Bronkoskopi sonuç

  • Merhaba Erkan bey kızım Zeynep Akyüzlü ye 25 temmuzda bronkoskopi yapmıştınız.sonrasinda istanbul dışına çıkmıştık biz..gelince sonuçları öğrenmek için kontrole çağırmistiniz bizi ..gun verebilir misiniz lütfen..selâmlar..


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • 20 yas disi cekimi komplikasyon

    Saygidéğer hocam, 4 kasim günü sol alt ve üst 20 yaş dişim cekildi. alt dişim fazla zorluk çikarmadi, üst dişin çekiminde resmen kabus yaşadim; doktor bey sürekli aleti kaydirdi ve üst damağima temas ettirdi ve damağim zedelendi, cekmeye calistiktan 10 dk sonra buğaz enfeksiyonuna benzer s...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ezher DAYISOYLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer büyümesi

    İyi günler hocam.yaşım 30, boyum 1,83 ve 88 kiloyum.bugün çekilen abdomen ultrason raporuna göre; karaciğer normal şekilde olup; sağ lob uzunluğu 155 mm'dir.parankim ekojenitesi doğaldır.dalak uzun aksında 130 mm ölçülmüştür.parankim ekojenitesi doğtaldır yazıyor.herhangi bir ağrım falan yok ama büy...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyon ve bt sonucu

    Teşekürler. enfeksiyon doktoru üst solunum ve idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili tedaviyi yaptıktan sonra şekerinde ki yükselme demngesizliği kademeli olarak normale döndü. endokronoliji de son tektikleri de iyi çıktı.. bağırsak florası problemi nedeniyle enfeksiyonlara yakalanma olasılığı normalden...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Palaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahmininizce ne sıkıntım olabilir

    18 yaşındayım yaklaşık 2 aydır sürekli hafif tıkanıyorum nefes daelığı çekiyorum sık sık uzun öksürükler tutuyor hırıltım oluyor bazen nefes alırken ıslık sesi gibi ses çıkıyor tahmininizce ne sorunum olabilir?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer ve dalak büyümesi

    İyi günler hocam.31 yaşındayım ve ben de sağlık personeliyim.size bir konuda birşey danışmak istiyorum.yaklaşık 2 ay önce normal bir muayene için abdomen usg çekimi istendi ve usg raporuna göre; karaciğer büyüklüğü üst fizyolojik sınırda olduğu ve dalak büyümesinin de 137 cm olduğu hafif büyüdüğü te...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc -crp -ne#-yuksekligi kemik agrisi

    Degerli hocam merabalar, 1 hafta once üst solunun yolu enfeksiyonu geçirdim yutkunamıyordum kulaklarıma vuruyordu bademciklerim şişmişti doktorum antibiyotik ilaç basladi ilac bitince solunum problemleri gece bogaz kuruması skayetiyle tekrar gittim ka tahlili verdim wbc 12,2 hgb 16,1 mcv 88,6 rd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hidronefroz ve üreterosel

    Merhaba , 3 aylık oğlum için hamileyken böbrek genişlemesi tanısı konuldu.son ultrasonda sağ pelvis capı 14mm , sol 15 mm ölçüldü. üreterosel tanısı kondu. çekilen voiding filminde kaçak veya reflü çıkmadı. çekilen mag3 sintigrafi sonucu : sağ böbrekte gecikmiş ekskresyon,diüretite yanıt veren pel...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Cevdet Kaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçirilen zatürre sonrasında yapılan kan tahlileri

    Kan sonuç yorumlama. zatürreden sonra yapılan kan sonuçlarımı yorumlayabilirseniz . mcv 93 (fl 80 – 100) mch 31.2 (pg 27 – 34) mchc 33.5( g/dl 32 – 36) rdw-cv 14.4( % 11 – 16) rdw-sd 49.3(% 35 – 56) plt 392 (10e3/ul 150 – 450) pct 0.41 (% h 0.108 - 0.282) mpv 10.4 (fl 6.5 – 12) pdw 12.1( 9 – 17) ly#...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bronşektazi

    Sayın hocam,verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim. sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bronşektazi

    Sayın hocam iyi geceler.2013 yılında bronşektazi teşhisi konuldu.doktorun verdiği gerekli olan ilaçları o zaman da kullandım .ilaçları kullandıktan sonra bir daha hiç ilaç kullanmadım.ilk yıl belirli aralıklarla tükürdüğüm zaman çok az kan geliyordu.doktorum normal olduğunu söylemişti.yaklaşık dört,...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer grafisi

    Hocam selam 37/e sigara kullanmıyorum. sırt ve kas ağrıları ile hekime başvurdum .kan tetslerim geniş çaplı yapıldır.normal.tüm batın usg normal. 3 gün ara ile 2 defa akciğer grafi çektirdim.yorumlamınızı rica ederiz. 1.grafi raporu kalp normal bütüyüklüktedir.konturları düzenlidir. her iki mediasti...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Genetik test

    Merhaba hocam bizde sizin hastaniziz bize genetik bakilacak demistiniz mayis ayinda hastanemizde başlıyo artik bakilmaya diye ama hala aranmadik başlanmadimi acaba hala

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kasık fıtığı ameliyatı öksürükler

    Sayın hocam 3.5 ay önce bir devlet hastanesinde 9 mm sol kasık fıtığından açık ameliyat oldum 3 gündür süren bir üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle öksürükler oluyor bu öksürükler ameliyatıma bir zararı olurmu cevaplarsanız sevinirim hayırlı çaışmalar..............

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Halil Özgüç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Toraks bt akciger sonucu

    Sol hemitoraksta orta derecede efuzyon mevcut sol akciğer bazalinde hafif buzlu cam tarzında dansite değişikliği peribronsial kalinlaslamar ve küçük konsolide alanlar aktif infiltratif alanlar açısından şüpheli bulunmuştur sağ akciğer bazalinde minimal efuzyon kalin plevroparankimal bant formasyonla...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yanma, donma, uyuşma, kaşıntı, batma

    Doktor hanım iyi çalışmalar. yaklaşık 1 yıldır sol kürek kemiği in altında hislerimde anormallik var. ilk olarak yukarıdan aşağıya belli bir çizgi halinde donma hissettim( sanki biri buz parçası değdiriyormuş gibi). bu durum 1 ay kadar sürdü. daha sonra aynı bölgede yanma hissetmeye başladım(sanki d...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yeşim Abanoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x