Boğaz da ağrı

  • Battal hocam benim uzun zamandır boğazımin sol üst tarafında ağrı var bazen geçiyor bazende kendiliğinden tekrar oluşuyor nefesimi biraz güçlü şekilde içime çektiğimde ordan bisi çıkıp kopucakmis gibi hissediyorum klasik boğaz agrisidir diye doktora gitmedim hocam sizin görüşünüz doğrultusunda önemli bisi midir bu sizce anlayışıniz ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim


İstanbul Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cybh tetkiki

    İyi günler hocam. korunmalı cinsel ilişkiden hemen sonra meydana gelen bademcik iltihabı için cybh testi yaptırmama gerek var mıdır hocam? saygılarımla.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Antibiyotik mantara sebep olur mu

    İsmail bey merhabalar. 6 ay önce kbb doktoru lenfadenit için aksef 500 antibiyotik verdi. içtim hepsini. antibiyotik bittikten sonra dilimde kuruma, yutarken zorluk gibi şeyler yaşadığımı hatırlıyorum ama önemsememiştim. bunu takip eden bir iki ay içerisinde dilimde beyazlık, beyaz alanların ortasın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Külahlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dil kenarında beyazlık

    Merhaba hakan hocam 27 yaşındayım dilimin sağ kısmında nisan ayında farkettiğim bir beyazlık var diş izi ya da ince bir şerit gibi. kbb muayene oldum tahlil yapıldı bir sıkıntı olmadığı söylendi sizce bu durum ileride bir sorun oluşturabilir mi ? aydınlatabilirseniz çok memnun olurum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan tahlilinde gebelik

    Erkek arkadaşımla 7 gün önce korunmadan ilişkiye girdik içime boşalmadı. 3 gün önce de yine korunmadan ilişkiye girdik ve 3 saat içinde ertesi gün hapı kullandım. bugün kan tahlili yaptırdım yüksek ateşten ötürü bademcik iltihabı. sonuçlarda gebelik ya da hap içtiğimi belli eden bir şey çıkar mı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bademcik / boğaz şişliği

    Merhaba hocam ben şubat'ın 9 'unda biriyle yakınlık yaşadım. o günün akşamı eve geldiğimde halsizlik ve hafif ateş oldu. daha sonra ertesi gün boğazlarım şişti ..ilerleyen günlerde halsizliğim azaldı ve ateşim yok oldu ...şubat'ın 17 sin de acil doktoruna başvurdum boğazdan dolayı çünkü şişti acil...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şüpheli ilişki ve boğaz ağrısı

    Hocam merhabalar, şüpheli ilişkinin 2. gününde boğazımda yanma başladı, bu şikayet 11. günde boğazda gıcık varmış gibi temizleme hissine döndü 14. günden itibaren boğazda yanma, 20. günden itibaren ise boğazda ağrıya dönüşmüş durumda. ayrıca boğaz kaslarımda hafif şişlikler var ve kulak bölgemde de...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bademcik iltihabı

    Merhaba hocam ben şubat'ın 9 'unda biriyle yakınlık yaşadım. o günün akşamı eve geldiğimde halsizlik ve hafif ateş oldu. daha sonra ertesi gün boğazlarım şişti ..ilerleyen günlerde halsizliğim azaldı ve ateşim yok oldu ...şubat'ın 17 sin de acil doktoruna başvurdum boğazdan dolayı çünkü şişti ve il...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Battal Tekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti hiv korona

    Hocam iyi günler cevabınız için şimdiden teşekkürler 20 yaşındayım partnerimin vajinasına ıslalkken kısa süreli oral dilimle temasta bulundum. bu olaydan 2 hafta sonra başka bi yerden korona kaptım ve sağlık bakanlığının verdği favipiravır adlı ilacı 5 gün kullandım toplamda 1 kutu bitmiş oldu.sonra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Bolukçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bademcik sorunları

    Merhaba bademcik taşı sorunu yaşıyorum ve doğal yollarla kurtulamıyorum ayrıca her yıl en az 3-4 kere şiddetli bademcik iltihabımda oluyor, aldırmalı mıyım? cevaplarsanız sevinirim :)

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ercan Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenf nodları

    Merhaba hocam bende son kac aydır cok şiddetli kemik agrıları var. vucudumda morluklar oluşuyor herhangi bir kaza yaralanma darbe olmadan morluklar cıkıyor tuaf bir şekilde titriyorum ve başımda cok farkli birşekilde cızırtı sesi gibi ses geliyor başımın arka boyunla birleşen bölgesinde geliyor kemi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonoskopi endoskopi hakkinda

    Hocam merhaba endoskopi kolonoskopi yaptırıcam bende nefes darlığı var 23 yaşındayım sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum esneme ihtiyaç duyuyorum doktora sordum strestendir dedi bademciklerim şiş geniz akıntısı var uzerinde beyaz noktalar tonsilitler var hiç sigara alkol kullanmadım hocam be...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğazımdan top şeklinde balgam geliyor

    Merhabalar benim boğazımdan top şeklinde balgam geliyor ağzımda dişlerimi sürekli fırçalamama rağmen iğrenç bir koku var ve sürekli balgam var boğazımda bazen gırtlak kısmım yanıyor sanki delinmiş gibi hissediyorum (sigara kullanıyorum)

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serap Köybaşı Şanal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ağrısı enzim yüksekliği dışkıda kan

    Merhaba göbek bölgesi ağrısi sebebiyle aile doktorunda tahlil yaptırdım tahlillerim demir 46 kolestrol 230 üre 11 reaktif protein 1,4 aspartat aminotranferaz ast 59 alt alanin amino transferaz 101 gaitada kan pozitif diğer degerler normal aile doktoru antibiyotik yazmicam dedi karaciğer enziml...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer enzim yüksekliği enfeksiyon

    Hocam merhaba mide ağrısı sebebiyle göbek bölgesi ağrısi sebebiyle aile doktorunda tahlil yaptırdım tahlillerim şu şekilde demir 46 kolestrol 230 üre 11 reaktif protein 1,4 aspartat aminotranferaz ast 59 alt alanin amino transferaz 101 gaitada kan pozitif diğer degerler normal aile doktoru antib...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer enzim yüksekliği tahlil sonuçları

    Hocam merhaba mide ağrısı sebebiyle göbek bölgesi ağrısi sebebiyle aile doktorunda tahlil yaptırdım tahlillerim şu şekilde demir 46 kolestrol 230 üre 11 reaktif protein 1,4 aspartat aminotranferaz ast 59 alt alanin amino transferaz 101 gaitada kan pozitif diğer degerler normal aile doktoru antib...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x