Burun kanamasi

  • Hocam bende 4-5 aydır her zaman iki burun deligimde de kan pıhtısı var başka bir sorunum yok yaşım 19 acaba hangi hastalıklar böyle belirti verir. Tansiyon ölçtüm 14-8 çıkmıştı teşekkür ederim


İstanbul Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kolonda polip

    Hocam verdiğiniz cevaplar için tşk ederim .hocam konuyu uzattım ama son bi sorum olacak . hocam bu ikinci kolonoskobim .hocam kolon temizliği ile dikkati çeken bişey var .hocam kolonoskobi öncesi tüm hazırlıkları harfiyen yapiyon yani tam bi kolon hazırlığı yaptığım halde iki kolonoskobi sonucundada...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasıkta lenf bezi

    İyi günler hocam maalesef yine rahatsız ediyorum iki gün önce sağ köprücük kemiğinin altonda bi ağrı hissettim elimle bastırınca şişlik geldi elime ve ağrı da oluyor buda lenf bezi olabilir mi ağır iş yapıyorum birde dişimde çürük ve ağrı var boynumda da ağrılı lenf bezleri var boynumdakilerin dişte...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfoma midir

    Hocam bende 4-5 aydır her zaman iki burun deligimde de kan pıhtısı var burnum bazen sağ tıkalı oluyor bazen sol tikaniyor genelde sağ .ama aciliyorlar geri . son zamanlarda burnum çok kasiniyor rutin kan tetkikleri yaptırdım bişey cikmadı ve sağ kulak altında esnerken ağrı oluyordu orda sert küçük y...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti hiv sonuc

    Hocam merhaba ben bikac hafta once supheli cinseli iliskimin 27.gununde bursa sehir hastanesinde hiv testi oldum. e-nabiz'da anti hiv (kemiluminesans veya benzeri)=0,22 gozukuyor. sizce guvenilir mi? pandemi nedeniye su anda hastaneye gidemiyorum. ne zaman hastaneye gitmem gerekir? tesekkurler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf bezi sismesi

    Hocam 24 yaşinda bayanim bende 1 yildir tiroidimde hipoekoik nodul var.15 gün önce boynumdaki lenf bezimde şislik farkettim.agri yok sislik gecmeyince dün doktora gittim ultrason cekildi sonuc: bilateral boyun kompartmanlarinda büyüğü sagda yaklaşik 16×7mm boyutunda yağli hilusu secilen ovoid lenf...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İsmail Nurhan Artel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cıltkurulugu

    Saygılar alt dudaklarımda kuruluk olmaya başladı madecasol krem durdum yeterlımı başka pnerınız yokmu tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Troit nodül ameliyat

    Merhaba abim sırt ağrısı göğüs ağrısı için doktora gitti kan testlerinde ara rahatsızlandığında bu sonuçlar böyle çıkıyor antibiyotik kullanınca normale dönüyor bu aradasigarayı çok içiyor tomografi de hepsi normal çıktı rbc 5.63 referans aralığı.4.00 5.50 wbc10. 81 referens değeri 4.00 10.00hcg 17...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser midir

    Hocam bende 4-5 aydır her zaman iki burun deligimde de kan pıhtısı var burnum bazen sağ tıkalı oluyor bazen sol tikaniyor genelde sağ .ama aciliyorlar geri . son zamanlarda burnum çok kasiniyor rutin kan tetkikleri yaptırdım bişey cikmadı ve sağ kulak altında esnerken ağrı oluyordu orda sert küçük y...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sık bademcik iltihabı

    Hocam merhaba abim 34 yaşında. bu yaşa kadar böyle şeyler olmadı. 2020 haziran ayından beri 40 günde bir bademcik rahatsızlığı geçiriyor.önce bademcikler kocaman oluyor sonra beyaz lekeler çıkıyor ateş en az 3 gün 38,5 larda oluyor. antibiyotikler fayda etmiyor. sonra kendiliğinden geçiyor. 40 gün...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Selman Sarıca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipotiroidi

    Merhaba doktor bey oğlum şu an 5 buçuk yaşında. doğuştan anal atrezili ve hipotiroidili olarak doğmuştu. euthyrox 25mg ı günde 1buçuk olarak kullanıyordu. 1 aydır ilacını kullanmıyor. dün tsh testi yaptırdığımızda sonuçları şu şekilde çıkmış: t4: 0,98 tsh: 7,95 ferritin: 13 sizin yorumunuzu ç...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüzümdeki sarımsak yanığı

    Yüzümde beni mi gidermek için sarımsak sürdüm sonra yüzüm kızarmış ve derim soyulmuştu ve biraz sıvı akıyordu ne yapabilirim tedavisi varmı kaç lira

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfoma mıdır

    Hocam boyunda hafif ağrılar hissettim sonra muayene ettimve sol çene altında yan yana 3 tane lenf nodu hissettim büyüklü küçüklü 1.5 cm maximum ara ara burun kanamalarim oluyor gece terlemem ateşim kilo kaynım vs yok acaba lenfoma midir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ali Ekrem Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ilac kullanimi

    Hatice hanim soruma cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. bu kremi yüzümüzde kac saat tutarsak ve tahminen kac gunde sonuc aliriz? birde ben kremi yuzumden dove sabun kullanarak cikartiyorum uygun mudur? su bazli nemlendirici dediginiz yagsiz yuz nemlendiricileri midir? cok soru sordum kusura...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaşıntı oluyor

    Merhaba hocam.sorum olucaktı banyodan sonra bacaklarımda bel bölgemde aşırı bir kaşıntı oluyor ve bacaklarımda yine kepeklenme beyazlık tarzında dökülmeler oluyor nemlendirici duş jeli,de kullandım fakat yinede oluyor acaba sularda çok klormu var sebebini bir türlü çözemedim.çok sıcak suyla,da duş a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak tıkanıklığı

    Hocam merhaba 1 hafta önce sol kulağımda tıkanma hissiyle uyandım o gün akşama kadar bu his sürdü.2 gün boyunca olmadı sonra 3.gün yeniden olunca soluğu kbb uzmanında aldım.kamera ile kulağım ve burnuma bakıldı.ayrıca basınç ve işitme testi yapıldı.sonuç hiç birşey çıkmadı.yalnız bende alerjik rinit...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x