Boyun agirligi

  • İyi günler hocam kucuklukten beri grbal enfeksiyon gecirdm ve geniz eti vardı kulak uguldamasi vardi sağ tarafında işitme testim normal cikti ve boynumda ağırlık var doktor biyopsi alacağını soyledii çok korkuyorum acaba kanser gibi bişey mi kanlı burun akintisi hiç belirtim yoktu sizce nedeni ne olabilir.

  • Doktor Cevabı:

    Çok geçmiş olsun zeynep hanım erişkinlerde genciz eti olmadı, tek taraflı kulakta uğultu tıkanıklık durumunda detaylı muayene ve duruma göre detaylı tetkik de gerekebilir hekiminiz ile iletişimini kesmeyiniz tekrardan geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Boy kisaligi

    Hocam merhaba oğlum 16 yaşında kilosu 69 boyu 174 ben 170 eşim 183 boyunda oğlum hedef boyu hesaplamasının altında olduğu için endokrinolojiye gittik bilek röntgeninden plaklarin artık kapanmak üzere olduğu ve uzamayacagi söylendi psikolojik olarak çok dert ettiği için 2.gittigimiz doktor larjini...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Serviks ca

    Hocam annemin pet raporu bulgular: baş ve boyun görüntülerinde: her iki tiroid lobunda yer yer kalsifiye nodüler lezyonlarda artmış metabolik tutulum izlenmemiştir. geri kalan kesimlerde fdg tutulumu ve dağılımı fizyolojik sınırlarda olup patolojik fdg tutulumu gösteren odak saptanmamıştır. toraks v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Özgür Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyundaki lezyon

    İyi günler babamın boynundaki lezyon için alınan biyopside aşağıdaki sonuç çıkmıştır bu ne demektir cevaplarsanız sevinirim makroskopi̇ enjektör içerisinde gelen 2 cc kırmızı renkte aspirasyon materyalinden 2 adet he, 1 adet pap boyalı yayma hazırlandı. sıvı sitosantrifüj edilerek hücre bloğu elde e...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenfadenopatiler

    İyi günler, ağustos başı biontech aşısı oldum. biontech aşısı olduktan 5 gün sonra sol köprücük kemiği bölgesi altında lenf bezi şişikliği farkettim. fakat aşıdan önce var mıydı yok muydu bilmiyorum. aşının üstünden 31 gün geçmesine rağmen lenf bezim kaybolmadı. lenf bezimde büyüme gözlenlemedim. u...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimentasyon yüksekliği

    Merhabalar hocam 36 yaşındayım eklem agrıları ve boyun agrısı dolayı yaklaşık 2 senedir doktor doktor geziyorum kan değerlerimde crp:0.60-0.90 sedimentasyon:70-50 arası geziyor ve ürik asit:8-9 arası yüksek çıkıyor. diğer kan değerleri normal geliyor rf kan degeride normal geliyor. i̇lçede tam teşe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid_19 aşısı olma

    Hocam iyi gunler ben tuberkuloz tedavisi goruyorum yaninizda ebru çinar . hocam tuberkuloz tedavisi goruyorum covid_19 asisi olmamda herhangi bir sakinca var mi acaba bide hocam iletisim bilgilerinizi yazar misiniz size ulasmak icin

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferit Akıl

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hpvv testi

    Siğil olmadan erkeklere hpv testi yapılmadığı söyleniyor bende de hiçbir şekilde yara siğil çıkmadı 2 yılı geçti çünkü hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuncay Özçelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpvv testi

    Hocam merhaba oral birlikteliğimden 1 yıl sonra tam idrar tahlili verdim her şey temiz çıktı o zamandan beri herhangi bi siğilim falan da olmadı ama içime kuşku düşüyor test yaptırmalı mıyım? eğer hpv olsam tam idrar tahlilinde belli olacağı söyleniyor. i̇lişkimin üzerinden 2 yil geçti test yaptırma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuncay Özçelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sinüs tomografisi

    Günaydın hocam oğluma 16 yaşında beyin 18 yaşında sinüs tomografisi çekildi aldığı radyasyondan çok korkuyorum her yerde lösemi riski yazıyor gerçekten böyle mi dlp sinüs için 163 bu doz çok mu kaç msv radyasyon almıştır teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Cemil Kuşoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kanda sorunlu değerler !

    Merhaba hocam, geçen hafta işyerimin genel sağlık kontrolü amacıyla kan tahlili yapıldı. bu gün sonucunu aldım. bazı değerlerim yüksek yada düşük çıkmış. 1 ay öncesine ait kan tahlilimde sorun yoktu ancak işyeri için yapılanda sorunlu olanlar şu şekilde mcv ortalama eritrosit hacmi 98.9 normal aralı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş dönmesi ve tomografi sonucu

    Bi sorum daha olacak kusuruma bakmayın zafer bey bunu da yanıtlarsanız memnun olurum başim bu aralar sabit dahi dursam çok dönuyor bir de tomografi sonucum bu her iki frontal sinüs havalanması normal olup frontal resesler açıktır. her iki maksiller sinüs küçük görünümlüdür, her iki unsinat proçes...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Zafer Köksal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas kanseri

    Merhaba hocam 2 gündür camcı macunu şeklinde dışkılıyorum bu durum beni korkutuyor pankreas kanseri olma gibi bir durum söz konusu olur mu ailemde bu hastalığı yaşayan olmadı yaşım 24 bu yaşta pankreas kanseri olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Radyasyona maruz kalmak

    Hocam merhaba ben panik atak . hastalik hasttasiyim. geçen yıl 17 yaşında 1 ay içinde 2 kez mide ve omurga problemim için röntgen3 ay sonrası baş boyun bt yaptım 1 ay sonrası akciğer 1 ay sornasıda kaza geçirdim baş ve sol ayağımı aldılar röntgene 11 gün sonrasıda diş panoramik röntgen yapıldı telle...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Güven Gümüştaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuklukta bt çekimi

    Hocam merhabalar şu anda 16 yaşındayım ben 12 yaşındayken ilaçsız tomografi çektirmiştim çocuklukta çektirilen tomografinin kanser riskini artırdığını öğrendim sizce bu riski tekrar normale döndürmek ve aldığım radyasyonu vücuttan atmak için ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Aslı Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Radyasyon efektif

    Merhaba aslı hanım; size komplike bir soru soracağım kafam çok karışıyor inanın cevabınız çok önemli. 2016 yılında troid nodülüm olduğubu öğrendim( solid hipoekoik 12 mm) o dönem panikle devamlı ultrason çektirdim erkeğim ve yaşım o dönemde 26'idi ritaratür malum kanser riski diyordu....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Aslı Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x