Doktorsitesi.com

merhbalr seval hanım. öncelıkle bızlere yardımcı oldugunuz için teşşkrl

D*

Dil*** ***

7 Aralık 2007
merhbalr seval hanım. öncelıkle bızlere yardımcı oldugunuz için teşşkrler. ben 28 yaşında bekar bı bayanım rahmımde submuköz myom oldugu 8 ile 9 cm arasında tespit edildı.doktorum igne tedavısınden sonra ( zolodex iğne) 3 ay vurulacam. ve açık amelıyat yapılacak. size sorum bu tedavı yöntemı doğru mu? amelıyat olmaktan çekınıorum ve korkuyorum.ben laporoskopi ile olmak istiom. lütfen bana yardımcı olursanız sevınırım.çalışmalınızda başarılar .
2 cevap
38 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
8-9 cm'lik submukoz miyomların açık cerrahi ameliyatlarla alınması ve sonrasında rahim ve rahim içi tabakanın kolay toparlanması için ilaç kullanılması en doğru karardır.Bu ameliyatta gösterilecek hassasiyet ileride sizin gebe kalmanıza kolaylık sağlayacaktır.
7 Aralık 2007
D*
seval hocam çok teşşkrler benı aydınlattınız için.EN azından bıraz olsun içim rahatladı. Bİde sızden mumkunse submuköz myom amleyatının zorluk derecsı nasıl oldugunu ögrenmek istiorum. Yanı sezeryan olacm ama amelıyat sonra acısı fazla mı oluyor? teşşkkrler
7 Aralık 2007
Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
MİYOMUN DURUMUNU GÖRMEDEN NET OLARAK ANLAMAM MÜMKÜN DEĞİL SİZE YARDIMCI OLABİLMEM İÇİN SİZİ MUAYENE ETMEM LAZIM
10 Aralık 2007