Buzlu cam görünümlü nodül

  • Merhabalar hocam Yaklaşık bir aydır sol göğüste bir ağrı şikayetiyle doktora gittim. Başlarda yemek yedigim anda batma seklinde başladı sonra daha fazla alana yayıldı sol kol omuz boyun dahil genelde gece ağrımaya başladı. Bt raporumda sol akciğer üst bölgede 6mm buzlu cam görünümlü bir nodul tespit edildiği yazıyor. Yaklaşık bes yıldır düzenli düzensiz araliklarda az miktarda sigara kullanıyordum, ailemde kanser öyküsü yok. Yaşım yirmis beş. Sizce bu kötü huylu bir nodul olabilir mi ne onerirsiniz? Henuz doktorumla konusmadim Teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun, 6mm nodül için çok telaş etmeyin. omuz ağrısını açıklamaz. selamlar

    tarihinde cevapladı.

İzmir Göğüs Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Baş ağrısı

    Hocam merhabalar. ben 2 ay önce baş ağrısı ve başta gerilim şikayetleriyle doktora gittim. mr çektirdik ve temiz çıktı. doktor bey sadece sinüzit izi var dedi. ondan sonra sinüzit için kbb polikliniğine gittim. orda ki doktorda sinüzit bu kadar ağrı yapmaz dedi ve burnuma baktı. alerjiden ötürün...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tufan Cansever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kovid 2.kez

    Hocam eylül ayında covid geçirdim 2 ay oldu takriben 1 hafta önce covid pozitifli biriyle yakın temasım oldu test olmaya gitmedim fakat bugün boğazımda gıcık başladı 2. ye bu kadar kısa sürede yakalanmak mümkün mü ve acaba daha mı ağır geçiyor hafif mi ? evde ilaçsız atlatamaz mıyım 22 yaşındayım bi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troit nodül ameliyat

    Merhaba abim sırt ağrısı göğüs ağrısı için doktora gitti kan testlerinde ara rahatsızlandığında bu sonuçlar böyle çıkıyor antibiyotik kullanınca normale dönüyor bu aradasigarayı çok içiyor tomografi de hepsi normal çıktı rbc 5.63 referans aralığı.4.00 5.50 wbc10. 81 referens değeri 4.00 10.00hcg 17...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp durumu

    Hocam ben 2 ay önce kovid geçirdim. daha sonra psikolojik mi bilmiyorum ama merdiven çıkınca nabzım 150 oluyordu. şuan düzeldi ama aritmi oluşmuş ama sadece doktora gidince oluyor. mesela doktor yanında çok heyecanlanıyorum ekg ve o eko çekilirken hoca bana aritmi var dedi bende hissediyorum. ama no...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Birol Yamak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pangastrit

    Merhaba ayşen hanım abim sırt ağrısı göğüs ağrısı için doktora gitti kan testlerinde rbc 5.63 referans aralığı.4.00 5.50 wbc10. 81 referens değeri 4.00 10.00hcg 17.1 refarns 12.00 16.00 bu değerler neden böyledir telejr

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İshal diyare

    Hocam hayırlı geceler vücutta yaygın ağrı ibs tanimlarmi bel kalça göğüs ağrısı ağrı geziyor bir gün bir yerde birgün bir yerde dr yaptığı üç kez kan tahlilinde gerek görse kolonoskobi istermiydi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciğer embolisi

    Hocam merhaba. 43 yaşındayım. hayatımda hiç sigara ve alkol kullanmadım. göğüs ağrısı, nefes darlığı ve çarpıntı şikayeti ile göğüs hastalıkları uzmanına muayene oldum. iki yönlü akciğer grafiği, ilaçlı nefes testi ve kan tahlillerim iyi çıktı. doktor bey, emboli olabilir dedi ve pulmoner bt anjiyog...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ele bulaşan zevk suyu..

    Kutay hocam lütfen hemen ve net cevap verin, sadece elle tatmin olduk kız arkadaşım 9 gün gecikmeli adet oldu ilk gün şiddetli karın ağrısı göğüslerde hassasiyet hafif ara ara kasık ağrısı vardı, şimdi son günleri adetinde ve hepsinin yavaş yavaş kesildiğini söylüyor, kasık veya karın ağrısı yok, gö...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid 19 ile ilgili bilgilenme

    Hocam 2 ay önce covid geçirdim 1 eylulle 18 eylül arasında hocam ben covidli bi hasta ile yakın temasta bulundu 4 gün önce acaba tekrar 2 ay gibi bi surede tekrar yakalanıp agır gecirme ihtimalim var mı ilk covid beni biraz yormuştu öksürük sırt eklem ağrısı olmuştu belirtim olmadan test olmayacağim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mide kanseri olarak gelme durumu yüksekmidir hocam....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım serkan ben korktuğum başıma geldi hocam ne yazıkki tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mide kanseri olarak gelme durumu yüksekmidir hocam....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mide kanseri olarak gelme durumu yüksekmidir hocam....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mide kanseri olarak gelme durumu yüksekmidir hocam....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bağırsak hastalıkları

    Hocam merhabalar hocam size daha önceden de yazmıştım tetkikleri yaptırdım.ama sonuç yüz güldürücü gibi değil hocam ne yazıkki. size 2 konuda danışmak istiyorum. 1. endeskopide tanı kısmında yazan yerde pangastrit yazıyor ama parca alındı bunun mide kanseri olarak gelme durumu yüksekmidir hocam....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x