Bebekte tsh

  • Bebekte tsh

    Merhaba hocam 2 aylik bebegimin tsh 4.09 (0.27-4.2) st4 1.36 (0.93-1.7) ben de hipotiroid hastasiyim. bebegimin sonuclari normal mi. kac ayda bir tekrar baktirmaliyim

    Doktor Cevabı:
     Ayşın Uçkun Kitapçı

    Doç. Dr. Ayşın Uçkun Kitapçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekte tsh

    Ergun mey merhaba. ben hipotiroid hastasıyım. bebeğim son zamanlarda huzursuz ve az besleniyordu tsh ve st4 baktırdım. tsh 1.5 uiu/ml st4 0.84 ng/dl referans aralığı yazmıyor bu değerler bebeğe göre normal mi bebeğim 4 aylık

    Doktor Cevabı:
     Ergun Çetinkaya

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekte tsh

    Doktor bey 13 gunluk bebegimin tiroid degerleri soyle tsh 6.81 0.27-4.2 t4 21.25 12-22 bu degerler ile nasıl devam etmeliyiz ilacamı baslanmalı yoksa takipmi edilmeli?

    Doktor Cevabı:
     Ergun Çetinkaya

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekte tsh

    Doktor bey 13 gunluk bebegimin tiroid degerleri soyle tsh 6.81 0.27-4.2 t4 21.25 12-22 bu degerler ile nasıl devam etmeliyiz ilacamı baslanmalı yoksa takipmi edilmeli?

    Doktor Cevabı:
     Peyami Cinaz

    Prof. Dr. Peyami Cinaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekte tsh

    Merhabalar hamileliğimde 6. haftadan itibaren 25 mg eutrox kullandım. 9 günlük bebeğimin kan tahlilinde tsh: 9,02 serbest t4: 1,42 çıktı. doktorumuz 10 gün sonra yeniden tahlil yaptırmamızı istedi. sonuçları değerlendirir misiniz ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Ayşın Uçkun Kitapçı

    Doç. Dr. Ayşın Uçkun Kitapçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebekte tsh

    Hocam merhaba. 6 aylık bebeğimin t4 1,34 (0,48-2.34) tsh 6,55 (0,62-8,05) değerlendirir misiniz. takip gerektirir mi. endişe edelim mi? ben hipotiroid hastasıyım.

    Doktor Cevabı:
     Ergun Çetinkaya

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 7 kayıt bulundu.

Bebekte tshile ilgili uzmanlar

.
x