Burunda kuru sümük oluşumu

  • Kolay gelsin hocam, Benim sorum burnumda yazın ve kışın da kaloriferli bi yerde bulundugumda burnumdaki sümük kuruyor çıkartmak istediğimde onunla beraber sümüğün icinde kan da geliyor fakat bu herzaman olmuyor kışın kan olayı olmuyor yazın kuru bolgelerdeyken çoğalıyor.Burnumun içi kuruduğu zaman kaşıntı oluyor ve biraz burnumu zorluyorum. Sizce burun kurulugunu önlemek için ne yapmalıyım ve kan normal midir ? Cevap için teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Durumunuzla ilgili sağlıklı bir değerlendirme yapabilmem için sizi bizzat görüp muayene etmem gerekir. bunun için arzu ederseniz 0 ( 224) 442 8080 nolu telefonumuzdan randevu alarak kliniğime başvurabilirsiniz. görüşmek dileğiyle, hoşçakalın prof. dr. selçuk onart www.selcukonart.com

    tarihinde cevapladı.

Bursa Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 3 / Oy veren : 2 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Anti hiv testi negatif sonuç nolur hocam kızmayın şüphelerimi yok edin en g...

    Sayın ali nejat hocam size son kez özetleyerek soruyorum nolur şüphelerimi yok edin hocam sorum şu: merhaba hocam size bir şey danışmak istiyorum. 1,5 - 2 yıl önce şüpheli ilişkim olmuştu ben dün istanbul özel göztepe hastanesinde kulak burun boğaz doktorum eşliğinde sadece 1 adet anti hiv testi yap...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik dvt

    Merhabalar hocam ben kronik dvt hastasiyim.düzenli varis çorabı ve coraspin 100 mg kullanıyorum. son 5 gündür ayağımın üzerine basamamaya başladım doktora gittim doppler ve klinik muayeneyi normal gördü damar akımları normal dedi.ancak d-dimer testinde sonuç 2909 cıktı.ayagimin üzerine basarken çok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Biçer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabızlık geğirme

    Hocam merhabalar benim bit yıl önce başlayan ishal miğde bulantısı baş dönmesi yıl içinde daha çok kabız olarak seyretti çok doktora gittim kolonoskopi dışında her seye bakıldı geitada gizli kan negatif çıktığı için 32 yaşında olduğum için doktor kolonoskopiye gerek yok dedi ilaçlar yazdı fakat bend...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Daha önce ameliyat oldum

    Hocam merhaba ben oğuz burnumdan daha önce ameliyat oldum şimdi bi eğrilik var çok üzülüyorum sizin için sıra alamadım uğraşıyorum uzun zamandır nasıl ulaşabilirim size?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Aşık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aknetrent kullanımı

    Hocam özellikle saçımda 10 yıldır geçmeyen sivilceler var,ayrıca insülin direncim de var bunun için metformin diye ilaç kullanıyorum,bir de prozac kullanıyorum antidepresan, bunlarla aknetrent kullanılabilir mi birlikte, kolesterol düşürücü ilaçlar sivilcelerimi azaltır mı? babamda da şeker hastal...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid 19 aşı

    Hocam ben alerjik rinit hastasıyım yani ev akarlarına alerjim var bide buscopan ilaç alerjim var size sorum ben hangi covid 19 aşısı olmam daha iyi olur sizden bir öneri almak istiyorum saolun saygılar..

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Feridun Gürlek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Telogen effluvium

    Merhabalar hocam, 21 yaşında behçet hastasıyım, immünsüpresif ve antikoagulan ilaçlar kullanıyorum(imuran ve heparin) bu agresif tedaviye başladığımdan itibaren saçlarım kulak üstünden dökülmeye başladı ve tüm bölgeye yayıldı. telogen effluvium deniyor sanırım. bu dökülme ilaçlara bağlı mıdır? uzun...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sadece ast alt amilaz yüksekligi

    Hocam merhaba tahllilerde biluribin kreatinin ggt alkalen üre tam kan hemogram hepsinin normal çıkmasi sadece ast alt amilaz yüksek çıkması idrarda hafif kan bld +1 çıkmasi neyin belirtisi olabilir hocam hastamız alt üst kontrastlı mr çekildi sorun çıkmadi alt mr da sadece her iki inguinal bölged...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı guruldama

    Ok teşekkür ederim hocam ilaç tavsiyenizi dikkate alıcam.hocam benim danışmak istediğim bir kaç şey daha var kafamı kurcalayan müsade ederseniz.benim geçen sene saç dökülmesiyle dermotoloğa başvurduğumda mcv 77.6 referans aralığı 80-97, vitamin d3(25-oh)14.9 referans aralığı 25-80, b12 ise 186 refer...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kuduz bulaşma yolu

    Merhaba, gözüme çiğ süt gelmiş olma olasılığından şüphe duyuyorum. göz, burun, ağız ya da yara olan bir bölgeye çiğ sütün gelmesi ile kuduz bulaşabilir mi? saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Isitme kaybı

    Hocam kolay gelsin iyi günler adem pelivan sağ kulakta kir nedeniyle işitme kaybı yaşıyorum ne yapmam gerekiyor teşekkur ederim kolay gelsin

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal KEF

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dil altinda lezyon

    Hocam merhaba ben 17 yaşındayım, dilimin alt kısmında dil renginde bazı çıkıntılar oluştu. 6 ay önce fark ettim o zamandan bu zamana biraz artış oldu. çok doktora gittim teşhis koyamadılar önemli değil büyürse gelirsin aliriz dediler. agri sertlik rahatsızlık hissi de yok zaten. bir profesör muayene...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Müge Özcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mukotik ve iburamin zero

    Merhabalar hocam 1 yaşındaki kızım da bir haftadır grip var gece colpol verip yatırdım ilk bi kaç gün sonra düzelir gibi oldu ve balgam burun akıntısı hafif öksürük eklendi burnundan dolayı bişey yemek içmek istemiyor randevu bulamadığımdan eczaneden mukotik ve iburamin zero aldım yarım ölçek 3 defa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bulent Karadag

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen boğaz ağrilari

    Evet hocam ağız açık uyuma problemim mevcut. reflü de var gibi. şuanda korona pozitif durumum boğazlarım daha da kötü oldu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak çınlaması

    Hocam 19 yaşındayım 4 aydır kulak çınlaması ve son 1 ayda da ara ara ağrı olmaya başladı çok doktora gittim aynı zamanda faranjitim ve alerjik rinitim de var doktor kulaklarımda herhangi bir problem olmadığını ( işitme testim de temiz çıktı ) söyledi ve kriptik tonsilit tanısı koydu bademciklerimde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x