Doktorsitesi.com

Babam Servikal medulla spinaliste intramedüler yerleşimi kraniokaudal uzanı

MB

Mus*** B***

1 Kasım 2009
Babam Servikal medulla spinaliste intramedüler yerleşimi kraniokaudal uzanımı 7 cm'ye kadar ulaşan C2-C6 vertebralar arasına oturmuş kitlesel tümör tanısı ile ameliyat oldu ameliyat sonucu kitle total olarak çıkarıldı, patoloji sonucunu yorumlarsanız ve bu aşamadan sonra izlenmesi gereken yol hakkında bizi bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden tşkler. SERVİKAL KİTLE EKSİZYON MATERYALI DÜŞÜK DERECELİ GLİAL TÜMÖR (EPENDİMOM - İMMUSHİSTOKİMYA İLE) WHO GRADE II YAPILAN İMMUSHİSTOKİMYASAL İNCELEMEDE GFAP İLE YAYGIN VE KUVVETLİ POZİTİF, S100 İLE YAYGIN VE KUVVETLİ POZİTİF BOYANMA OLMUŞTUR Kİ 67 İLE %2 HÜCREDE BOYANMA İZLENMİŞTİR.
2 cevap
241 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu
Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Patoloji raporu bizim için değerli ancak bunu operasyonunzu yapan DR ile görüşmeniz daha doğru olacaktır
1 Kasım 2009
MB
Hocam öncelikle cvp veridğiniz için tşk ederim, ameliyatı gerçekleştiren 3 uzman doktor da bunu yorumladı fakat ben değişik görüş varmı diye sizlerede sormak istemiştim, çünkü ameliyat olmadan öncede babamı 4 ayrı hastanede 4 ayrı uzmana gösterdim 2 si hemen ameliyat 2 si mr la 3-6 aylık zaman dilimlerinde izlenmeli gerekirse ameliyat dedi yeniden sorma nedenim görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim.
1 Kasım 2009
Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu
Op. Dr. Bülent Fahri Kılınçoğlu
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Tereddütünüz anlıyorum Ancak bazen çok danışmak çok kafa karıştırır Eğer dr unuza güveniyorsanız başka görüş almayın Şunu unutmayın . Tıpta 2x2: 4 nadiren eder 3, 5, 1 olabilir Ve çoğu zaman hepsi doğrudur.
2 Kasım 2009