Boyun

  • merhaba hocam benim 9 ayına yaklaşmış bi kızım var epilepsi teşhisi konuldu gelişim geriliği var hala boynunu tutamıyor bu düzelirmi epilepsiyle ilgilimi yoksa boynunda başka bi problemi varmıdır boyun doktorunamı götürrelim mi hep sağ tarafına tutuyor boynunu kaldıramıyor teşekür ederiz.

  • Doktor Cevabı:

    Muhtemelen beyinde gelişimsel gerilik var. hepsinin sebebi bu. bunun sebebi de ancak araştırılarak tetkikler yapılarak bulunabilir. fizyoterapi ve eğitim alması gerekir. zamanla gerilik aza indirilebilir

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kalıcı çınlama sorunu

    Hocam selamlar kolay gelsin bende iki kulağımda da çınlama mevcut kbb beyin cerrahı nöroloji bütün bölümleri dolaştım ama herhangi bir çözüm bulunamadı, boyun damarlarına, beyin mr ına her şeye bakıldı kulağımda duyma testi yapıldı hiç bir problem yok fakat çınlama hiç bir surette geçmiyor

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mustafa Acar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun mr bilgilenme

    Bilateral nazofarenks, orofarenks ve trakea ust bolumu hava kolonlari simetrik olarak izlenmistir. her iki nazofarengeal lateral resesler, torus tubarisler, parafarengeal yagli planlar aciktir. bilateral parotis submandibular glandlarin boyut, form ve konturlari tabiidir. her iki tiroid gland normal...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yavuz Selim Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hymen ve mast.

    Ben adetimin 5.gününde yastıkla sürtünme ile kıyafet üzerinden mast yaptım.ondan önce kan falan yoktu fakat hemen arkasından kan geldi rengi açıktı.daha sonra yaklaşık bir hafta boyunca ağrı hissettim o bölgede.içeriye herhangi bir şey sokmadım tek ihtimal var eğer mümkünse tabii böyle bir şey o esn...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hatice Karabay Berber

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Emg testi sorusu

    Hocam cok teşekkür ederim öncelikle benim yemek yerken yanağımda agri yorulma segirmeler var 3 kez emg cekildim el ve ayaklarımdan temiz çıktı sorum su olacak size bogazdan baslayan als olsa da bulgu verir miydi bu incelemelerde teşekkür ederim simdiden hocam size

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Faruk Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun damarında daralma

    Hocam babamın beynine giden damarlarda birinde doğuştan zayıflık diğer üçünde %40-50 daralma olduğunu anjiyo gerektiğini söylediler 3ay içinde iki kez inme geçirdi atlattı ben hastamı ankara’ya getirmek istiyorum anjiyoyu sizmi yapıyorsunuz başka bir bölüm mü hastam 30 yılı aşkın diyabet hastası kol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan İriz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ağrısı gibi

    İyi günler hocam.27 yaşındayım yaklaşık 1 buçuk yıldır kalbimin ağrıdığında kanaatindeydim ama hiç nefes darlığım olmadı.sadece geçen gün duşta hafif bir nefes sarığı ve baş dönmesi yaşadım sonra bidaha olmadı.1 buçuk yıldır ağırlarım değişiklikler gösterdi.geceler uyutmayan son köprücük kemiği sol...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Penis boyu ve kalinliği

    Hocam selamün aleyküm penisimin boyu 13 cm kalınlığıda 2 parmağımı penisin üstüne koyunca sığıyo ama yanlardan çok aşırı az bi yer kalıyo yani üstten 2 parmağımı koyunca sığıyo 2.2 parmak falan kalınlık oluyo hocam 3.5 4 cm arası kalınlık cetvele koyduğum zaman tam 4 cm değil 3.6 3.7 cm falan hocam...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Buzlu cam görünümlü nodül

    Merhabalar hocam yaklaşık bir aydır sol göğüste bir ağrı şikayetiyle doktora gittim. başlarda yemek yedigim anda batma seklinde başladı sonra daha fazla alana yayıldı sol kol omuz boyun dahil genelde gece ağrımaya başladı. bt raporumda sol akciğer üst bölgede 6mm buzlu cam görünümlü bir nodul tesp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Kaptanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide barsak problemi

    Hocam kusura bakmayın klavyenin azizliğine uğramışım yeni fark ettim gece uykudan uyandırma durumuna mide problemi ve ağrısı tarzında uyandırmama yazacağıma yanlış yazmışımm *uykudan uyandırma ara sıra oluyor ama mide ile alakası olmuyor genellikle kalpte anlımda gerilme tarzı ve ani kalp çarpıntı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide, barsak sıkıntısı

    Hocam *yemek yedikten sonra bazen yürürken anlımda ve kalbimde basınç hissi ve kalpte sert vurdular ve nefes darlığı olup kafam kazan gibi olup gegirmeyle rahatlamaya çalışıyorum fakat ya daha kötü oluyor yada biraz rahatlıyorum. * boğazımda sürekli balgam var bazende tükürük fazlalığı *gai...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menenjit aşısı

    İyi günler hocam kızım 20 aylık oğlum da 6 yaşında ikisine de b grubu menenjit aşısı bexsora yaptık. ilk dozu ikisine de iki ay önce kızım 18 aylıkken yaptık. ilk dozda kızımda ateş dışında başka bir yan etki olmamıştı. 2. dozu 3 gün önce yaptık ikisinde de ateş olmadı. ama yaptığımızın ertesi günü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyumun uzaması

    Hocam boyum 170 annem 169 babam 186 dayım 178 dedelerim 175-80 arası 60 kg yim 15 yaşındayım --geçen sene doktora gittiğimizde el bilek grafisine baktılar 172 olursun en fazla dediler çinlo eksikliğim var hormonlarda sıkıbtı yok ailem bu kadar uzun olurken ben ne kadar olabilir boyum sizce birde en...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Can Koşay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • D dimer yüksekliği

    Merhaba hocam 33 yaşındayım. mide bulantısı, ishal, halsizlik, ateş, sonra üşüme şikayetiyle hastaneye gittim. korona şüphesiyle testler yapıldı. sürüntü ve tomografi cekildi.tomografi temiz çıktı. d-dimer testim 1, 650 yüksek çıktı. idrar yolları da lökosit ve bakteri görüldü. sedimantasyon 39, c...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pektus excavatum

    Merhaba hocam.19 yaşında erkeğim.çocukluğumdan beri sağ göğsüm soldan biraz küçüktü.3 yıl önce sternumda biraz çöküklük farkettim.şu an sol göğüs kemiklerim sağdakilerden biraz yukarıda duruyor.sol köprücük kemiğim de baya dışarı doğru belirginleşti.sağdaki köprücük kemiğim normal duruyor.büyümem du...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Bilgin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x