Doktorsitesi.com

Gebelik olurmu

BA

Ber*** A***

23 Nisan 2019
Hocam reglim 14 Nisanda başladı beş gün falan sürdü ama en son önceki gün kahverengi akıntılar geldi ve dün gelmedi sanırım dün bitti. Dün bir cinsel birlikteliğim oldu ancak sürtünmeliydi bir dakika kadar bi içeri girme oldu dışarı boşalma oldu yarım yahut bir saat kadar sonra tekrar oldu bu o da sürtünme ile başlayıp bir dakikadan çok daha az süre içeri girme oldu ve dışarı boşalma oldu bunlar göbeğimden vajina üst kısmı yani kasığıma bir de belime oldu bu arada. Hamile kalır mıyım ilaç içeyim mi yoksa adeti bekleyeyim kanama olacak mı önümüzdeki dönemde
2 cevap
329 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. İrem Güler Özgür
Op. Dr. İrem Güler Özgür
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hamile kalabilirsiniz. Ertesi gün hapı almalıydınız. Fakat ben mesaja şimdi dönebildiğim için artık almanızın anlamı yok. Adetiniz gecikirse gebelik testi yaptırın. Penis vajinaya boşalmasa ama içeri girerse yine gebelik olabilir. Geri çekme yöntemi güvenli değildir. Prezervatif kullanarak hem hastalıklardan hem gebelikten koruyun kendinizi. İyi günler.
30 Nisan 2019
BA
Hocam teşekkürler ben dediğiniz gibi 24 saat içerisinde ella kullandım yani 23 nisanda. Şimdi yumurtlama günüme dört gün falan var iki gündür karnımda hazımsızlık gibi bi şişkinlik var mide reflüm var ondandır belki dedim ama sabahları şişkinlik olmuyor ve normal beyaz akıntımın daha çok geldiğini hissediyorum bu normal midir ? Akıntı Yumurtlama dönemi ile alakalı şişkinlik de yediklerimden midir ? Gebelik ile alakalı bir durum söz konusu mudur rahat olabilir miyim artık ?
1 Mayıs 2019
Op. Dr. İrem Güler Özgür
Op. Dr. İrem Güler Özgür
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Yumurtlama döneminde bu şikayetler olabilir. Ella gibi haplar birkaç ay adetlerinizi bozar endişe etmeyin. Bence bir dahaki adetiniz gecikirse mutlaka test yaptırın. Emin olamayız şu an.
1 Mayıs 2019