Bir bucuk yasindaki oglum kusuyor ve ishal

  • 1,5 yasindaki oglum 5 gundur her sabah kusuyor. Gunde 5 6 kez ishal oluyor. Doktora getirdik. Tahlilleri temiZ cikti. Bagirsak hazmedemedigi icin kusuyor dedi. Yemiyor istahsiz zayifladi. Sukur su iciyor. Yinede endiseleniyorum ne yapmam gerekiyor tskler


Ankara Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Covid aşısı bağışıklık sistemini baskılayan

    Hocam levmont desmont dymista ve rinoclenil adında ki ilaçlar bağışıklık sistemini baskılayan ilaçlar dan mıdır? bunu size sorma amacım ben alerjik rinit hastasıyım covid 19 için biontech aşısı oldum bu ilaç ları kullanıyorum bu durum aşının koruyuculuğunu azaltırmı yada covid için antikorlar üretme...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Toraks bt sonucu

    Hocam yeri ve büyüklüğüne göre ne gibi durumlar olabilir onu söyleyebilir misiniz?saygılar,çok teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağlık olsun

    Teşekkürler hocam, cvp ınız için temmuzda 4 doz aşı var hocam kasım da hidroksiklorokin etken maddeli klorokin kullandım covid için ocak 13 3 aylık bir kedi gözüne damla damlatırken çok ufak bir tırmık attı çok az bi kanama oldu bi damla kadar bile değil kedi 15 ocakta ölünce beni korku kapladı hoca...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Toraks bt sonucu

    Hocam merhabalar annem 57 yaşında sigara kullanıyor ve martın sonunda covid geçirdik.dün bt çekildi sonucunu açıklar mısınız?hastanıza kontrast madde verilmeden yapılan toraks bt incelemesinde ;bulgular:mediastinal ana vasküler yapıların çapları , kalp kontur büyüklüğü normaldir .mediastinal ve her...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Supheli ilişki

    Hocam merhabalar.supheli ilşkimden sonra 21.gunde hıv pcr rna testi ve hıv duo ultra testi yaptırdım sonuc sukurler olsun negatıf.daha sonra 66. gunde hıv duo ultra yaptırdım oda negatıf.sadece dilimde beyazlaşma be arada gelen mide agrım oldu.size sorum daha test yaptırmalımıyım ve yaptırmam gerekı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinal akıntı

    İyi günler benim uzun zamandır vajinal akıntım var sarı renkli kaşıntı ağrı sızı yok 3-4 doktora gittim antibiyotik kullandım ama gecmedi sürtünmeli ilişkim olduğu için doktor tedavi yapıp baktı ve bunun normal bir akıntı olduğunu söyledi ama geçmiyor ne yapmalıyım bu durumdan nasıl kurtulabilirim?...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tedavi bitim sonrası bt

    Sayın hocam merhaba, annem 9 aylık tüberküloz tedavisi aldı. tedavi bittikten 2 ay sonrası tomografi şu şekilde. düşünceleriniz nedir hocam toraks bt 06.04.2021: «karşilaştirma:» «bulgular:» mediastinal ve her iki hiler bölgede en büyüğü subkarinal yerleşimli 2,5 cm kısa aksa sahip olmak üze...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş parmakta mantar

    İyi günler kızım 15 yaşında ayak baş parmağında mantar oldu cildiyiye götürdüm krem antibiyotik ve mantar ilacı yazdı iki ay sonra tahllile gelin dedi mantar ilacı reçetede kandeğerlerini bozar diye okuduk o yüzden daha kullanmadı korktuk kandeğerlerini bozarım acaba . kullanmasa parmaktaki man...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti hiv testi

    Hocam kolay gelsin 11 12 ve 13. aylarda anti hiv kemiluesans ve benzeri negatif. artık kesin olarak negatifim diyebilir miyiz. tedirgin oluyorum bazen

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bilinmeyenler

    Merhaba hocam .kedi tırmalaması ile kuduz bulaşır mı ? benim temmuz 2020 de 4 doz aşım var ocak 13 kedi tırmaladı ocak 15 kedi öldü ben 19 ocak'ta hatırlatma aşısı yaptırdım geç mi kalmışım şuan güvende olduğum söylenebilir mi ? kuduz un senelerce kuluçka süresi doğru mu aşı olanlarda kuduz kuluçka...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Bolukçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan değerler hakkında

    Hocam merhaba tahllilerde biluribin kreatinin ggt alkalen üre tam kan hemogram hepsinin normal çıkmasi sadece ast alt amilaz yüksek çıkması idrarda hafif kan bld +1 çıkmasi neyin belirtisi olabilir hocam hastamız alt üst kontrastlı mr çekildi sorun çıkmadi alt mr da sadece her iki inguinal bölgede r...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sadece ast alt amilaz yüksekligi

    Hocam merhaba tahllilerde biluribin kreatinin ggt alkalen üre tam kan hemogram hepsinin normal çıkmasi sadece ast alt amilaz yüksek çıkması idrarda hafif kan bld +1 çıkmasi neyin belirtisi olabilir hocam hastamız alt üst kontrastlı mr çekildi sorun çıkmadi alt mr da sadece her iki inguinal bölged...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ast alt amilaz yuksekligi mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast alt amilaz yuksekligi mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast alt amilaz yuksekligi mr sonucu

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x