Doktorsitesi.com

merhaba hocam,benim sorunum doğum sonrası adet olamamayla ilgili. 34 yaşınd

AA

Ali*** A***

12 Ocak 2011
merhaba hocam,benim sorunum doğum sonrası adet olamamayla ilgili. 34 yaşındayım 19 ay önce epidural sezaryanla doğum yaptım. Emzirmeye devam ediyorum. Doktora muayene oldum herşey normal dedi, hormonlarada bakıldı onlardada problem yok. Bunun üzerine farlutal kullandım, kanamam olmadı, jasmin kullandım lekelenme tarzında kanamam oldu, 3 ay geçti yine hiç kanamam olmadı. tekrar hamilelik planlıyorum ve bu durum beni korkutuyor, ne yapmalıyım.(prolaktin 39,62 (2,8---29,2 aralığında).teşekkürler.
2 cevap
39 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
bu ilaçlara siz mi karar verdiniz ? Hekiminize baskı yaptınız mı? Gebe olmadıktan sonra ve sağlığınız normal ise adet görmemeniz sorun değil.
12 Ocak 2011
AA
ilaçları doktorum 4 ay önce gittiğimde verdi (doğumdan 15 ay sonra), artık regl olmam gerektiğini söyleyerek. Gebelik yok, sağlığımla ilgilide bir sıkıntım yok, sadece tekrar hamile kalamassam diye bir endişem oluştu. cevabınız için teşekkür ederim.
13 Ocak 2011
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Eger genel hormon sisteminizde bir cokme yok ise ve eger muayeneniz normal ise bu ilaclarin denenmesi gereksiz
15 Ocak 2011