Doktorsitesi.com

Hocam Merh.21 yaşında iki yılık evliyim.2 ay öncesi yapılan değerlendirmele

Esi*** Ö***

25 Nisan 2008
Hocam Merh.21 yaşında iki yılık evliyim.2 ay öncesi yapılan değerlendirmeler sonucunda ultrason ve testler sonucunda pko tanısı konde dr duphaston adlı ilacı verdi.2 aydır düzenli bi şekilde kullndm.Adetim çok aşırı oluyordu bu ilacı kullandıktan sonra azaldı baya.Hocam sizce kontrole ne sıklıkla gitmeliyim.Bu ilaç bir de bana akşamları çok ateş yapıyor.Bilgilendirirseniz seviniriM.TEŞEKKÜRLER.
2 cevap
51 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Çocuk isteyecekmisiniz ? Çocuğunuz var mı ? Şikayetleriniz neler?
25 Nisan 2008
Hocam tabi çocuk istiyoruz ama bnm bir de kansızlık problemim var onun içinde ilaç kullanıyorum. Ben ilk başta adetliyken aşırı kan kaybetme sebebiyle dra başvurdum.Yapılan incelemeler sonucunda pko dendi.sol overde 6 7 adet follikül ve endometriumda kalınlaşma dendi.onun içinde duphastonu verdi geçen ay kullandım adetimde çok aşırı kan kaybetmedim normal oldu.Yani hocam sizce uygulanan tedavi ve ilaç uygunmudur Nasıl bir yol izleyeyim.
25 Nisan 2008
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Bu tedavi fazla kanama için uygulanabilecek bir tedavidir. Gebe kalmanız için de tedavi gerekebilir. Kontrol sıklığınız bunlara göre belirlenecektir.
26 Nisan 2008