Bogazimi biri boguyormus gibi oluyor

  • merhaba hocam benim bogazimda bir sey varmis gibi oluyor konusunca sesim cok kotu cikiyor ve bu benim piskolojik yonunden etkiliyor okulda ders soylemek icin cikiyorum tam anlatmaya baslayinca sesim boguk cikiyor ve kimse ne dedigimi anlamiyorlar aglayinca sesin titredigi gibi cikiyor doktora gittim muayne oldum bogazinda 1cm yakin bir sey cikmis dedi (KISLO) turkcesini bilmiyorum ilac verdiler ama birturlu gecmiyor ne yapmaliyim?

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba ses kısıklığınızın nedeni boğazınızda görülen bir cm öik kist ise bir an önce ameliyat ile bunun alınması gerekiyor

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tırnaklarda koyulaşma ve kalınlaşma

    Merhaba hocam. romatizma hastası annemin el ve ayak tırnaklarının hepsinde yaklaşık 2 yıldır git gide kararma ve koyulaşma problemi var. başparmakları da kalınlaşıyor. bu durum romatizma ile mi alakalı yoksa subungual melanom isimli kanser durumundan mı şüphelenmeliyiz?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Arpacık ameliyatı

    Hocam merhaba ben elif baş. geçen hafta cuma günü arpacık operasyonu olmuştum gözümden. bugün 5. gün. antibiyotiğimin son hapını da içtim şimdi dediğiniz gibi 15 gün ara vereceğim.ama bugn gözümde şişlik var sanki yeniden tekrarlayacakmış gibi. bunun sebebi nedir ? cuma günü kontrole geleceğim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bülent Yazıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımcı olursanız çok sevinirim

    Hocam kolay gelsin . annemi 15 gün önce kan düşüklüğü ile hastane götürdük. gerekli tahliller yapıldı. enzimleri yüksek kanı bayağ düşük çıktı kan takviyesi yapıldı hem beyaz bende kırmızı kan . karaciğer ultrasonu çekildi . karaciğer ultrasonunda karaciğer normal sekil ve büyüklüktedir.konturlar dü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pıhtılaşma

    Hocam merhaba 31 yaşındayım bana yapılan aptt testi sonucu 22.3 (22-45) pt 11.3 (10.05-15.5) inr 0.96 (0.8-1.24) bu değerler endişe teşkil ediyormu pıhtılaşma bozukluğu var mı? bazı yerlerde değerlerim düşük olarak cikiyorda

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Helicobacter pylori

    Hocam merhaba 2 endoskopi ve ikisinde de çıkan sonuç kronik antral gastrit ve hp pozitif ilk tedavi 3 lü klâsik ikincisinde antibiyotikler değişti ve 4 lü tedavi lakin şu an tüm şikayetler yeniden başladı yani bu aşamada ne yapılmalı nasıl bir yol izlenmeli ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastalığım var mı?

    Ayşen hocam tekrardan merhabalar. hocam ben 6 gündür sabahları açlık şekerlerimi ölçüyorum. çıkan sonuçlar 1. gün 92, 2. gün 102, 3. gün 84, 4. gün 89, 5. gün 91, 6. gün 89 çıkan sonuçlar bu şekilde. tokluk şekerlerim de 2. saatlerde genellikle 120-130u geçmiyor sizce değerler nasıl? bir de hocam ağ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenf buyumesi

    Hocam iyi calismalar 36 yasindayim 1 sene once enfk sonucu boyun kulak arksi ense lenflerim buyudu her ay duzenli kontorller oldu gecen sene 23.7mm reaktif bezeler en son 4 ay once 15.4mm dustu ve kontrole gerek kalmadigi soylendi fakat 2 temmuzda 1.doz sinovac asisindan snra buyume hissettim usgde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Kazkayası

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bogaz sikayeti

    Tamam mutlaka muayene olucam hocam tesekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhabalar sayın hocam

    Sayın hocam ağrıli büyüyen lenf bezinin kanser ihtimali varmıdır

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç ile ilgili soru

    Hocam iyi günler benim sorunum aylardır olan kepek ve beyaz beyaz şeyler saçlarımı karıştırınca üstün bem beyaz oluyor sacim koptugunda bile var byle 2cm ye kadar var ve elimle cok oynayınca sacim dökülüyor 1cmnin 3te1 kadar byle yakindan bakınca beyaz yada açık sarıya benzeyen bir şey var ucunda

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hayriye Sarıcaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Burun kanaması

    Kemal bey 5 sene önce ben oglumu getirdim size geniz eti almıştınız oglumun burnu çok sık kanıyor bu aralar

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal KEF

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaşıntı,kızarıklık,mukus,rekroskopi

    Doktor bey merhaba ben bağırsaklarımda bulunan kaşıntı sebebiyle doktora gittim.kaşıntının yanı sıra bir şey yediğimde de kaşıntı ve kabarma oluyor vücudumda.ancak tatlı ürünleri kesince gitti kaşıntım.bunun yanı sıra dışkımdan sümüksü bir yapı geldi.doktor gaita kontrolü istedi fakat temiz çıktı.öz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kabızlık sorunu

    Hocam merhaba! ben yaklaşık 1 yıl önce makat çatlağı ve hemoroid ameliyatı oldum. ameliyattan önce kolonoskopi yaptırdım ve doktorum kolonoskopi sonucunun temiz olduğunu ve önemli bir sorun çıkmadığını söyledi. ameliyat olduğum doktor, ameliyattan sonra kabız olmamam için ve dışkımın sert olmaması...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz kapak altı kitle

    9 yaş.kizim haziran sonunda kızımın gözünde kızarma ve küçülme oldu sol goz kapak alti kitle bulundu sağ gozdede aynı ama daha küçük olduğu soylendi ama şu an 1 ay geçti ve aynı şey sağ gozdede oldu ve hala kızarıklık ve küçülme oluyor ara ara bi kısım doktor tumor dedi kimisi yağ bezesi dedi emari...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bülent Yazıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonuçlarım

    Merhabalar doktor bey. benim çölyak testi sonuçlarım çıktı. mümkünse yorumlayabilir misiniz? anti endomisyum iga negatif, anti gliadin iga negatif, anti doku transglutaminaz iga 0.498, doku transglutaminaz igg 0.914 çıkmış. bunlar ne demek oluyor acaba? normal değerler için 1-10 arası yazıyor. değer...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x