Baş dönmesi ağrı halsizlik

  • ben 28 yaşındayım.sürekli halsizlik yorgunluk hissi,uyuma isteği,sersemlik,eklem ağrısı ayakta mecburi duruyorum,saç dökülmesi,çok kuru cilt,harekette azalma,düşük tansiyon,zaman zaman bayılma gibi durumlarım son günlerde sıklaştı ama bayılmıyorum,ellerimde uyuşukluk, yürürken denge kaybı,dikkatimi toplayamıyorum.çok çabuk sinirlenme rahatsızlıklarım var tam kan sayımı yaptırdım ama iyi dediler ne olur bana yardım edin nerelere gidip neler yaptırmm gerekir nasl en iyi sonuç alabilrim.teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun öncelikle bir selam vermek asgari nezakettir. merhaba sadece hemogram değil de tiroid fonksiyon testleri, rutin biyokimyasal testler ve crp bakılmalıdır. eğer sonuçlar normal gelirse bir psikiyatri uzmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ellerinizden öperim

    Saygılar hocam yaşım 26 tesadüfen tomografide sol akciğerde 1,5 cm hava kisti çıktı.bunun için endişe ediyoruum sigarayı bıraktım.hocam sizden sadece şunu istiyorum bazı hocalar takip edilmeli bazı hocalar önemsiz hiç bir şeye gerek yok birde siz yorumlayıp ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok menn...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne düşünürsünüz hocam

    Hocam merhaba 2 aylık hamileyim 1 buçuk aydır akşamları olan ishalim var 6 gündür geçmişti dün yine oldum alt karnımın altında bazen yanma gibi agrı oluyor testler şöyle gaita da bakteri testleri hepsi negatif , gizli kan negatif , kalpprktin 22 , gaita kültür negatif , anca negatif , wbc 12,8 crp...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağ kaburganın alt kısmında ağrı

    Hocam günaydın benim perşembe günü hastane randevum iptal oldu doktorun işi çıkmış eyer uygun görürseniz gelip size muayene olmak isterim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sağ kaburganın alt kısmında ağrı

    Teşekür ederim hocam perşembe günü hastane randevum var tekrar muayene olacağım eyer ki temiz bi sonuç alamasam size muayene olmak için etimesgut /ankara dan uygun görürseniz gelmek isterim hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağ kaburganın alt kısmında ağrı

    Hocam hayırlı akşamlar benim sağ kaburğa altında bir ağrım var ne yapmam gerekir daha önceleri çok hastaneye gittim sonuçlar temiz çıkıyor.başka bir vatandaşa sormuştunuz gece uykuda uyandırıyormu ağri diye bende oluyor hocam gece ağrıdan devamlı uyanıyorum teşekürler hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil hocamm

    Hocam öğlen uyurken ensem bonum çok fazla terlemiş bugün.sıksam su çıkacak gibiydi.sırtımda da vardı ama o kadar aşırı değildi.kanserde görülen gece terlemesi olabilir mi bu?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Zollinger ellison

    Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum bi sorum daha olacaktı , şikayetlerimden dolayı 1 sene önce 24 saatlik idrarda 5-hiaa bakılmıştı normal çıkmıştı sonucu acaba ince bağırsaktaki karsinoid tümör icin tanı koydurucu bir test midir ? tekrar bakılmalı mi ? teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim peki hocam bu durumda crp değerim çok mu yüksek ne önerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam iyi günler bugün kan tahlilleri yaptım anormal çıkan sonuçları yorumlayabilirmisiniz hocam crp (sbyeni)5.2 ref. aralığı 0-5. vldl kolesterol 68.4 referans aralığı 0-30, crp türbidimetrik 0.52 referans 00-0,5.hdl kolesterol 35.6 referans aralığı 40-70.kolesterol 225 ref. aralığı 0-200. triglis...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tranko buskas

    Hocam razogen tranko buskas ve simflat kıllanıyorum 2 aylık tedavi vermiştiniz. izinlisiniz diye ulaşamadım size. tranko buskası 2 gündür kestim aniden kesmem yan etki yaparmı. gündüzleri yorgun hisettiriyordu beni.teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Bayram Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zollinger ellison

    Hocam merhaba , 1 buçuk sene önce bulantı arada kusma iştahsızlık ishal gaz şikayetlerim başlamıştı . 6-7 kilo vermiştim bu süreçte . endoskopi , kolonoskopi , 2 kere tüm batın mr , kan tahlilleri 24 saatlik idrarda 5h1aa , vs yapılmıştı hepsi temiz çıktı . anksiyete bozukluğu var psikiyatri kontrol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik laksatif kullanımı

    İyi günler.. üniversite yıllarından beri yaklaşık 15-17 senedir genel olarak ara sıra ama son bi iki senedir devamlı bekunis isimli laksatif ilacı kullanıyorum. sanırım psikolojik olarak ishal olduğumda rahatlamış hissediyorum.. yıllardır bu şekilde.. tuvalet alışkanlığımı değiştirmek ve yavaş yavaş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Buluribin hocam

    Komando parasutle atlar olur mu hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Buluribin hocam

    Toplamda 1.56 hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Buluribin hocam

    Hocam ben uzman casusluğu kazandım hastanede her şey tamam kan dahilinde buluribin yüksek dedi doktor bu elenme sebebimi yoksa gecrrmiyim ne olur yardımcı olun kafama çok takıldı bu olay

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x