Doktorsitesi.com

Hocam şikayetim arasıra başım dönüyor hissi olması.kulak hizası baş arkasın

BD

Bül*** D***

12 Şubat 2008
Hocam şikayetim arasıra başım dönüyor hissi olması.kulak hizası baş arkasında bir nokta konuşurken veya yüksek seste sanki birisi dokunuyormuş gibi sallanırcasına gıdıklanma hissi geliyor.bunlar 1 yııdır bazen oluyor.uykusuzluk ve seyahatlerden yine tekrarladı kulak diplerim bazen sancıyor.ayrıca sırt bölgemde ağrılar oluyor ve bazen uykuda kollarım uyuşuyor.başa doğru ense kökünde tutulma gibi ağrım var.kulaklarımın arkasından başımın arka yüzeyine ve kulak üzerlerine karıncalama yayılıyor.
2 cevap
1629 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Reşat Uyar
Op. Dr. Reşat Uyar
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Boyun fıtığı olma ihtimaliniz var. Boyun MR'ı çektirerek bir beyin cerrahisi uzmanına müracaat etmelisiniz.
17 Şubat 2008
BD
Sn.hocam ilginiz için teşekkür ederim.ankarada askeri personelim ancak şu an izmirde kurstayım devamsızlıkta refize olma durumu olduğu için doktora çıkamıyorum ancak 2 hafta sonra ankaraya dönünce imkanım olacak.Şu an kısa vadede fiziki veya medikal rahatlatıcı önerileriniz olabilirmi.iyi çalışmalar başarılar.
17 Şubat 2008
Op. Dr. Reşat Uyar
Op. Dr. Reşat Uyar
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Kesin tanı konuluncaya kadar boynunuzu zorlayıcı hareketlerden kaçınmanızı ve bir kas gevşetici kullanmanızı önerebilirim. Sağlık ve esenlikler dilerim.
17 Şubat 2008