Bilgi allaerji hakkında

  • Hocam MRB bende devamlı olmamakla beraber allaerji var burunda kaşıntı hapşırma göz yaşarması geniz akıntısı nefes almakta zorluk günüm berbat oluyor hocam bunun kesin bir tedavisi varmı acaba


Samsun Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Öksürük şikayeti

    Hocam teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. bu testler astim teşhisi için yapılıyor değil mi? 10 gündür fludalt (50/250) ve airpass kullanıyorum bir değişiklik yok açıkcası. annemde alerjik astım var. 1 kardeşimde de alerji var. kurumumuza covid aşısı 1 ay içinde gelecek, ben 4 ay önce covid geç...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Gürkan Ertuğrul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Soğuk havale

    Hayırlı günler hocam 5 yaş oglum soguk havale gecirdi keppra kullaniyor tahlil sonuçlarında alkalen fosfatoz 356 laktik dehidrogenaz 266 hgb 14 ferritin 16 çıktı bu sonuca göre nasıl bir yol izlemeliyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Emin Özkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tomografi sonucu

    Hocam merhaba, aşağıdaki sonuç hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? her iki akciğer apikal kesimlerde sekel fibroatelektatik değişiklikler-plevroparankimal çekintiler izlenmektedir. apikoposterior segment medial kesimlerde bilateral bül formasyonları dikkati çekmiş olup en büyüğü solda ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonucu

    Hocam öncelikle merhabalar. bir haftadır aniden yanlarıma giren ağrılar yüzünden hastaneye gittim. dahiliye bölümünde doktor kan testi ve idrar testi istedi. yapmis oldugu testler sonucunda lökosit değeri 0-5 olması gerekirken sonucumda 6 çıktı. kreatin değeri 28-217 olması gerekirken 282 çıktı. pro...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak tepkili alerji hk.

    Sayın hocam, iyi günler. 5,5 aylık oğlumda 2 aydır kanlı ve mukuslu kaka sorunumuz var. doktorumuzun takibiyle diyete başladım, önce süt ürünlerini kestik. yeterli olmayınca kırmızı et, yumurta, soya, tahin de kesildi. ben şüphelendiğim avokado ve kırmızı sebze meyveleri de bıraktım. ara ara azalsa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Reha Artan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Öksürük şikayeti

    Sayın hocam merhaba. 24 yaşındayim. hipertansiyon var. 3 eylül'de atipik zatürre, 29 ekimde covid geçirdim. 2 sinden sonra kronik öksürük kaldı. 5 aydır öksürüyorum. reflü ve ozofajit varmis(4 hafta once endoskopide cikti) öksürük buna bağlandı. 11 gündür öksürüğümde artış var. (özellikle bugün bira...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerjik kaşıntı

    Kwelleda losyonu kullanmıştık hatice hanım. anneme doktoru uyuz teşhisi koymuştu.doktor tüm aile bu ilacı uygulasın dedi ve onun üzerine bu ilacı kullandık keşke kullanmaz olaydım.çünkü bende birşey yoktu.yani kullandıktan sonra kaşıntı oldu vücudum.doktora gittim ve ilacın alerji yaptığını söyledi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz kurulugu ve omega 3

    Melis hanım merhabalar gozlerimde kuruluk ve alerjik konjoktivit rahatsızlıkları var ve alerjik konjoktivit basladigindan beri tek basina suni gözyası fayda etmiyor.ek tedavi istemek icin doktorla görüsecegim .hocam size sorum şu olacaktı alerjik konjoktivit tamamen gecebilir mi?göz kurulugunu omeg...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Melis Palamar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Keratokonus ameliyatı başladı mı

    Merhaba hocam, daha önce henüz başlamadığını belirttiğiniz cross-linking ameliyatları hastanenizde başladı mı acaba? ne zaman başlayacağı belli mi? bende tek gözde keratokonus başlangıcı var, diğer gözde de başlama ihtimali var beklememin çok büyük zararı olur mu? cevaplarınız için şimdiden çok teş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Canan Aslı Utine Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerjik kaşıntı

    Vücudumda daha önceden hiçbir kaşıntı yoktu.ailem de uyuz hastalığı olunca doktorunun dediği üzerine bende yokken merhemi tüm vücuda uyguladım.ondan sonra vücudumda geçmeyen kaşıntı oldu.bunun üzerine doktora gittim.alerji olduğunu söyledi.çok basit sanki bende birşey yokken uygulattığı tedavi yüzün...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyiz ?sedef...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen sorumu cevaplayın

    Hocam benim 1.5 buçuk yildir geçmeyen her iki gözde şiddetli göz kaşintisi var sirasiyla refresh ofnol zaditen flarex alergoil tobrased novaqua adindaki tüm damlalari kullandim ama geçirmediler. sonra uzman bir göz doktoruna muayene oldum doktorum bana dolte conjiten ve depores adindaki damlalari ya...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Melis Palamar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yüzde tahriş

    Sayın hocam benim 1 aydır sok kulağımın tam karşı hizası yanak bölgemde göz altı çevresinde o bölgeye jilet vurmadığım halde kırmızı renkte hafif kabarık 3cm uzunluğunda tahriş olmuş gibi leke oluştu. bazen hafif geçiyor bezenden belirgin hale geliyor bu ne olabilir hocam sizce o bölgeye madecesol k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Türsen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covif aktifliği

    Sn hocam covid virüsü insan teninde kaç saat veya gün yaşar insan internette deride 8 saat yaşar da deniyor 24 saat de mesela elimize bulanan covid virüsü elumizde kaç saate inaktif olur

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saturasyon dusuklugu

    Kan gazı yüksekliği neden olur ? bende nedeni açıklanamayan saturasyon düşüklüğü ve kanda karbondioksit yüksekliği var.gun içinde iyiyim ama efor harcarken ve gece gündüz fark etmez uzanınca nefesim daraliyo ve oksijen ölçer aletle bakınca oksijenim 60 lara kadar düşüyor.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x