Bugun hasteneden aldığım analiz sonucuna göre... tsh 2,32 uiu/ml

  • bugun hasteneden aldığım analiz sonucuna göre... TSH 2,32 uIU/mL ESTRADIOL(E2)--- ---31,2----pg/ml ................Foliküler Faz 15-160 ................Periovulasyon 34-400 ................Luteal Faz 27-246 ................Menopoz 15-30 ................ERKEK 10-50 FSH---------------35,7-----mIU/ml ................Foliküler Faz 2,8-11,3 ................Ovulasyon Faz 5,8-21 ................Luteal Faz 1,2 -9,0 ................Postmenopoz 9,7-111 ................ERKEK 0,7 - 11,1 ----------------------------------------------------------------------- bu şekilde analiz sonucu çıktı doktor bana menopoz dedi ........ben önceden adet düzensizliğim olduğu için bana verilen ilaçı 10 gün kullandım ve sonucunda adetin 4.günüsabah aç karnına tahlil sonucu bu çıktı....başka test yaptırmalıyım....benim çocuğum olmayacakmı ...bu arada 10 gün kullandığım ilaç adı Duphaston...şimdiden teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Fsh değeriniz oldukça yükselmiş, en kısa zamanda tedavinizin başlanması gerekiyor, bebek istiyorsanız bu şekilde normal cinsel ilişki ile hamile kalmanız mümkün değil, gebelik tedavisi konusunda acele etmeniz gerekiyor.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x