Doktorsitesi.com

Hocam iyi günler,ben 23 yaşında evli bir bayanım.diane 35 d.kontrol hapı ku

HT

Han*** T***

19 Şubat 2008
Hocam iyi günler,ben 23 yaşında evli bir bayanım.diane 35 d.kontrol hapı kullanıyorum.21adet olan ilaçların ara günlerde içmeyi unuttuğum drajeler oluyo dün pazartesi olarak son ialcı içtim ara aralardaki kalan 6adet ilacı içmelimiyim,yoksa 7günlük araya mı başlamalıyım.lütfen acil cvplarmısınız.
3 cevap
80 görüntülenme

Cevaplar (3)

Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
hapı yanlış anladınız galiba hap toplam 21 adet olup adetin 1nci veya beşinci günü başlanır hergün bir tablet alınır. kutu bitince 7 gün ara verilir ve yeni kutuya başlanır. yine her gün bir tablet alınır. arada unuttuklarınız tekrar alsanızda fayda etmez artık unutmamalısınız. koruyuculuk tam olmaz.
19 Şubat 2008
HT
hocam *** *** ** nolu sorumu cvpladığınız için tşk ederim.tavsiyeleriniz için de tşk ederim.yalnız unuttuğum hapların bi önemi olmuyor demişsiniz şimdi ben kutum bitmişcesine 7günlük aramı veriyorum unuttuğum hapları içmiyorum,korunmayı geçtim regli olabilicem değil mi?? içmediğim haplar için regli olmam da bi sorun olur mu???lütfen
19 Şubat 2008
Op. Dr. Seval Taşdemir
Op. Dr. Seval Taşdemir
Kadın Hastalıkları ve Doğum
sorun oluşturmaz ama ilk aylarda dengesizlik olabilir. düzgün kullanımda normal haline gelir.
19 Şubat 2008
HT
hocam diane 35 d.kontrol hapı kullanıyorum,ve kilo aldırıyo bana,arkadaşım yasmin adlı bi ilaç kullanıyomuş çok menun. kutum bitince yasmine başlasam bi sorun olur mu? teşekkür ederim.
19 Şubat 2008