Doktorsitesi.com

kürtaj sonrası 10.gün kontrolümde hekimim cycloprog.nın sadece kahverengi o

Den*** Ü***

22 Mayıs 2009
kürtaj sonrası 10.gün kontrolümde hekimim cycloprog.nın sadece kahverengi olan bölümlerinden günde 2 adet olmak üzere 10 gün kullanmamı ; bitince adet göreceğimi söyledi.ilaçlar 5 gün önce bitti ancak hala adet görmedim.kürtajım bundan 20-22 gün önce oldu.ne zaman adet görmem olasıdır?teşekkürler?
2 cevap
72 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Cyclo progynovanın kahverengi bölümlerininden 10 gün kullanmanız için bir kutu yetmez Siz ne yaptınız ? Ben yapılan tedaviyi komik buluyorum Adet görmeyi hangi sebeple bu kadar önemsiyorsunuz ?
22 Mayıs 2009
hekimim kendisi bana verdi sanıyorum 2 kutunun sadece o bölümlerini ve hekim olmadığım için tedavinin niteliği konusunda pek bir fikrim yok.durmayan kanamam vardı parça ya da enfeksiyon olmadığı için o ilaçla keseceğini söyledi ve ilaçla kesildi.adet görmemiş olmamın normal olup olmadığını anlayabilmek için de fikrinizi almak istedim..
22 Mayıs 2009
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Kendisinde var olacı değerlendirmek istedi Şimdi daha akla yakın gelmekte. Bu tarz tedavilerden sonra bekleme süreci 10 güne kadar uzayabilir. Bunun dışında adet görmemeniz gebelik , ilaçların etkisiz kalması, kürtaja bağlı yapışıklıklar sebebi ile olabilir.
22 Mayıs 2009