Böbrek taşı

  • hocam ; sag alt poldekaliks taşı ile uyumlu 3?3 mm boyutlu hiperdansite ve toplayıcı sisteminde belli belirsiz bir dougunluk izlendi. şeklinde mr var. başka bir rahatsızlığımdan dolayı endoskopi oldum böbregin alt kısmında kaldığı icin hastanede bulunan mevcut cihazla alınamıyacagı söylendi, siz de bu taşı alabilecek cihaz var mı,doğal yolla düşürmrk istemiyorum.taşı aldırmak istiyorum. cengizhan kamber trabzon

  • Doktor Cevabı:

    Böbrekteki taşınız fleksibl urs ile alınabilir. hastanemizde mevcuttur. fakat ct nizi incelememiz gerekiyor.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cocuklarda tomografi cekimi

    Merhabalar 2 bucuk yasindaki ogluma dusme ve yogun kusma nedeniyle üc kere tomografi cektirmek zorunda kaldık.ben cok endiseliyim cok korkuyorum radyadyon cocuklarda beyin tümörune neden oluyor deniyor dogru mudur hocam???

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Nuri Serdar Baş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim ve yumurtalıkların alınması

    Kıymetli alparslan hocam.anneannemi akciğer ca kanseri dolayısı ile kaybetmiştik.tabi öncesi ise rahim kanseriydi.rahim alınmıştı ama 8 yıl sonra ise akciğere nüksetmesi sonucu kaybettik.aile de olması sonucu anneminde rahim kalınlaşması sonucu aşırı kanamalar neticesinde ameliyat olması gerektiği s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim ve yumurtalıkların alınması

    İyi günler alparslan hocam.nasılsınız?rahatsız ediyorum sizleri kusura bakmayın.bir konu hakkında sizlere fikir danışmak istiyorum.50 yaşında ki bir bayanın ara ara kanamaları olması ve beraberinde adet düzensizlikleri olması dolayısı ile rahim ve yumurtalıklarının alınması gerektiği söylendi.öncesi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nurullah Bülbüller

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Merhaba hocam size danışmak istediğim şeyler var malezeef bu konuda çok cahil ve takıntısıyım... ben ocak ayında adet görmedim önceden düzenliydi. ama herhangi bi cinsel ilişkim veya cinsel yakınlaşmam da yok benim...şubat ayının ikinci yarısına kadar bekledim adetimi gelmeyince ben doktora başvurd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş dönmesi ensede sürekli sıkışma hissi

    Merhaba, anksiyete ve panik atak hastasıyım bu aralar stres seviyem üst noktalarda corona başladığı zamanlar vücudumda seyirmeler arttı birden şuan yok denecek kadar az ama oruç başladığından bu yana özellikle yemek yedikten sonra başımda doluluk hissi alın ve göz çevresinde basınç hissi oluşmaya ba...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Zırh

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mitral yetmezlik

    Hocam merhaba.sizi ankara da kacirdim cok uzgunum.dogustan mitral yetmezligim var.ciddi carpintimda var.doktor ameliyat zamaninin yaklastigini soyledi.robotik cerrahiyi onerirmisiniz.bilgi verirmisiniz.bu virus ortaminda ameliyata sicak bakiyormusunuz.nekadar idare edebilirim acaba bu carpintiyla.ne...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ufuk Tütün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Organ bağışı ile ilgili.

    Merhabalar hocam. aklıma takılan genel bir soru var. beyin ölümü gerçekleşmiş bir hastada organ bağışı için aile fertleri arasında bir anlaşmazlık olursa (ve hastanın eşi de yoksa) ya da daha detaylı olarak aile fertlerinden bir kısmı onay vermesine rağmen biri veya birkaçı reddederse hastadan organ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bosniak3

    Sol böbrek alt polde, 35 mm posterior duvarında lümende kontraslanan kalın septa-kist içi kist görünümünün eşlik ettiği kortikal kist izlenm(bosniak 2f-3 kist) genel cerrahi kontrol için istemişti. ilaçlı mr sonucu bunu öğrendik. yaş 60. kan değerleri normal. yorumunuz nedir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yardım edin hocam

    Hocam size bir soru sormak istiyorum ben biz bu küçük yaslarda hocam 6 7 yas aralarında olduğumuzda erkek bile olduğumuzda , vajina diye birsry yani öyle bir açıklık bilinemez değil mi benim merak ettiğim hocam bir arkadasım vardı benim kuzenim de diyebilirim bu çocukken benim özel bölgemden öptü ay...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Solunum testi

    Doktor bey solunum testi sonuçlarım şöyle fev 6 pre#1 3.28 %101 fvc 3.28 %101 fev 2.74 %96 fev1% 83.5 %96 peg 2.87 %47 fef2575 2.79 %82 kalite raporu f ne demek hocam yorumlarsanız sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akif Turna

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polip kanser

    Nurullah hocam iyi günler , 46 yaşindayim 1 ay kadar önce dişki kalibresinde incelme nedeniyle kolonoskopi oldum raporda : 1 adet 7-8 mm rektum ortasinda polip görüldü ve polipektomi işlemi yapildi . sigmoid kolonda diminutif polip görüldü ve çikarildi . pataloji raporu : hafif displazili tübülovill...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nurullah Bülbüller

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Biyopsi yaptırılmalı mı

    Sağ meme derin retroarelor ağırlıklı benign morfolojide 1 cm çaplı kontrastlanma. sol meme retroareolar alan ve ve orta dış kadarn periferde derinde subsantimetrik malignite kuşkulu kontrast tutan nodüller lezyonlar, sınırları hafif düzensizdir. biyopsi istendi biyopsi olmalımıyım.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hasan Karanlık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Psma sonuc

    Merhaba hocam babam 66 yasinda1.5 yil once robotik prostat ca ameliyati oldu .ameliyattan sonraki patolojisi gleason skro 3+4=7 cerrahi sinir pozitifti.1.5 yil duzenli psaasi vardi sonra psa degeri 0.45 yukseldi.psma pet ct cektirdik. sonuc: hafif psma ekspresyonu gosteren birkac adet lenf nodu ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasik fitigi

    Merhaba hocam ben 06 10 2018 de kapali laparoskobik kasik fitigi ameliyati oldum sonrasinda kasigimda bilye buyuklugunde sislik olustu 3 ay sonra tekrar gittim doktora gecer gecer 6 ay sonra gel bakalim dedi 6 ay sonra gecmedi tekrar gittim siringa ile sivi cekti gonderdi tekrar sislik olustu her gi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nurullah Bülbüller

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x