Bilgi lütfen

  • Merhabalar Hocam, mart ayında ağzımdan kan gelmişti daha sonra geçti. Haziranda bir daha ağızımdan kan gelince acile gittim doktor boğazlarından kaynaklanıyor dedi antibiyotik verdi ve geçmezse KBB gitmemi söyledi. 12 haziranda tekrardan kan gelince KBB gittim ve muayenede boğazlarımda bir şey olmadığını istersen iç hastalıkları veya göğüs hastalıkları doktoruna gidebileceğimi söyledi. Bende bugün göğüs hastalıkları doktoruna gittim ve muayenede bir şey çıkmadı, ayrıca akciger tomografi çekildi. Göğüs hastalıkları doktoru bir şey olmadığını iç hastalıklarına gidebileceğimi söyledi. Dün gece kan gelince iç hastalıkları doktoruna gittim, mide veya ciğerler gelmediği söyledi ve kan tahlili yazdı. Hocam; Hocam öksürük, mide bulantısı, kusma, karın ağrım yok sadece geceleri boğazımda yanma ve gıcıklanmayla birlikte midemde yanma oluyor. Sadece aşağıdakiler yüksek çıktı diğer sonuçlar normal. Bu sonuçlara göre korkulacak bir şey var mı? Tam Kan (Hemogram) Test Adı Test sonucu Referans Değeri Sonuç Durumu Lökosit (WBC) 11,36 4,5 – 11 Yüksek Nötrofil mutlak 7,34 2 - 7,15 Yüksek sayısı (NEUT#) Monosit mutlak 0,76 0,29 - 0,71 Yüksek sayısı (MONO#) Protrombin Zamanı LDH 235 125 - 220 Yüksek (Laktik Dehidrogenaz)

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun öncelikle kusma olmadan mideden, öksürük olmadan akciğerden kan gelmez. ağızdan herhangi bir zorlama olmadan gelen kan genellikle diş veya diş eti problemleri ile ilişkilidir. kan değerlerinizde de önemli sorun görünmüyor.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yasmin ve covid aşısı

    7 aydır yasmin dkh kullanıyorum covid aşısı olacağım, bir etkileşimi var mıdır korunmayı etkiler mi? aşı yapacak hekime belirtmeli miyim?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet FINDIK

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz ile ilgili soru

    Hocam merhaba ben 19 yaşındayım lise son sınıfım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum bundan dolayı videolar izlediğim için sürekli bilgisayar başındayım ve gözümün bozulmasından korkuyorum yani bilgisayara bakmaktan bozulur mu yoksa bir sıkıntı olmaz mı öneriliriniz ne olur bu beni çok strese soku...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğazda hafif batma ara ara nefes darlığı

    Çok özür dilerim hocam rahatsız ediyorum 2 ay önce turşu yerken boğazıma kaçar gibi oldu öksürdüm daha sonra öksürük vs. hiç olmadı. 3 hafta sonra sonra boğazımda nefes alırken tek taraflı batma oldu geçti fakat şu son 2-3 haftadır sol gögüsümde sızlama ve sırtımda kürek kemiği arasındaki boşlukta b...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sürtünmeden hamile kalınabilir mi

    İnşallah hocam yarın test yapacağım bildiririm

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akalazya hastalığı

    Merhaba fatih bey amcamda teşhisini koyduramadığımız fakat yüksek ihtimalle akalazya rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum yedikleri içtikleri yemek borusunda kalıyor ve mideye yeterli ağırlığa ulaşıncaya kadar inmiyor biz size mi gelmeliyiz yoksa başka branş ve doktorlaramı acil yardım ve görüşlerinizi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Merhaba hocam ben 26.10.2020 tarihinse regl oldum 13.11.2020 de sürtünmeli ilişki yaşadım daha sonra 25.11.2021 de ise 3 günlük kanamam geldi.yumurtlama günümdemi oldugumu hesaplayamadim .kanamamda azalma yaşadığım için duphaston içtim ama sadece 2 gün sonra adetlerim duzensizlesti.bu olaylardan so...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rosasea hastalıgı

    Peki hocam bir de hocam sol yanagımda bir şişlik var.sag tarafa göre yıkarken bile belli oluyor..elime bu bölge daha şiş geliyor.ödem gibi demodex hastalıgından sonra çıktı.metrin kremle biraz geçse de tam iyilişmedi..hafif de olsa rahatsız ediyor..egzersizlerle vs artıyor...bu durumun da tedavisi s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonradan kadın olmak için östrojen hormonu alımı hakkında

    Tamam hocam o zaman para biriktirip kan testimi yaptırıp öyle size geleyim o zaman en azından maddi gücüm yeter diye düşünüyorum peki hangi testleri yaptırmam gerekiyor kan ve idrar mı vermem lazım iç hastalıklardan / ürolojiden vs randevu alıp doktordan ne tür bir test istemeliyim kadın olmak isted...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pco ve zoretanin

    Daha önce böyle bir hastalığım yoktu, sivilcelerim de hormonal değildi diye düşünüyorum hormon testlerim normal değerler arasındaydı. zoretanin tedavisi süresinde böyle bir şeyle karşılaşıyorum, acaba ilaç adet olmamı engelliyor olabilir mi? ve adet olamamamdan kaynaklı kistler oluşmuş olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Endoskopi-biopsi

    Sayın hocan, 1.ayda endoskopi yapıldı. dörtlü ilaç tedavisi verildi. 14 gün düzenli kullandım. bir yararı olmadı.biopsi sonucum: -yüzeyi ülsere olmuş hiperplastik polip ile korpus mukozası görünmektedir. -korpus mukozasında hafif derecede h pylori gastiriti mevcuttur. -inflamasyon hafif şiddetted...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Leep sonrası kanama

    Hocam merhaba, 15 gün önce leep operasyonu geçirdim yaklaşık 5 gündür kanamam oluyor bu normal bı durum mu dr gitmeme gerek var mı yoksa beklemeli miyim? günde yarım pet dolacak şekilde kanama. teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Skolyoz omurga eğriliği

    Hocam merhaba ben 17 yaşındayım 20 gün önce bel ,omuz , sağ bacakta hafif bi kısalık da vardı ve sırt ağrısı ile gittiğim hastanede çekilen omurga filmi sonucunda bel bölgemde c skolyoz teşhisi konuldu doktor egzersiz verdi 25derece skolyoz. daha ilerlerimi yoksa egzersizle durur mu ameliyat olmalı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Miyopati 3 testi

    Doğuştan beri kas güçsüzlüğü var.bu yüzden araştırma için istenmişti. doktorumuz da bu sonuç ile ilgili amalitatlarda narkoz aldığında sıkıntı yaşar dedi.ameliyatı bizim için çok önemliydi.bu sonuç ameliyata engel midir sayın hocam. ya da kas hastalığı ile ilgili olumsuz bir durum mu? ayrıca bizler...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv test sonuçları

    Hocam 10 yıldır okb tedavisi görüyorum sürekli sorduğum iyi günler hocam şüpheli ilişkimden 70 gün 110 gün 270 gün ve 360 gün sonra elisa testi oldum hepsinde hiv negatif ama hepatid b son testime kadar sınırda pozitiften son testimde sınıra yakın negatif bu normal bişey mi hiv konusunu kapatabilirm...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ebv mide hastalığı

    Merhaba hocam daha önce ebv sebepli enfeksiyoz mononükleaz geçirdim hastalık bittikten 2 ay sonra dispepsi şikayetlerim oldu. bundan dolayı doktor tavsiyesiyle 2 ay rabby-d kullandım.ilaç bitti 1 haftadır hiçbir şikayetim yok.yine de ebv sebepli ciddi bir durum olabilir mi?endoskopiye gerek var m...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x