Bilgi lütfen

  • Merhabalar Hocam, mart ayında ağzımdan kan gelmişti daha sonra geçti. Haziranda bir daha ağızımdan kan gelince acile gittim doktor boğazlarından kaynaklanıyor dedi antibiyotik verdi ve geçmezse KBB gitmemi söyledi. 12 haziranda tekrardan kan gelince KBB gittim ve muayenede boğazlarımda bir şey olmadığını istersen iç hastalıkları veya göğüs hastalıkları doktoruna gidebileceğimi söyledi. Bende bugün göğüs hastalıkları doktoruna gittim ve muayenede bir şey çıkmadı, ayrıca akciger tomografi çekildi. Göğüs hastalıkları doktoru bir şey olmadığını iç hastalıklarına gidebileceğimi söyledi. Dün gece kan gelince iç hastalıkları doktoruna gittim, mide veya ciğerler gelmediği söyledi ve kan tahlili yazdı. Hocam bu arada; öksürük, mide bulantısı, kusma, karın ağrım yok sadece geceleri boğazımda yanma ve gıcıklanmayla birlikte midemde yanma oluyor. reflü nedeniyle kan gelebilir mi? Kan tahlilinde sadece aşağıdakiler yüksek çıktı diğer sonuçlar normal. Kan hastalığına bağlı kanama varmıdır? LDH (Laktik Dehidrogenaz) yüksek çıkması tehlikeli mi? Bu sonuçlara göre korkulacak bir şey var mı? Tam Kan (Hemogram) Test Adı Test sonucu Referans Değeri Sonuç Durumu Lökosit (WBC) 11,36 4,5 – 11 Yüksek Nötrofil mutlak 7,34 2 - 7,15 Yüksek sayısı (NEUT#) Monosit mutlak 0,76 0,29 - 0,71 Yüksek sayısı (MONO#) Protrombin Zamanı LDH 235 125 - 220 Yüksek (Laktik Dehidrogenaz)

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. uygun bir zamanda sizi göreyim. bilgi ve randevu almak için 0312430**** numaralı telefonu arayabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gözümde oluşan çizgiler

    Merhaba şeyhmuz bey bir süredir görüşümde oluşan bir durumdan muzdaribim. oturduğum yerden kalkınca ya da hareket etmeye başlayınca, görüş alanımın tam ortasında, dört nokta beliriyor. noktalar iki altta iki üstte küçük bir kareyi oluşturacak şekilde. sonra bu noktalardan x şekli oluşacak şekilde p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şeyhmus Arı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme de serlik

    Hocam lütfen cevap verin annemin 15 yıldır koltuk altı ile meme arası yerde şişlik çöküyor ve annem onu kremle patlatıp iniyordu iltihap çıkıyordu içinden ama inmesine ragmen. içerde küçük bir şey duruyordu dokununca acıyordu . en sonunda genel cerraha götürdüm yine çıkınca memografi sonucu: biletar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cilt iltihabi

    Alti hafta once cilt iltihabi dizalti ve ayaklarda basladi.dr uc hafta surmem icin k mexader verdi ..uc hafta sonra gel dedi.pandemiden iptal randevular.krem cok ii gelmisti.o kremi alip yine 5 gun sur iki gun arayla uc hafta kullansam olur mu.cilt iltihabi hemen gecer mi.kilo 140 yas 41 bayanim.ra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilelik olasılığı

    Hocam merhaba en son adetimi 15 temmuzda gördüm 19-20 temmuz civarı son buldu (adetlerim genelde 28 gün sürer) nişanlımla 23 temmuzu 24 temmuza bağlayan gece bir ilişki yaşadık göbeğime boşaldı ve fark etmedik vajinama doğru akmış spermler. son 4 gündür de adet belirtilerini gösteriyorum bugün olmam...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada amip eritrosit ve ibs

    Tekrardan merhaba hocam bağırsaklarımda herhangi bir sıkıntım yok eski haline tekrsr döndü gayet iyiyim ancak bir aydır sol kasığımda üç küçük lenf bezi sağ kasığımda işe bir tane büyük lenf bezi bulunmakta ağrı hissetmiyorum nodüller sert ve hareketsiz. dün genel cerrahiye muayene oldum doktor hemo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme de şişlik

    Kıymetli hocam tam koltuk altı değil meme ile koltuk altı arasında duruyor zaten mamıgrafi sonucunda çıkmış “aksiler kuyrukta” diye bu yağ bezesidir değil mi dediğiniz gibi çünkü hocam annemin bu durumu neredeyse 20 yıldır var ınıp patlayıp bişey iki yolda bir çıkıp onuyor böyle bişey düşünüyorum k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Genel danışma

    Hasan hocam tekrardan selamlar.. hocam zihin bulanıklığı ,kas seğirmeleri şikayeti ile tıp fakültesinin nöroloji bölümüne başvurdum..kranil mr nisan ayında temiz olduğu için tekrar istenmedi. iğne emg yapıldı, sağ kol ve 2 bacağa kasları hareket ettirmem ve kasmam söylendi, avuç içine kadar batırıld...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bulanık görme

    Merhaba ben diş iltihabı için ilaç aldım, bırakalı 1 hafta oldu ve bıraktıktan sonra bulanık görmeye başladım. normalde pek fark edilmiyor ama genelde küçük ışıklara bakınca çok belli oluyor. bu durum geçici midir yoksa kalıcı mıdır? zamanla geçer diyorlar ama ben yinede korkuyorum ne yapmalıyım?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Melis Palamar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme fibroadenom

    Teşekkürederim,size ameliyat olmak isterim ama ücret konusu etkili tabi hekim ve hastane seçimimde,ameliyat ücreti tahmini ne kadar olur acaba bir fikir verebilirseniz ona göre gelebilirim size,tekrar teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diş eti kanaması

    Diş etlerimde kendiliğinden kanama var bazen ön bazen arka dişlerde.doktora gittim gargara verdi kullanmam da yaramadı. 20 yaşındayım 20lik dişlerimin ameliyatla alınması gerek bunlar yüzünden olabilir mi? veya ne önerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Dr. Dt. Betül Göfteci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik geçmeyen kabızlık ve faydasız ilaçlar

    Teşekkürer hocam bekunis çok kullandim ama ishal ve sancş yapmaktan başka bir etki yapmadi ve ishal olmama rağmen de tam boşaltım olmuyordu hep yarım çıkıyordum çıktıktan sonra gaz ve sancıda cabası. penkreoflat ve metesopazmyl da 3-4 ay kadar farkli zaman araliklarinda kullandim ama onlar da şişkin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zeliha Yazıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet kanaması tarlusal

    Hocam merhabalar ilişkiden 4 ay sonra evde test yapılırsa hamilelik varsa çıkar mı? kimi doktorlar çıkmaz diyor hamilelik hormonu düşüşe geçtiği için bu aylarda idrarda çıkmaz diyor doğru mu.?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tip 2diabet sabah tokluk değeri

    Tip 2diabet hastasıyım. sorum sabah öğünü ile ilgili olacak. sabah açlık şekeri 120-130civarı seyrediyor, ilacımı da düzenli alıyorum, 2.saat tokluk değerim de genelde 130-150sınırları içerisinde. fakat ilk lokmadan sonraki 1. saatte çok rahatsız hissediyorum ve genelde 1.saat ölçümüm 200-210arasınd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kbb-yüz felci

    Merhaba hocam yaşım (19) 7.gün önce yüzümün sağ tarafına yüz felci tanısı kondu 2.evredeymiş ilaçları düzenli kullanıyorum fakat waltrex çok ağır geliyor bana.bu ilacı ne kadar süreç kullanmam gerekicek. henüz yüzümde ilerleme yok sağ tarafımı oynatamıyorum hiç. ne zaman etkisini göstermeye başlar....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi

    Hocam safra kesesindeki 1 mm lik taşlar için ameliyat şartmıdır lütfen aydınlatırmısımız çok panik halindeyim lütfen

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x