Doktorsitesi.com

hocam iyi günler..2 ay önce yaptırdığım spermiogram sonuçlarında likefaksiy

OK

Oza*** K***

17 Temmuz 2010
hocam iyi günler..2 ay önce yaptırdığım spermiogram sonuçlarında likefaksiyon süresi(90 dk) dışında herşey normaldi( kontrol amaçlı yaptırmıştım) süre yine yüksek çıktı (120 dk). doktorum bunun önemli bişi olmadığını kafama takmamam gerektiğini söledi,ben de bide size sormak istedim,hocam aklıma kötü kötü şeyler gelio,(acaba prostat büyümesi mi war,testislerde tümöre kadar aklıma kötü kötü şeyler gelio)..yardımcı olursanız sevirnirim,bide bunun ard arda sık mastürbasyonla ilgisi olabilir mi?
2 cevap
85 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Basri Çakıroğlu
Prof. Dr. Basri Çakıroğlu
Üroloji
genellikle prostat sıvılarının bozukuluğpundan kaynallanan bir durumdur,özellikle prostatit kayanaklıdır,bu yönden araştırılması gerekir.
19 Temmuz 2010
OK
hocam cvbınız teşkkr ederim.meni kültürü de yaptırmıştım bişi çıkmamıştı,ağrı sızı flan yok.spermiogramm da ii.bu likefaksiyon süresi uzaması meni iltihabından flan olabilirmiş.ben biraz takıntılıyım,.doktorum bu süreyi kafama takmamı söledi..bu yakın zamnda da bidaha spermiogram yaptırmama gerek yok dedi.. kültür temiz çıktığı halde iltihap olaiblirmiş,senin için rahat etmicek dedi bi antibiyotik yazalım dedi..ben de dedim dişim için zatn kullancam,(amoklavin 1000 mg) dktrum o da olur dedi.
19 Temmuz 2010