Doktorsitesi.com

Hamilelik mümkün mü

ÖA

Özg*** A***

26 Ağustos 2020
Hocam merhaba benim bugün reglimin 4. Günü ve bir birliktelik yaşadım sürtünme oldu boşalma oldu tam o sıra bana değmedi azıcık bacağıma doğru geldi akmadi. Sizce gün olarak ve olay olarak risk var mıdır net cevap verebilir misiniz yoksa bir ay sıkıntıdan nasıl geçicek bilmiyorum. Risk var mıdır?
2 cevap
612 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
ÇOK NET CEVAP : AZICIK BACAĞINIZDAN SPERMLER VAJİNANIN YOLUNU BULACAK KADAR AKILLI DEĞİLLERDİR. KEŞKE SİZ DE BUNU DÜŞÜNECEK KADAR AKILLI VE BİLGİLİ OLSAYDINIZ. Daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, www.drkutaybiberoglu.com, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma) ulaşabilirsiniz.
26 Ağustos 2020
ÖA
Hocam öyle değil tam olarak sürtünme sırasında boşaldı biraz o da özel bölgemin üzerine geldi biraz ama içe veya vajinaya gelmedi yani bir de regliyken mümkün mü 4. Günüydu
27 Ağustos 2020
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Prof. Dr. Kutay Biberoglu
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Önceki mesajı bir kere daha ve anlayarak okuyun. Siz de endişelerden beslenen birisi iseniz o zaman ben sizi ikna edemem. Bir psikoloğa başvurun.
27 Ağustos 2020