Böbreğe darbe

  • Hocam dün sağ böbrek tarafıma ani hareket sonucu bi darbe aldım.Darbe aldığım yerde kırmızı kesik çizgi oluştu.Aşırı ağrı yaşıyorum.Bazen şiddetlenip bazen az ağrı oluyor.Doktora görünmem faydalı olur mu.Geçici bir durum mudur sizce.Teşekkürler iyi günler..


Antalya Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 2 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Tüp bebek negatif

    Hocam hayırlı günler dilerim.tup bebek yaptırdım ve negatis sonucu pazartesi aldım.trqnsfer sırasında spekulumdan dolayı zedelenme oldu , dördüncü günü acildeydik ağır idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.antibiyotik verdiler ama kullanmamami söyledi doktorum.idrarda sızı ve yanma vardı.lokosit 360,eritr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekte taş

    Hocam merhaba 3 buçuk aylık bebeğimiz var her iki böbrek te alt polde büyükleri solda 5mm sağda 3.5 mm olmak üzere bir kaç adet kalkül izlendi. diyor sonuçta çok merak ediyoruz bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim hayırlı akşamlar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nizamettin Kılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek hastalığı

    Tşk ederim hocam bize yetmezlik var dediler 😔 bide spot idrar mikroprotein 7.9 mikroprotein/kreatin: 74 mikropretein(ucsf):7.2 kreatinin(idrar):96 böbrek usg:sol 99 parankim 17,sağ uzun aks 98 parankim 17 , normal idrar testi temiz hiç bişi yok yetmezlik yok değilmi hocam😔

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bu dozda alsam sorun olur mu

    Hocam ben 1.5 ay önce tahlil vermiştim albumin 21,4 çıktı kreatinin 1. 30 çıktı ve prednol 48 mg olarak başlandı 1.5 aydır bu dozda kullandım prednolu ve şuanda tahlil verdim tahlil sonucum albumin 36 kreatinin 0.87 prednolu günde 16 mg alsam sorun olur mu? bu durumda

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte böbrek taşı

    Merhaba hocam. 28+3 hamileyim. bugün sağ böbrekte üst polde en buyugu 5 mm olan 4-5 tane tas görüldü. hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı. doktorum monurol verdi. biraz ayakta kalınca belim ve kaburgam ağrımaya başlıyor. böbrek taşı erken doğuma sebep olur mu? erken doğum olmaması için yapabileceğim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek sorunu

    Doktor bey mrb 3. seviye böbrek yetmezliğinde böbrek boyutu vs nasıl olur .99x16 99x17 boyutlarında bi böbrek çokmu küçülmüş demek .idrarda protein kan vs yok sodyum140(135-148)potasyum4.32(3.5-5.5)ürikasit 9.2(3.6-8.2)2013 ten beri kreatin 1.2-1.5 arasında değişiyor.insülin direnci 16 glukoz95,hepa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan değerleri

    Hocam merhaba, annem 70 yaşında, herhangi bir kronik rahatsızlığı yok, böbrekleri ile ilgili, kan değerleri aşağıdaki gibidir. yorumlarsanız sevinirim. kreatinin 1.43 hgfh(hesaplanmış glomerüler filtrasyon hızı--> sonuç : 38 - normal değer ( > 60 ) birim : ml/dk/1,7 ürik asit 6.7 sed...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan değeri

    Sayın hocam,iyi geceler.kızımın tahlil sonuçları: kreatinin 0.67(0.51-0.95),indirek bilirubin 0.76(0.0-0.7) ve gfr 113.referans değeri yazmıyor fakat yüksek olarak belirtilmiş.bu değerin yüksekliği ne anlama geliyor?kızım 37 yaşındadır.teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tükürük bezi şişliği

    Hocam merhaba. bademcik bölgemde (bademciklerim alındı) kırmızı bir şişlik var aynı böbreğe benziyor iki taraflı ve ortası beyaz. 1 ay önce fark etmiştim. aile hekimim bunun bana sıcak bir şey içtiğimden dolayı tükürük bezi şişliği olduğunu söyledi ancak hala geçmedi. üstelik diğer tarafta da beyaz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ağız içinde krımızlık

    Merhaba hocam ağzımın içinde boğazıma doğru iki tarafta da garip şeyler var ilki kırmızı böbreği andıran bir şişlik var ortası beyaz, doktora gittiğimde onun bana tükürük bezi olduğunu söyledi ve ben de oluruna bıraktım 1 ay önce ama hala orada. diğer tarafta ise beyaz bir leke var 1 cm kadar ama on...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek yetmezliği

    Mrb hocam yine rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın lütfen çok zor durumdayız.bize 3.evre böbrek yetmezliği dedi bi doktor yani olmayabilir mi 🙏 doğru mu anladım.birde size muayene ye gelicez en kısa zaman da gelirken neleri getirelim 24 saatlik idrar testini yaptıralımmı ne yapalım😔

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Renal pelvis ap

    Sol böbrek toplayıcı yapılarında sfu 1 dilatasyon izlendi.renal pelvis ap çapı 4.5 mm. korkulacak durum varmı hocam.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Bak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Parankim incelenmesi

    Sayın hocam yapılan usg de annemde sol böbrekte renal parankim seçilemedi yazıyor. böbrek kanseri riski midir bu. cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek hastalıkları

    Kusura bakmayın hocam ben isim yazmayı unutmuşum ismim yasemin 25 yaşındayım ultrason cektirirken doktor hasta olabilirsin deyince biraz tedirgin oldum.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • At nali böbrek ve böbrek genişlemesi

    Hocam merhabalar. kizim 3 aylik sol böbrek vertikal uzunluğu 42 mm ölçülmüş olup parankim kalinliği 5 mm dir. parankim ekosu normaldir. sol böbrekte grade 4 toplayici sistem dilatasyonu vardir. /renal pelvis ap çapi 10 mm ) her iki böbrek orta hatta parankimle birleşmekte olup at nali böbrek varyas...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güngör Karagüzel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x