradan, sabah 8de hemen yanıtlamiştı. çok teşekkur ederim. mesleğine ve insanlara verdigi değer için... saglikli günler dilerim herkese..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak tabanında ağrılı kitle

    Merhabalar...gecenin 3buçuğunda yazıyorum..eşimin (erkek/32) ayak tabanında agrılı bir kitle meydana geldi. i̇yilesme gostermeyip hareket kisitlamaya baslayinca bir ortopedi uzmanina gorundu. sadece fiziki muayene edip bir de dermatolojiye görünmesini soylemis. dermatolog da,enfeksiyon gibi gorunuyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ogtt testi

    Hocam merhaba, vitamin değerlerimi öğrenmek için kan testi yaptırmıştım.farkettim ki glukoz biraz yüksek çıkmış.glukoz 117 , hb a1c 5.6 çıktı.doktorum ogtt istedi. ogtt sonucum : glukoz ogtt5 gr dk : 105 mg/dl ogtt75 gr.60 dk.) : 156 mg/dl ogtt75 gr.120 dk.) : 115 mg/dl sizce şeker başlangı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ne olur acil cevap verirmisiniz

    Hocam merhabalar. hocam benim kardeşim 17 yaşında malesefki dün covid olduğunu öğrendik yaklaşık 55 kilo sağlık müdürlüğü ilaç vermiyoruz dedi ama akşam fiblasyon ekibi ilaç getirdi bende verilmiyormus 18 yaş altına ilaç dedim 55 kilo üstüne veriyoruz dedi kafam çok karıştı kardeşime bisey olmasın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 5 yıldır bacak ayak ağrısı

    Merhaba hocam, 5 yıldır bacak ağrısı çekiyorum , bacaklarımın içinde sanki kaynar sular var yanıyor geceleri uyutmuyor ızdırap haline geliyor , baldırlarımın önü ve yanındaki kaslar ağırıyor huzursuz bir ağrı var içinde .. her zaman soğuk su dökme ihtiyacı hissediyorum .. doktorlara gidiyorum laki...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlil sonuçları

    Hocam merhabalar bugun yapılan kan testi sonuçlarım yorumlar mısınız ferritin 46.5 µ folat 8.1 µg/l tsh 4.150 m vitamin b12 249 vitamin d3. 22.1 wbc 9.03 rbc 5.29 hgb 15.6 hct 47.7 mcv 90.2 mch 29.5 pq 27 - 31 30.25 (04.03.21) 30.06 (12.08.20) mchc 32.7 plt ^ 519 10^3/ul 150 - 450 522.2 (04.03....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanserı saygılar evvelki cevapşarınız için teşekkürler eşim kolon kanseri ameliyat ve 6aylık koruyucu kemoyu 2yil evvel bitirdi gınasırı dr önerisiyle gunasırı 100mg cotaspın alıyor ayrıca bağışıklığı güçlendirmek için gunadırı yoğurtla bir tatlı kaşığa b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun lenf bezi

    Sayınhocam merhaba 35 yaşındayım benim her iki taraflı boyun lenf bezim şiş durumda 1 yıldan fazla kbb muayene oldum kısaca söylüyorum elle muayene ve usg sonucu şöyle troid glandları normal solid yada kistik lezyon izlenmemiştir sol submandibuler 19*9 büyüklüğünde sağ submandibuler 22*9 büyüklüğünd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan kacaği

    Hocam 43 yasinda erkek hastayim vücudumda kan kacagi olduğu söylendi ben ihtiyacım olmadan 3,4 gün 150 mg ecopirin içtim ayrıca alerjik astim bronsitim var levmont ve foster kullanıyorum benden endoskopi ve kolonoskopi istendi kan tahlillerinde 1.tahlil(ilac kullanmadan)12mart2021 rbc 6.13 mcv 7...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x