C vitamin serumu

  • ben cildime c vitamin serumu kullanmak istiyorum ama gerçekten cilde etkili olurmu?piyasada c vitamin serumu olarak çok marka var ama ben hangisini alacağıma karar veremedim.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.çok teşekkürler

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Talasemi taşiyicilarinda c- ve d vitamini eksikliği nedeni

    İşlem adı sonuç sonuç birimi referans değeri rapor tarih hata bildir vitamin d3 - 25 hidroksi kolekalsiferol 22,9 ng-ml 0-0 24.07.2019 aspartat transaminaz (ast) 19 u/l 0 - 35 16.07.2019 alanin aminotransferaz (alt) 20 u/l 0 - 35 16.07.2019 alkalen fosfataz 112 u/l 30 - 120 16.07....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser ozon tedavisi

    Dr bey yeğenim mide kanseri metastas yok acaba ozon tedavisi önerirmisiniz. mide ameliyatı oldu kemoterapi alıyor. kanser hücrelerine etkisi varmı

    Doktor Cevabı:

    Dr. Suat Arusan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol?

    Merhaba doktor bey ben 20 yasında bayanım. benim trigliserid 270 çıkmıştı doktor benden şeker yükleme testi istedi. sonucum ise ; ogtt 75 gr (0. dakika) :107 ogtt 75. gr (60. dakika) : 218 insülin (60. dakika) : 98,5 insülin (120. dakika) : 115 doktor şekerli yiyecek ve içeceklerden uzak durmamı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik için

    Merhaba hocam eşimin d vitamini 13,51 çıktı bu gebe kalamamasında bi önem arz eder mi yani d vitamini eksikliği gebe kalmamasına engel olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yara izi tedavisi

    Hocam mrb kucuklukten kalma yuzumde yara ve tırnak izleri var 4 seans fraksiyonel lazer yaptırdım. bana yuzde 60 ila 80 arasinda duzelecegini vaad ettiler. 3500 tl para verdim. yuzde 10 duzelme olmadi. bu konuda baya bi para harcadim farkli tedavilerle. sonuc husran. en son gittigim doktora durumu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Yılmaz Geyik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mitekondriyal miyopati

    Merhaba, ben annemde tehsiş konulan mitekondriyal miyopati hastalığının tedavisi, hastalığın genetik bir hastalık olması nedeniyle ileride benim hasta olup olmayacağımla ilgili genetik analiz yapılması, sonucun pozitif çıkması durumunda hastalığa karşı gerekli tedbirlerin alınması, ben evlenirsem be...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Meltem Can İke

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bacaklarımda yanma oluyor

    Antinükleer antikor (fana) (ifa) pozitif titre negatif,

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuz Bak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabet

    Merhaba hocam, annem 55 yaşında, elimize geçen glukometre ile tesadüfen kan şekerine baktım, oruçlu iken, en az 12 saat açlıkta 203 çıktı,çok şaşırdım,sonra bir daha sık sık baktım,3 haftadır sürekli bakıyoruz, en son (iftara 5 dk kala) 153 çıktı, bu en düşük rakamdı,en yüksek değer 257 idi.2 hafta...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ülkü Görmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuç

    Iyi günler doktor hanım ben kan tahlili yaptırdım tüp bebek için istemişti doktorumuz hastanede doktora gösteremedim yokmuş siz yardımcı olabilirmisiniz değer aralığında olmayan sonuçlar şöyle ferittin düzeyi serum : 6.61 ref.aralığı 13-150 vitamin b 12 serum : 94.42 120-663...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ülkü Görmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mthfr

    Cevabınız boş geldi hocam.........................

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Neslihan Düzkale

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İştahsızlık

    Öncelikle hizmetiniz için çok teşekkür ederim.benim 4 yaşında bir oğlum var.yaklaşık olarak iki seneden bu yana hep 15-17 kg arasında kilosu.çok hareketli ama maalesef yemekte yemiyor pek.en son yapılan tetkikleri şöyle; serum demiri:30(65-175) tdbk:377(250-450) ferritin:28,6(23,9-336,2) hb:12,3...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.kbb hocamız kan tahlili istedi crp (c r

    Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.kbb hocamız kan tahlili istedi crp (c reaktif protein,turbidimetri) 118.81 olması gereken ise 0-5 imiş sedimantasyon ise 1 saat 29 0-20 sonuçtaki bu 2 değer yüksek çıkmış hocam sadece serum ve vitamin verildi önce gittiğimiz doktorda sulcid(750)antibiyotiğimizi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Bülent Kalaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Merhaba doktor hanım ben manisadan yazıyorum 2 yıllık evliyim ilk yılı bir

    Merhaba doktor hanım ben manisadan yazıyorum 2 yıllık evliyim ilk yılı bir düşük yaptım doktora başvurmuştum yumurtlama az oluyor diye clomid diye bir ilac kullandım ve hemen hamile kaldım ama 5 hafta sürdü sonra düşük oldu şimdi bir yıl gecti hala hamile kalamıyorum ve cok korkuyorum tüplerim tıkal...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


.
x