Beyaz kan düşüklüğü

  • Merhaba, 3 aylık kizim birden ateşlendi ve dr.a görürdük ağız içinde minik aft vardı ve görünürde bisey olmasada solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor dedi ve kan testi istedi kızımın kan değerleri su şekilde ... Wbc 3.46 düşük ...... lym 2.15 düşük ......... Neu 0.71 düşük........ mon% 15.3 yüksek...... hgb 10.8 düşük ..... mcv 79.3 düşük ....... mch 26.4 düşük Doktoru beyaz kani düşük dedi testi tekrar etmek istedi sonuçlarda korkacagimiz anormal bir durum varmi

  • Doktor Cevabı:

    Sayın merve sabo bebeğinizde nötropeni sorunu var, bu konuda mutlaka hematoloji uzmanı tarafından değerlendirilmesi gerekir. iyi günler

    tarihinde cevapladı.

Antalya Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Wbc düşüklüğü

    Kan degerlerim cok düşüyor wbc 2,45 normade hiç bir sıkıntı yok ama degerler düşük cıkıuor 4 yıldır böyle kan ilaçı kullanıyoruz ama degerler yukselmiyor yardım cı olursasınız sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk nötropeni

    Kolay gelsin.kızım 12.2015 doğumlu mayısta neu değeri 0.5 ile takip yapılıp siklik nötropeni denildi, genetik taraması için ege üniv. kan gönderdik(bekliyoruz halen). 4 aylıktan beri tahlil var elimizde hep nötropenik olduğunu farkettik. ancak hiç ağır hastalık geçirmedi. haftada 1 granocyt yapıyoru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hematoloji

    Merhaba hocam sonuclarimi değerlendirir misiniz 40 senedir romatoid artrit hastasıyım ne % 31.5 mo % 42.8 ba% 0.0 ne# 1.5 ly# 1.1 mo# 2 eo # 0.0 ba # 0.0 rbc 3.863 hct 35.21 plt 160.9 mpv 6.91 pct 0.111 pdw 17.64 rf ( romatoid faktör ) 99.8 folat 35.0 anti cpp 585.7

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akin Uysal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar yolu enfeksiyonu sonrası

    Merhaba. 21 yasındayım.ben ekim ayında cinsel ilişkiden 5 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. acile gittiğimde lökosit 500 eritrosit 50 çıkmıştı. proteinüri, böbreğe sıçrama durumu yoktu. ancak doktor ağır bir iltihap geçiriyosun bu ilaç geçirmeyebilir geçmezse ürolojiye gözük dedi. 1 hafta c...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyaz kan düşüklüğü

    Merhaba, 3 aylık kizim birden ateşlendi ve dr.a görürdük ağız içinde minik aft vardı ve görünürde bisey olmasada solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor dedi ve kan testi istedi kızımın kan değerleri su şekilde ... wbc 3.46 düşük ...... lym 2.15 düşük ......... neu 0.71 düşük........ mon% 15.3 yüksek.......

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek iltihabı

    Merhaba doktor bey ben sol bibregimden sıkıntı yaşıyorum mesanem 3 kati buyuklugunde imis 1500 cc idrar tutuyor benim sorunum sabah uyandigimda idrarimi yapamıyorum ikinarak sanki kabız gibi zorlanıyorum gun icinde de bu sıkıntıyı ara ara yaşıyorum sol böbrek cok hasarlı dendi ilaçlı tomografi de en...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenfosit dusuklugu

    Merhaba, burun surtuntusu testinde a grup influenza pozitif cikti. yasim 26 bayanim. hastaligim bu sabahtan itibaren 38-39 derece ile seyrediyor. fakat beni meraklandiran lenfositlerim dusmesi. 2 gun once astim atagim sebebiyle gittigim acilde yapilan kan sayiminda lenfositler %15, 5 ve 1, 38 iken b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akin Uysal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit dusuklugu

    Merhaba, burun surtunsutu testinde a grup influnza pozitif cikti. yasim 26 bayanim. hastaligim bu sabahtan itibaren 38-39 derece ile seyrediyor. fakat beni meraklandiran lenfositlerim dusmesi. 2 gun once astim atagim sebebiyle gittigim acilde yapilan kan sayiminda lenfositler %15, 5 ve 1, 38 iken b...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Barbaros İrdelmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Salmonella typhpi o ve bo

    Gaitasinda beyaz,seffaf bakteri türü birşeyler çıkıyor bu normalmidir peki?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Salmonella typhpi o ve bo

    4 yasndaki oğlumun 3.ye tekrarlayan ishali ve atesi sonnda gaita testinde salmonella bulundu tedavisi nedir tehlikelimi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram bilgileri

    İyi çalışmalar hocam. şikayetimiz: öksürük ve bir iki gün arayla çıkan ateş.4 yaşında oğlumuzun hemogram bilgileri. wbc:7,3(4,1-10,5) mon%21,7(2,8-8,5) mon#1,6(0,10-0,60) rbc:4,24(4,30-5,80) hgb:11,2(13,1-16,7) plt:321(150-399) hct:32,9 monositin bukadar yüksek olması lenfoma vb. hastalıkları düşün...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc yüksekliği

    Merhaba hocam.yaşım 35 tahlil sonucumu yorumlarmisiniz. teşekkür ediyorum wbc 28.6 .... hgb 14.7 ... mchc 35.5 .... neu 22.4 .... lym 3.68 ....mono2.25 polisitemia vera teşhis kondu. şuan hiçbir ilaç vermediler. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum. bir tedaviye başlanması için işte wbc değ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akin Uysal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yeni dogan bebek

    Iyi gunler bugun 26 gunluk kizimi hastaneye kusma sikayetiyle goturduk bi idrar testi yapildi sonuclari yaziyorum inceleyip bilgi verirseniz cok sevinirim tesekkur ederim renk sari görünüm hafif bulanik dansite 1.010 reaksiyon 7.0 protein (-) neg glukoz (-) neg aseton (-) neg bilirubin (-) neg nit...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hatice Emel Özyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan testi sonucu

    Hocam nişanlımda wbc 14,76 nue% 91,0 lym%6.0 çıktı 1 aydır iştahsızlık hergün kusma uyku problemi var çok korkuyorum neden olabilir muayenede olduk doktor bu 3 ünü yuvarlak için e almış hap falan yazmadı ne yapmamız gerekiyor teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akin Uysal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrarda kan

    Merhaba hocam daha önce de size yazmıştım idrarda kan vardı.bugün tekrar idrar tahlili yaptım sonuç şöyle: eritrosit 1 ,lökosit 8 çıktı.üroloji doktoru bir kere kullanmalık toz antibiyotik yazdı.üç ay sonrasına kontrol verdi.bir de sizin değerlendirmenizi istedim .teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x