Ben 24 yaşındayım boyum1.86 ve kilom 58. t3 t4 ve tsh testi yaptırdım sonuç

  • Ben 24 yaşındayım boyum1.86 ve kilom 58. t3 t4 ve tsh testi yaptırdım sonuçları: t3- 3,79 pg/ml t4- 1,23 ng/dl tsh- 2,33 MIU/ml acaba bu sonuçlar normalmi. eğer normalse bu zayıflığın başka bir sebebi olabilirmi. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  • Yusuf bey öncelikle cevabınız için teşekkürler. peki başka bir rahatsızlığım olabilirmi. hangi branşa başvurmamı önerirsiniz.

Bu soruya oy verin :

.
x