Boy kısalığı

  • Merhabalar hocam sizin hakkınızda cok guzel yorumlar aldım lutfen bize de yardimci olurmusunuz lutfen hocam sadece istegim oglumu size muayne etirmek lutfen bana bir randevu verirmisiniz


Gaziantep Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tiroid bezi be erken ergenlik

    Hocam mrb 10 yaş 10 aylık kızım tiroid yetmezliği nedeniyle 3 yaşından itibaren 6 ayda bir kontrol oluyor ve 3/4 doz ilaç kullanıyor.1.46 cm boyunda, menstürasyon 3 aydır başladı. özel muayene olduğumuz çocuk endokrin uzmanlarından biri ergenlik durdurucu öneriyor biri önermiyor. sizin yaklaşımızını...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yuksekligi

    Hocam merhaba bende tsh yüksek f3,f4 normal düzeyde kızım şu an 15 aylık onunda tsh hep yüksek f3 ,f4 normal düzeyde ilaç kullanmıyoruz. şu an 8 ,9 kelime söyleyebiliyor yürüme konuşma algılamada bir sorunu yok kendisinden birşey istediğimizde getirebiliyor bıngıldak biraz açık ama doktorumuz korkm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato tiroidi

    Merhabalar hocam, aşağıda belirteceğim tahlil ve usgyi yorumlarsanız sevinirim. tsh 10.02. serbest t3: 3.75 serbest t4:0.89 anti top 79.5 demir bağlama kapasitesi:380 kolesterol:205 hdl: 71 -tiroid usg- her iki lob konturu ve boyutları normaldir. (sağ ve sol lob ap aksı 14mm) her iki lo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroit bezler görünmüyor

    Iyi gunler hocam 1 yaşında kizim var ve tsh-t4 yuksek cikti dogdugundan beri ve simdi bir yaşın da ilac tedavisi devem ediyor son ultrasyonda tiroit bezleri görünmüyor acil sizin yanına da g3lmek istiyoruz nasıl gelebiliriz irtibat kurabiliriz randevu alamıyorum sizden.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Merhaba hocam bebeğim doğduğunda topuk kanında tsh değeri yüksek çıkmıştı hastaneye götürdüğümuz de doktor 2 hafta arayla kan tahlili yaptirdi ilk sonucumuz yüksek 2 hafta sonra yaptırdığımız düşük çıkmıştı doktor ilaca başlama gereği duymadı şuan 17 aylık tekrar baktirmam gerekir mi 11 aylik dış çı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 8 günlük bebekte tiroid sorunu

    Merhaba hocam 8 günlük bebeğim var 24.06.2020 de tiroid testleri yapıldı tsh 0.275 serbest t4 2.54 çıkmıştı.. bugün yapılan testte de (26.06.2020) tsh 0.064 serbest t3 5.02 serbest t4 2.73 çıktı..(bu arada kendim de tiroid operasyonu geçirdim gebelikte 100mg a kadar levotiron kullanmıştım.. normalde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid incelemesi

    Merhaba hocam boynun ön tarafında tesadüfen farkettiğim sertlik üzerine gittiğim doktorda tiroid us inceleme mi yazıyorum bu arada herhangi bir ağrım yok; tiroid grandı normal anatomik lokalizasyondadır. tiroid sağ lob boyutları 15x11,5x44mm sol lob 12x13x41mm istmus kalınlığı 3 mm bilateral tiroi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu talep

    Hocam kiliste oturuyoruz çocuğumuzun leftlerinde sikinti var sevk verdiler kilisten bize yardımcı olun pazartesine randevu talep ediyoruz teşekkür ederim şimdiden ilginize

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Hocam biz ş.urfa da oturuyoruz kızım 5 aylik tsh yüksekliği var ve size muayene ettirmek istiyoruz size nasıl ulaşabilir ve derdimize derman olabiliriz acaba😔...... g.antep te kalabileceğimiz bir yer yok otelde kalacağız uzun süre kalamayacağız orda ve size mutlaka ulaşıp kızımı göstermek istiyoru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenf bezleri

    Hocam iyi günler lenf bezleri büyümesi yüzünden hastaneye gittim herhangi bi şikayetim yok 4 aydır felan varlar galiba daha fazlada olabilir yaşım 21 bide ultrason sonuclarımı atıyım tiroid lob boyutları tabiidir.periferal supkapsüler alanda silik sınırlı hipoekoik yer yer kistik dejenere alanlar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu almak

    Kusura bakmayın salı gunleri ise gidiyor eşim . perşembe yada cuma mesainiz yok mu acaba ?? birde saat kaçta orda olmamız gerek kahramanmaraş `tan geleceğimiz için ona gore çıkalım evden şimdiden teşekkür ederim size karşı da mahcup hissediyorum kendimi ....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu almak

    İyi günler hocam bayram sonrası görüşürüz demiştiniz yasaklar da kalkmadı ama çocuklara nasıl geleceğiz gelirken belge falan getirmemiz gerekecek mi burdaki hastaneden geçmişteki bilgilerini hastanın getirmemiz gerekenleri söylerseniz rica ediyorum .nasıl randevu alacağız onu da söylerseniz çünkü al...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yenidoğan tsh

    Merhaba hocam. 02.05.20 de 3600 g ile kızım dünyaya geldi. 07.05.20 de kan tahlili yapıldı kilosu 3900 g tsh 28 serbest t4 1,46 çıktı(referans değerleri tsh= 0,34-5,6 t4 0,61-1,12). 11. gün tekrar yapıldı tsh 35 geldi .ilaç tedavisine başladık. 28.05.20 de tekrar analiz yapıldı. kilo 4100 g tsh 0,04...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf büyumesi

    Kolay gelsin. ben 29 yasindayim. kasık ve cene altinda lenf sismesi sikayetiyle doktora gittim. yapılan hemogram, biyokimya, t4 ve tsh testlerimden sadece sedimantasyon 2-15 olması gerekirken 20 çıktı diger degerlerim normal. kasık ultrasonunda solda sayıca ve boyutça daha fazla olmak üzere en büyüğ...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid ve nodül

    Merhaba hocam. yapılan hormon testi sonucunda tsh değerim 4.66 çıktı referans aralığı 0.27-4.2 özel hastahanedeki doktorum şu anlık endokrin bölümüne ihtiyaç olmadığını söyledi ve bana 25mglik ilaç yazdı iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. ama yapılan boğaz ultrasonunda sonuç kısmında yazılan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x